Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah canım benim bu ara bide bebek resimlerine kafayı taktım nedense sen neler yapıyosun evde misin?

bebek resmleri? evdeym tatlım şimdlk regl dnemmdeym gerci sn gnm bgn 2 aydır üstüste erken oluyrm ya normal mi sence ve inanlmaz agrılı oluo aglıorm agrdan oldgm gn hsteneye gttk iğne flan yaptlar

bebek resmleri? evdeym tatlım şimdlk regl dnemmdeym gerci sn gnm bgn 2 aydır üstüste erken oluyrm ya normal mi sence ve inanlmaz agrılı oluo aglıorm agrdan oldgm gn hsteneye gttk iğne flan yaptlar

netten bebek fotolarına bakıyorum çook tatlılar yaa geçmiş olsun canım ya erken olman sorun değilde neden ağrıyo acaba üşütüyo musun acaba?

netten bebek fotolarına bakıyorum çook tatlılar yaa geçmiş olsun canım ya erken olman sorun değilde neden ağrıyo acaba üşütüyo musun acaba?

eet ya çok tatlılar canım bn ameliyat oldm ya ağrılarm devam edio çok ktü sey ya allah kmseye yaşatmasn ble bir agryı....

eet ya çok tatlılar canım bn ameliyat oldm ya ağrılarm devam edio çok ktü sey ya allah kmseye yaşatmasn ble bir agryı....

amin canım... ayyy kıyamam ben sana doktoruna bi görün istersen ameliyatı yapan dr ye

canım ben çıkıyorum görüşürüz öpüyorum

ne demek tatlım :) ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım hep negatif çıktı biliyomusun kullanan varsa soruyim dedim ama kimsede yok

allah allah neden öyle oldu acaba yumurtlamadın mı acaba yoksa testler mi bozuktu bende merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…