Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin canım benimm :13:neyse ben çıktım ben liseden arkadasım bana gelcek hazırlık yapayım :) kendine iyi bak görüşmek üzereee :79:

kolay gelsin güzelim görüşürüz allaha emanet ol:79:

dün yumurtlama günümdü ama sadece kasığım çok fena ağrıdı bugünde akıntım var yumurtluyorum herhalde

değerlendir canım bugünleri benimde bugün 15. gün ağrılarım falan azaldı acaba ittimi yumurtlamam test yapsammı ne dersin.

evet yarın bat hadi hayırlısı bu ay çok farklı hissediyorum ama bilmiyorum içim kıpır kıpır hayırlısı diyorum artık valla adet belirtim yok tabikinem

ayyy hadi bakalımmm e belirtisi yoksa adetin kendisi de yoktur :79::79: yani inşallah

değerlendir canım bugünleri benimde bugün 15. gün ağrılarım falan azaldı acaba ittimi yumurtlamam test yapsammı ne dersin.

öyle yapıcam tatlım adet geçene kadar test yapmak yok şekerim beklicez adetler geçsin ondan sonra karar veririz

iyi bakalım:)))bebeğim bende iyiyim ya bi ay sonra yine sınavım var sonra rahatım 3 ay bebişin nasıl bakalım annesi

Su okullar bitsede kurtulsak heheh :) bebegimiz iyi cok sukur canim bidahaki randevuyu iple cekiyoruz oda 6. Ayin 3.unde :)) daha cookk var yani :)

Su okullar bitsede kurtulsak heheh :) bebegimiz iyi cok sukur canim bidahaki randevuyu iple cekiyoruz oda 6. Ayin 3.unde :)) daha cookk var yani :)

he yaa aman iyi olsun güzelim bebeğinin göbişinde olduğunu bilmek bile yeter insana gerisi gelir zaten.. bi bakmışın kucağında meleğin:))

çift çizgi çıkmadan önce mi ilişki olmalı sonra mı acaba gerçi günaşırı yapıyoruz da bu hafta yumurtlama haftamdı hergün sabah yapıyorum hep silik ama sağ tarafımda kıpırtılar var bi türlü yumurtlayamadım galiba

yaptım canım çift çizgi çıkmıştı...ama hergün yinelemek gerekiyormu yoksa arada yapsakta oluyormub ilmiyorum

yumurtlama döneminde başlanıyo koyu çift çizgiyi görene kadar yapılıyo

dur ben anlamadım ayrıntılı anlat canım sen şunu :)

canım burda ki arkadaşlarım adetleri bitince yani yumurtlama dönemi gelince her gün test yaptılar ve o koyu çift çizgiyi görene kadar devam ettiler testi yapmaya. görüncede ovulasyon gününü değerlendirdiler.

bir an anlayamadım eheheheheh :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…