evdeyim canım aynı zamanda açık öğretimde okuyorum
benim de tek dersim var başıma bela olduen güzeli keyfini çıkar valla nasıl gidiyor çalışmalar bizim aynı yumurtlama dönemimiz dimi hatırladığım kadarıyla
günaydın kızlar ngününüz aydın olsun... ben pek güne iyi başlamadım işyerinde iş arkadasımla tartısdık baya gerildik nedeni de kendisini uyarmamız hem iş yapmıyor hem de laf soyluyor kendısını uyardıgımız için dayanamadım patladım böyle birşey yapmayıp bütün işi kendi yapıyormus gibi gösteren insanlara katlanamıyorum ya
günaydın canım benim.. sen onu uyarmakla çook doğru bi davranış sergilemişsin bunun için kendini üzme tatlım.. valla ben senin yerinde olsam bende aynı şeyi yapardım hiç tahammül edemezdim öyle birine.. aynı iş yerinde çalışmak zorundasın yinede allah sabır versin canım sana:))
ya canım üste cıkmaya da calısmıyomu deli oluyorum ben oyleyım ya aklımdan gecenı soylerım uyarırım içimde tutamam :) ama hala gergınım ya
günaqydın kızlar 38s inşallah dedıgın gıbı olmuştur onemlı bıse yoktur canımm ama ben bıde kızımın altını felan yıkarken onu kucağıma alıyorum kımse yok yanımda benden başka kımse bakamaz aılem yurt dışında yarısı merrsınde ınsallah bıse olmaz artık korkmaya başladım neyse gorusuruz ben kahvaltı yapmaya gidiyorum ıyı gunler
Kızlar selam,
BAT 6-5 gün var dun dayanamadım ve idrar testi yaptım negatıf cıktıacaba erken mı yapmıs oldum?
günaydın kızlar günümüz şen olsun
mrb canım çoktandır yoksunevet canım erken yapmışsın adetinin geçmesini bekle öyle bi daha yap hemen üzülme tamam mı?
Evet canım uzun zamandır giremedim siteye ama hayatımda bir değişiklik yok gördüğün gibi :) . sitede erken test sonucu alanları okuyunca dayanamadım yaptım bende . Allajım ıns bu sefer nasip eder ? Sen nasılsın ?
inşallah nasip eder canım benim herkeste bir olmuyo ki bazıları adetten önce bazıları gününden sonra öğneniyo.. inşallah sende günün geçince öğrenirsinbende iyiyim çook şükür tatlım
İnş canım bakalım bekleyip göreceğiz hepbirlikte.
hangi ders? öyle yapıp tadını çıkarıyorum zaten canımhemen hemen yakın canım benimki dün ve ondan öncesiydi
finansal tablolar analiziovulasyon testi yaptınmı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?