hadi bakalım canım hayırlısı olsun o zamanevet kesinlikle adetinin geçmesini bekle sonra test yaparsın canım en iyi sonucu almak için beklemelisin:))
ay kıyamam ben sana :) kız duygulandırdın sabah sabah benihepimiz kalalım inşallah Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin :) benimde bi arkadaşım vardı 1 senedir istiyodu olmuyodu hep derdim önce sen kal sonra ben :) duydum 2 haftalık hamileymiş çok sevindim o benden önce başlamıştı çalışmalara :)
ne demek tatlım :) ben bu ay ilk defa ovulasyon kullandım hep negatif çıktı biliyomusunkullanan varsa soruyim dedim ama kimsede yok
kızlar ıyı aksamlar doktora gıttım bu seferde 1.5 aylık dedı bebegım ıcın alttan baktı tekrar sorun yokmuş ve ıkı hafta sonra tekrar gel dedı kalp atışlarını doktor duydu bende ıkı hafta sonra duyacam ınsallah benım ıcın dua edın optum hepınızı
merhaba arkadaşlar bende hamile kalmak için uğraşanlardanım son 2 günüm var bakalım ne olacak gebelikte vajinal akıntı olur mu bu aralar bende oluyor da ve ara ara kasıklarımda batmalar var sizce gebelikten midir ki eşim rüyasında gebe ve oğlan çocuk doğururken görüyor bende zerre kadar adet belirtisi yok kızlar hayırlısı artık bu arada eşim bana durmadan 2 canlı 3 canlı deyip duruyor acaba içine mi doğuyor adamın bilgisi olan var mı ? allahım bebek isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın amin
çok sağol canım benim aminnn inşallah Rabbim seninde gönlünün dilediğini bir an önce en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah
Şükür iyiyim kızlar sizler nasılsınız? Bugün doktor randevum var heyecanım dorukta ve çok korkuyorum dualarınızdan eksik etmeyin beni.
allah yardımcın olsun canım iyi haberlerle geleceksin inşallah bizi haberdar et ama :)
hoşgeldin canım :) inşallah eşinin içine doğru doğuyordur :) bu arada akıntı olabiliyor beyaz sümüğümsü
evet canım sen ne durumdasın sanırım yumurtlamayı bekliyorsun hadi hayırlısı olsun canım bende heyecanla beklemedeyim nasip kısmet artık
canım marka verebiliyorumuyuz bilmiyorum ama ben forset yaptım çift çizgiyi gördğm ama başlama tarihinden eminmisin
evet bugün yumurtlama günüm ama şimdilik bi gelişme yoksen ne kadarlık evlisin ve kaç yaşındasın?
merhaba bende gebelik bekleyenlerdenim
1 sene oldu bekleyeli ama nazlı bebek hala gelmedi.
kızlar bir şey soracağım bende br kaç değişiklik var ama belirtimidir bilemedim yardımcı olurmusunuz.kasıklarım ve belimde ağrı özellikle ayağa kalkınca kasıklarımda doluluk hissi beyaz sümüğümsü ip gibi uzayan akıntı (yumurtlama dönemimde olduğumdanda olabilir) bacaklarımda özellikle eklem yerlerimde ağrı ayaklarımı nereye koyacağımı şaşırıyorum. birde özellikle sağ göğsümde ara ara sol göğsümde sızı (sanki ceryanda kalmışım gibi ara sıra sızı saplanıyor) ve son olarak sabahları kalkarken kalbim pır pır atıyor ve giyinirken bile yorulma hissi. acaba bahar yorgunluğumudur ben kendimimi dinliyorum yoksa belirti olabirlimi bilemedim
canım ben 25 yaşındayım 3 yıl bitti 4 ün içindeyiz eskidik iyicesen yinede dikkat et stres yapma bende 2 ay doğum kontrol ilacı kullandım bu son ay kullanmadım her şey zamanında oldu işte bekliyorum çocuk damarı oluyormuş annem bizlere damarı çekilince hamiş kalmış geçen adet bitiminde yanımdaydı çekti damarımı ondan biraz daha ümitliyim canım öyle işte
her ay kendimde belirti aradım.
bütün gebelik belirtilerini yaşadım.
ama olmadı.doktorlara gittiğimde kafandan atmalısın diyo.
çok kolaymış gibi.
bende sizlerle geblik bekleyebilirmiyim.
inşallah canım ya evet akıntım farklı biraz sarı falan değil ama beyaz peçetede olduğundan sümüksü olup olmadığını anlamadım ama bir dahakine dikkat ederim canım
merhaba bende gebelik bekleyenlerdenim
1 sene oldu bekleyeli ama nazlı bebek hala gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?