aynen benimde ilk denemem hem heyecanlıyım hem çok kaptırdım kendimi dinler oldum
günaydın ben iyim çok şükür sen nasılsın cnm?.dün doktora gittim ultrasonda göremedi rahim duvarı kalınlaşmış olabilir dedi.kan verdim ama sonucu gösteremedim az önce internette yayınlamışlar tahlil sonucumu b-hcg 1150.5 yazıo.hemşire arkadaşıma sordum 4-5 haftalık var dedi.hayırlısıyla ultrasondada görürüm inşallahh :)))
hayırlı olsun zümrüt hanım çok sevindim adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş
günaydınn kızlaaarr
günaydın canım nasılsın?
hamdolsun canım iyiyim. dünden beri adet kanaması şeklinde kanamam var dün öğlen korkudan doktoru aradım gel dedi. Gittik koştur koştur. Azarlar şekilde neyin var önceki gün hiç birşeyin yoktu dedi bende kanamam olduğunu söyledim büyük ultrason varmış ona yönlendirdi. Akşama kadar ultrason sırası bekledik. Şükür bebek iyi, kese düzgün, kalp atışları düzgün. Ama kanamam halen devam ediyor. Birazdann sonuçlar için gene arayacağım gıcık doktoru dua et olur mu?
ayy canım inşallah kötü bişey yoktur ya.. çok mu kanaman var güzelim? rabbim seni ve bebeğini korusun canım benim şua an şok oldum ya sonucunu dört gözle bekliyorum bitanem
çok sağol canım benim Amin inşallah. Dualarından eksik etme beni. az önce doktoru aradım canım istirahat verdi sağlık ocağından rapor alıcam artık ilçede oturuyoruz tekrar ile gidemeyeceğim için. Birde progestan iğne verdi onları kullanıcam 10 gün sonraya tekrar gün verdi.
günaydın herkese.sağlıklı günler.
hamdolsun canım iyiyim. dünden beri adet kanaması şeklinde kanamam var dün öğlen korkudan doktoru aradım gel dedi. Gittik koştur koştur. Azarlar şekilde neyin var önceki gün hiç birşeyin yoktu dedi bende kanamam olduğunu söyledim büyük ultrason varmış ona yönlendirdi. Akşama kadar ultrason sırası bekledik. Şükür bebek iyi, kese düzgün, kalp atışları düzgün. Ama kanamam halen devam ediyor. Birazdann sonuçlar için gene arayacağım gıcık doktoru dua et olur mu?
teşekkür ederim.iyiyim
geçmiş olsun.dinlenmen lazım.sadece tuvalet için kalk.
progesteron kullanırsan geçer insallah.
hamişler nasılsınnız iyi misiniz ayyy ayyy RABBİM inşallah hayırlısıylan kucağınıza almayı nasib eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?