Amin canım benimm :13:neyse ben çıktım ben liseden arkadasım bana gelcek hazırlık yapayım :) kendine iyi bak görüşmek üzereee :79:
inşallah canlarım beklemedeyim işte sizin çalışmalar nasıl gidiyor canım
dün yumurtlama günümdü ama sadece kasığım çok fena ağrıdı bugünde akıntım var yumurtluyorum herhalde
evet yarın bat hadi hayırlısı bu ay çok farklı hissediyorum ama bilmiyorum içim kıpır kıpır hayırlısı diyorum artık valla adet belirtim yok tabikinem
değerlendir canım bugünleri benimde bugün 15. gün ağrılarım falan azaldı acaba ittimi yumurtlamam test yapsammı ne dersin.
iyi bakalım:)))bebeğim bende iyiyim ya bi ay sonra yine sınavım var sonra rahatım 3 aybebişin nasıl bakalım annesi
Su okullar bitsede kurtulsak heheh :) bebegimiz iyi cok sukur canim bidahaki randevuyu iple cekiyoruz oda 6. Ayin 3.unde :)) daha cookk var yani :)
yaptım canım çift çizgi çıkmıştı...ama hergün yinelemek gerekiyormu yoksa arada yapsakta oluyormub ilmiyorum
dur ben anlamadım ayrıntılı anlat canım sen şunu :)
canım burda ki arkadaşlarım adetleri bitince yani yumurtlama dönemi gelince her gün test yaptılar ve o koyu çift çizgiyi görene kadar devam ettiler testi yapmaya. görüncede ovulasyon gününü değerlendirdiler.
ne bileyim canım ben umutsuzum bu ilk deneme çok çok istiyorum hevesleniyorum ama yıkılmak istemiyorum
ne bileyim canım ben umutsuzum bu ilk deneme çok çok istiyorum hevesleniyorum ama yıkılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?