Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalım canım hayırlısı olsun o zaman evet kesinlikle adetinin geçmesini bekle sonra test yaparsın canım en iyi sonucu almak için beklemelisin:))

evet canım sen ne durumdasın sanırım yumurtlamayı bekliyorsun hadi hayırlısı olsun canım bende heyecanla beklemedeyim nasip kısmet artık

oyy oyy duygusal arkadaşım benim bak kalbin ne kadar temizmiş ki dileğin gerçekleşmiş inşallah en yakın zamanda senin de göbişin kocaman olacak

ne demek tatlım :) ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım hep negatif çıktı biliyomusun kullanan varsa soruyim dedim ama kimsede yok

canım marka verebiliyorumuyuz bilmiyorum ama ben forset yaptım çift çizgiyi gördğm ama başlama tarihinden eminmisin

canım gözün aydınn çok sevindimmm şimdiden sonra yorma hiç kendini dinlen ve bebişimize iyi bak :) kalp atışı içinde acele etme bak dr duymuş için rahat etsin :)

hoşgeldin canım :) inşallah eşinin içine doğru doğuyordur :) bu arada akıntı olabiliyor beyaz sümüğümsü

çok sağol canım benim aminnn inşallah Rabbim seninde gönlünün dilediğini bir an önce en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah

amin canım benim amin.. sende çook sağol canım ne kadar iyisin kız yerim ben seni bu ya çook güzel bi rüya gördüm bebişle ilgili inşallah gerçekleşir çok etkiledi beni ama bebişle ilgili görüncede hep adet görüyorum

hoşgeldin canım :) inşallah eşinin içine doğru doğuyordur :) bu arada akıntı olabiliyor beyaz sümüğümsü

inşallah canım ya evet akıntım farklı biraz sarı falan değil ama beyaz peçetede olduğundan sümüksü olup olmadığını anlamadım ama bir dahakine dikkat ederim canım

evet canım sen ne durumdasın sanırım yumurtlamayı bekliyorsun hadi hayırlısı olsun canım bende heyecanla beklemedeyim nasip kısmet artık

evet bugün yumurtlama günüm ama şimdilik bi gelişme yok sen ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın?

canım marka verebiliyorumuyuz bilmiyorum ama ben forset yaptım çift çizgiyi gördğm ama başlama tarihinden eminmisin

LABOQUICK marka kullanyrm canım ben 28 günde bir regl olurum 10.gün başladım erken yumurtlarım belki diye bugün 17.günüm hiç çift çizgi olmadı yalnız dün akşamki her zamankinden daha koyuydu ama aynı koyulukta değillerdi malesef bugün belki olur geç yumurtluyorum diye düşündük

evet bugün yumurtlama günüm ama şimdilik bi gelişme yok sen ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın?

canım ben 25 yaşındayım 3 yıl bitti 4 ün içindeyiz eskidik iyice sen yinede dikkat et stres yapma bende 2 ay doğum kontrol ilacı kullandım bu son ay kullanmadım her şey zamanında oldu işte bekliyorum çocuk damarı oluyormuş annem bizlere damarı çekilince hamiş kalmış geçen adet bitiminde yanımdaydı çekti damarımı ondan biraz daha ümitliyim canım öyle işte

kızlar bir şey soracağım bende br kaç değişiklik var ama belirtimidir bilemedim yardımcı olurmusunuz.kasıklarım ve belimde ağrı özellikle ayağa kalkınca kasıklarımda doluluk hissi beyaz sümüğümsü ip gibi uzayan akıntı (yumurtlama dönemimde olduğumdanda olabilir) bacaklarımda özellikle eklem yerlerimde ağrı ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum. birde özellikle sağ göğsümde ara ara sol göğsümde sızı (sanki ceryanda kalmışım gibi ara sıra sızı saplanıyor) ve son olarak sabahları kalkarken kalbim pır pır atıyor ve giyinirken bile yorulma hissi. acaba bahar yorgunluğumudur ben kendimimi dinliyorum yoksa belirti olabirlimi bilemedim

canım belirti arama inan ben daha önce hamilelik belirtisi olarak ne varsa yaşadım ama fıs çıktı rahat olsun için ben şimdi belirti aramıyorum artık eskisi gibi canım

her ay kendimde belirti aradım.
bütün gebelik belirtilerini yaşadım.
ama olmadı.doktorlara gittiğimde kafandan atmalısın diyo.
çok kolaymış gibi.
bende sizlerle geblik bekleyebilirmiyim.

batınıda yaz da listemize ekleyeyim seni tabi istersen? çocuk damarı mı? yeni duydum ben bunu valla nerde ki bu damar korunmayı yeni bırakıp bu ay mı çalışmalara başladın canım

her ay kendimde belirti aradım.
bütün gebelik belirtilerini yaşadım.
ama olmadı.doktorlara gittiğimde kafandan atmalısın diyo.
çok kolaymış gibi.
bende sizlerle geblik bekleyebilirmiyim.

tabi ki bekleyebilirsin canım yaşını ve batını yazar mısın listemize ekleyeyim senide:))

inşallah canım ya evet akıntım farklı biraz sarı falan değil ama beyaz peçetede olduğundan sümüksü olup olmadığını anlamadım ama bir dahakine dikkat ederim canım

az kalmış canım inşallah rabbim gönlüe göre verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…