ama 38 belki hamişizdir bizde
hamdolsun canım iyiyim. dünden beri adet kanaması şeklinde kanamam var dün öğlen korkudan doktoru aradım gel dedi. Gittik koştur koştur. Azarlar şekilde neyin var önceki gün hiç birşeyin yoktu dedi bende kanamam olduğunu söyledim büyük ultrason varmış ona yönlendirdi. Akşama kadar ultrason sırası bekledik. Şükür bebek iyi, kese düzgün, kalp atışları düzgün. Ama kanamam halen devam ediyor. Birazdann sonuçlar için gene arayacağım gıcık doktoru dua et olur mu?
Early Pregnancy Symptom - Yellow Cervical Fluid | Countdown to Pregnancy
kızlar sarı akıntının erken gebelik belirtisi olup olmadığıyla ilgili amerikada bir anket yapılmış. Yukarıda kopyaladığım linkte bir tane grafik çıkıyor. bu linke lütfen tıklayınız çünkü grafiği buraya kopyalayamıyorum. yükleyebilen varsa yüklesin:)))Bu grafiğe göre; yumurtlama (ovulasyon) gününden itibaren altta günler verilmiş. Sarı akıntısı olanlardan Kırmızılar hamile olan kadınlar; maviler olmayanlar ama yine de sarı akıntım var diyenler. Görüldüğü üzere yumurtlamanın 5-15. günleri arasında sarı akıntı şikayeti en çok olmuştur. kadınların gebelik testleri positif çıktıktan sonra yani 15-21 inci günlerde ve sonrasında artık akıntılarının kalmadığını/azaldığını söylemişlerdir. Görüldüğü üzere sarı akıntı eğer 5-15 günler arasında (yumurtlama olduktan sonraki gün hesabına göre) çoksa büyük oranda hamilelik belirtisi olarak yorumluyorum.. tabilki akıntı kokusuz ve ağrısız falan olacak..
haydaaa :) 1 saat önce falan lavaboya gittiğimde azıcık sarı akıntı geldiğini gördm hayırdır inşallah dedim... hayır olur inşallah ECRINGULcugum :18: :18:
Early Pregnancy Symptom - Yellow Cervical Fluid | Countdown to Pregnancy
kızlar sarı akıntının erken gebelik belirtisi olup olmadığıyla ilgili amerikada bir anket yapılmış. Yukarıda kopyaladığım linkte bir tane grafik çıkıyor. bu linke lütfen tıklayınız çünkü grafiği buraya kopyalayamıyorum. yükleyebilen varsa yüklesin:)))Bu grafiğe göre; yumurtlama (ovulasyon) gününden itibaren altta günler verilmiş. Sarı akıntısı olanlardan Kırmızılar hamile olan kadınlar; maviler olmayanlar ama yine de sarı akıntım var diyenler. Görüldüğü üzere yumurtlamanın 5-15. günleri arasında sarı akıntı şikayeti en çok olmuştur. kadınların gebelik testleri positif çıktıktan sonra yani 15-21 inci günlerde ve sonrasında artık akıntılarının kalmadığını/azaldığını söylemişlerdir. Görüldüğü üzere sarı akıntı eğer 5-15 günler arasında (yumurtlama olduktan sonraki gün hesabına göre) çoksa büyük oranda hamilelik belirtisi olarak yorumluyorum.. tabilki akıntı kokusuz ve ağrısız falan olacak..
Gününüz güzel olsun kızlar nasılsınız?? Var mı yeni güzel haberler??
amin vakti satı gelince olur inşallahh inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cümlemiz için
ecringül bende gördüm o grafiği bikaç gün önce araştırma yaptım sarı akıntıyla ilgili. ilk defa bu ay adetim bittiğinden beri kokusuz sarı akıntım oluyo ama ben üşüttüm sanırım ona yorumladım. öncede olurdu ama yumurtlama dönemim geçtikten sonra bikaç gün olurdu.
inşallah olur bişiler ben o yazıyı kopyalayıp yapıştırdım forumdan inşallah olur
inşallah olur bişiler ben o yazıyı kopyalayıp yapıştırdım forumdan inşallah olur
şimdi hala oluyormu peki
he yaaaman iyi olsun güzelim bebeğinin göbişinde olduğunu bilmek bile yeter insana gerisi gelir zaten.. bi bakmışın kucağında meleğin:))
Evet canim orda oldugunu bilmek icinde bi can oldugunu bilmek bam baska allah butun kadinlara nasip etsin insallah
merhaba günaydın kızlar ben hala adet olmadım adet ağrılarım falan da yok beklemedeyim sizce akşama test yapsam kesin sonuç çıkar mı ki
ben resmen anne adayı oldum salı günü... çok güzel bi duygu. allahım isteyen bütün anne adaylarına bu duyguyu tattırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?