Mrb..Size 1 hafta önce yazmıştım bebek yapmaya karar verdiğimizi ama reglime 6 7 gün kaldığını muhtemelen yumurtlama günümü kaçırdığımı sizde kaçırmış olabiliceğimi ancak geç yumurtalrsam tutabiliceğini sölemiştiniz..Ben düzenli regl olurum 29 32 günde 3 aydır 29 günde oluyorum..Bu ay ben ayın 19 20 si gibi o yumurtlama akıntsını net yakaladım ama bebek düşünmediğimiz için ilişki olmadı..ayın 28 inde bir kere denedik 5 mayıstada regl oldum..yani 6 gün sonra..Şimdi benim sorum herkes yumurtlamadan 12 14 gün gün sonramı regl olur..Yani bu durumda gebelik olsa regl olmazdım dimi geç yumurtlamış olsam reglimde geç gelirdi..Reglim her zamanki gibi 6 gün sürdü ve ağrılıydı fark yoktu..
canım çok karışık ya hiç bişey anlamadım benama bak yumurtlamadan 14 gün sonra regl olur genelde.. geç yumurtlamayla ağrının bi ilgisi yok zaten:)
ya karışık anlattım şöle diyim..benim reglime 6 7 gün varken bir kere ilişkimiz oldu eşimle..ama muhtemelen yumurtlamayı çoktan kaçırmıştık..çünkü ben o yumurtlama akıntısını ayın 20 si gibi gördüm ama bizim ilişkimiz 28 inde oldu sadece..ve 5 mayıstada regl oldum..şimdi sormak istediğim benim adete 6 gün kala hamile kalabilmem için geç yumurtlamam gerekiyordu dimi..regle yakın hamile kalınırsa acaba yinede regl olunup üstüne görme olurmu bunu merak ettim..anlatabildimmi :)
anladım cnm tşk ederim bu durumda ikiside değil galiba reglim 6 gün sürdü her zamanki gibi:) sanırım bende geç yumurtlama falanda yok :)anladımevet canım geç yumurtlamış olman gerekiyodu:))
üstüne görme olabilir ama normal bi adet kanaması gibi uzun olmaz.. biraz daha az olur canım..
anladım cnm tşk ederim bu durumda ikiside değil galiba reglim 6 gün sürdü her zamanki gibi:) sanırım bende geç yumurtlama falanda yok :)
slm ne haber arkadaşlr
bat ı ma 11 gün kaldı belirti aramaya basladım hadi hayırlısı2 gündür şiddetli uyku hali var uyukluyorum ahhhh bu ay da telaslı olcak galiba .. 38s canım sende bi şeyler var mı belirtiler filan
ıyı saol canım
bu ay hamılelık varmı bakalım haberlerını beklıyorum
hayırlısı olsun canım ınsallah güzel haberler verırsın bıze
valla bende de tam tersi sabahları uyurdum şimdi uyuyamıyorumvalla belirti aramıyorum şimdilik:))
belki ben yorgunluğumu atıyorum bilemiyorum ama .. şuan bile çok uykum varayy en iyisini yapıyosun canım ya.. ben bgünden itibaren basladım yandı eşim dur demeliyim kendime
amin canım dün tansiyonumu ölçtüm 10 a 6 çıktı şimdide 10 a 7 çıktı.. niye böyle oldu ki acaba? her zaman ölçmüyorum ama hep 12 ye 8 çıkardı
uyu dinlen tatlımsen erken başlamışsın canım ya bi dur bekle birazcık
bılmıyorumkı cnm pazartesı doktora gıdecem benım ıcın dua edın cnm ınsallah kotu bıse olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?