Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evdeyim canım aynı zamanda açık öğretimde okuyorum

benim de tek dersim var başıma bela oldu en güzeli keyfini çıkar valla nasıl gidiyor çalışmalar bizim aynı yumurtlama dönemimiz dimi hatırladığım kadarıyla

benim de tek dersim var başıma bela oldu en güzeli keyfini çıkar valla nasıl gidiyor çalışmalar bizim aynı yumurtlama dönemimiz dimi hatırladığım kadarıyla

hangi ders? öyle yapıp tadını çıkarıyorum zaten canım hemen hemen yakın canım benimki dün ve ondan öncesiydi

günaydın kızlar ngününüz aydın olsun... ben pek güne iyi başlamadım işyerinde iş arkadasımla tartısdık baya gerildik nedeni de kendisini uyarmamız hem iş yapmıyor hem de laf soyluyor kendısını uyardıgımız için dayanamadım patladım böyle birşey yapmayıp bütün işi kendi yapıyormus gibi gösteren insanlara katlanamıyorum ya

günaydın canım benim.. sen onu uyarmakla çook doğru bi davranış sergilemişsin bunun için kendini üzme tatlım.. valla ben senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım hiç tahammül edemezdim öyle birine.. aynı iş yerinde çalışmak zorundasın yinede allah sabır versin canım sana:))

ya canım üste cıkmaya da calısmıyomu deli oluyorum ben oyleyım ya aklımdan gecenı soylerım uyarırım içimde tutamam :) ama hala gergınım ya

günaqydın kızlar 38s inşallah dedıgın gıbı olmuştur onemlı bıse yoktur canımm ama ben bıde kızımın altını felan yıkarken onu kucağıma alıyorum kımse yok yanımda benden başka kımse bakamaz aılem yurt dışında yarısı merrsınde ınsallah bıse olmaz artık korkmaya başladım neyse gorusuruz ben kahvaltı yapmaya gidiyorum ıyı gunler

ya canım üste cıkmaya da calısmıyomu deli oluyorum ben oyleyım ya aklımdan gecenı soylerım uyarırım içimde tutamam :) ama hala gergınım ya

kız aynı bensin varya ben akıl vermeyim yoksa kızın sonu hiç iyi olmaz hehehe

günaydın canım sen yinede dikkat et kendine hem içini de ferah tut tatlım afiyet olsun canım:)

Kızlar selam,

BAT 6-5 gün var dun dayanamadım ve idrar testi yaptım negatıf cıktı acaba erken mı yapmıs oldum?

Kızlar selam,

BAT 6-5 gün var dun dayanamadım ve idrar testi yaptım negatıf cıktı acaba erken mı yapmıs oldum?

mrb canım çoktandır yoksun evet canım erken yapmışsın adetinin geçmesini bekle öyle bi daha yap hemen üzülme tamam mı?

mrb canım çoktandır yoksun evet canım erken yapmışsın adetinin geçmesini bekle öyle bi daha yap hemen üzülme tamam mı?

Evet canım uzun zamandır giremedim siteye ama hayatımda bir değişiklik yok gördüğün gibi :) . sitede erken test sonucu alanları okuyunca dayanamadım yaptım bende . Allajım ıns bu sefer nasip eder ? Sen nasılsın ?

inşallah nasip eder canım benim herkeste bir olmuyo ki bazıları adetten önce bazıları gününden sonra öğneniyo.. inşallah sende günün geçince öğrenirsin bende iyiyim çook şükür tatlım

inşallah nasip eder canım benim herkeste bir olmuyo ki bazıları adetten önce bazıları gününden sonra öğneniyo.. inşallah sende günün geçince öğrenirsin bende iyiyim çook şükür tatlım

İnş canım bakalım bekleyip göreceğiz hepbirlikte.

finansal tablolar analizi ovulasyon testi yaptınmı hiç

zor bi ders değil canım ama kafa yorman gerekli bi konuyu kaçırırsan toparlaman çook olur inşallah geçersin bu dersi de:))
hayır canım hiç yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…