mrb canım inşallah olmazsınbence bekle sabah ilk idrarınla yap testi..
amin şekerim inşallahağzından bal damlıyo tatlım benim
inşaallllah canım ya içimden bir ses hamilesin diyor ama emin olamıyorum eşim dün yemek hazırlama bebeme kebap yaptırcam yarasın dedi şaşırdım genelde erkeklerin içine doğar derler bilemiyorum ki yaa
inşaallllah canım ya içimden bir ses hamilesin diyor ama emin olamıyorum eşim dün yemek hazırlama bebeme kebap yaptırcam yarasın dedi şaşırdım genelde erkeklerin içine doğar derler bilemiyorum ki yaa
Early Pregnancy Symptom - Yellow Cervical Fluid | Countdown to Pregnancy
kızlar sarı akıntının erken gebelik belirtisi olup olmadığıyla ilgili amerikada bir anket yapılmış. Yukarıda kopyaladığım linkte bir tane grafik çıkıyor. bu linke lütfen tıklayınız çünkü grafiği buraya kopyalayamıyorum. yükleyebilen varsa yüklesin:)))Bu grafiğe göre; yumurtlama (ovulasyon) gününden itibaren altta günler verilmiş. Sarı akıntısı olanlardan Kırmızılar hamile olan kadınlar; maviler olmayanlar ama yine de sarı akıntım var diyenler. Görüldüğü üzere yumurtlamanın 5-15. günleri arasında sarı akıntı şikayeti en çok olmuştur. kadınların gebelik testleri positif çıktıktan sonra yani 15-21 inci günlerde ve sonrasında artık akıntılarının kalmadığını/azaldığını söylemişlerdir. Görüldüğü üzere sarı akıntı eğer 5-15 günler arasında (yumurtlama olduktan sonraki gün hesabına göre) çoksa büyük oranda hamilelik belirtisi olarak yorumluyorum.. tabilki akıntı kokusuz ve ağrısız falan olacak..
ben resmen anne adayı oldum salı günü... çok güzel bi duygu. Allahım isteyen bütün anne adaylarına bu duyguyu tattırsın.
Yerim seniii canim benim :)
Basbelasi42 arkadasimiza acil sifalar diliyorum insalah en kisa surede duzelir bol bol yat dinlen canim hersey yoluna girer insallah
ben iyiyim canım sen nasılsın nerelerdesin? en son zümrüt898 ve hopess arkadaşımız müjde vermişti başkada bi gelişme yok şimdilik
Nasıl olayım yorucu bir haftaydı tek çalıştım inanılmaz yoğurdu ama geçti çok şükür:)) yumurtlama tarihim geçti şimdilerde beklemedeyim.şu sarı akıntı muhabbetini merak ettim.kızları tebrik ettim bilmediğim yokmuş demekki birşey kaçırmamışım.
sarı akıntıyla ilgili bişeyler eklerim canım sonra.. Iyi bakalım geçmiş olsun diyim bariInşallah bu ay olur canım ben daha yumurtluyorum herhalde
kıs ne yumurtlaması seninde bize yakın
canım 7 sinde yumurtlamam gerekiyodu geç yumurtladım dün ve bugün:))
Ee bebeğim nasıl tespit ettin yumurtladığını ovulasyon testi fln?? Benimkini doktor tespit etti iyi oldu çatlıyormuş yani onu görmüş olduk:))
canım yumurtlama dönemimde hiç bi belirtim yoktu 2 gün önce kasığıma felaket bi ağrı girdi dünde beyaz yapışkan bi akıntım başladı ama bugün daha yoğunvücut sıcaklığımda her zamankinden yüksek
yani çalışmalar tam gaz devam
38 s cim 500. sayfamız hayırlı uğurlu olsun
ben çalıştığım yerin farklı bir şubesine geçtim 2 aylığına burdaki kız işi bırakmış birisi bulunana kadar ben bakıcam
2 gündür baya koşturmacalı öğrenmeceli geçti uğrayamadım buraya
nasıl gidio çalışmalar
ben bugün abdest alıcam hayırlısıyla ve cumartesi günü soğan kürü yapıcam adetimi falan düzenlesin iyi gelir
sağol bitanem hepimize hayırlı uğurlu olsun
zaten belliydi yerin canım hoş geldinnasılsın bakim? yap bakalım canım bende bi kere soğan kürüne başladım maalesef yarıda kalmıştı. ilk içtiğinde tadı çook kötü ama 2 3 güne alışırsın
neden yarıda kaldı ki canım herkes çok memnun soğan küründen
miden mi kaldırmadı yoksa???
amann napim artık tadı kötü mötü içicez bi şekilde zaten 15 güncük kafama dikerim gider
iyiyim adetim geciktiği için stresliydim baya ama olduğum ve bittiği için çok mutluyum
eşimin arkadaşının nikahı vardı 28 ocakta tabi etekli ayakkabılı falan gitmiştim
biz kızı almaya gidince kar başladı o gün o kadar soğuk yedimki vücudum kendine gelemedi
şubattan beri adetim düzensiz :95:
yok canım ya misafir filan geldi iki gün aksadı içemedim sonrada devam etmedim bende
iç canım iç şifa olur cildine de iyi geliyor ben onu fark ettim
kız dikkat et kendine bi daha üşütme tamam mı bebişim
ayy daha üşütürmüyüm o günü hiç unutamam ayaklarımı hissetmiyodum soğuktan
çocuk için de çok tehlikeli üşümek ayakları üşütmek falan şimdi bile her akşam sıcak su torbamı yaparım
keşke tamamlayabilseydin güzelim ya pko yada iyi geliomuş
yap tabii tatlım inşallah hemencik olur bebişlerimiz yaa
evet canım biliyorum iyi geliyor ama işte olmadı...ben şimdiye kadar hiç dikkat etmedim herşeyin tersini yaptığım için hala olmadı diye düşünüyorum:))ama yine regl olursam işi daha sıkı tutacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?