evet her zmankinden daha erken basladım mlesefsanki bu ay olmicak gbime geliyo yha hayırlısı bakalım:44:
oo0000o0fff
inşallah canım benim...şimdiden düşünme canım sen böyle şeyleri.. hiç beklemediğin bi anda gelir belki bebişin
ossssekizzzz noldu cnlarım tansiyonun mu düştü ayyy gebe oldunnnnya hamiş arkadaşlar belirtilerininzi yazsanızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet tatlımmmmmmmmmmm düşük çıkıyo ya iki gündür canım herşeyi istiyo uyku keyfi bile yapamıyorum sabahları
inşallaaaahh bebiş yapmış olsun düşüklüğü inşallah hepimiz için inşallaahhhh cnlarımmmm :90:
olmuşturr olmuştuuuurrrr inşalllaaahhhhhhhhhhhhhhhh
38s canım umıtsılıge kapılma bende umıtsızıdm doktora ılk gıdıp keseyı gordumde cok sasırdım ınsallah hamılesındır hamılelık ısteyen tum arakadaslarında en kısa surede ıstedıklerı olur ınsallah ben çıktım gorusuruz kendınıze ıyı bakın
Selam kızlar. Ecrin, Adet gecikmeden çok ciddi bir belirti olmuyor aslında. Göğüslerde büyüme ve hassasiyet oluyor.bel ağrısı oluyor ama bunlar adet belirtisi de olabiliyor malum. adet öncesi kuruluk olması gerekirken akıntı oluyor farklı olarak.
Selam kızlar. Ecrin, Adet gecikmeden çok ciddi bir belirti olmuyor aslında. Göğüslerde büyüme ve hassasiyet oluyor.bel ağrısı oluyor ama bunlar adet belirtisi de olabiliyor malum. adet öncesi kuruluk olması gerekirken akıntı oluyor farklı olarak.
zor bi ders değil canım ama kafa yorman gerekli bi konuyu kaçırırsan toparlaman çook olurinşallah geçersin bu dersi de:))
hayır canım hiç yapmadım
sağol cnm yaaüzülsemde sonunda yazıcam valla tutamıyorum kendimi benimkiler erken büyüdü memiler damarlarım çok belirdi heryerimde bide :78: akıntı varr ıslak işte :78: aşağıdan sağ bacakım ile sağ kasıkım arası ağrıyıp kasılıyor geçen olmuştu bayaa hissettim geçen arkadaşa bişi vercektim ani hareketle bişi koptu sandım bunlar 3.haftamda oluyor hee eveli gün adet olcakmışım gibi karnım ağrıdı ama yerleşme kanamasını bekliyom ama gelmiyo
şimdi şimdi ilk gebeliğimde üstüne gördüm hesapladım 23 günü adet olmuşum o zaman larda takvim elimde işaretliyodum ve bu kadar bilgiye sahip değilddim dün otakvimi elime alıp baktım 5 gün erken gelmiş enson ki adetim,bebeğimi bekledim çünkü tamm 2 sene çatlatma iğnesinden sonra oldu neyse 28 adet döngü 5 gün erken geldi ben tabi cAHİL hasta oldum dedim üzüldüm geldi hemen 2 güne kesildi kahverengi koyu yapış yapış bitti
bgün 23.günüm ............. gelen giden yok ama belirtilerrr yine kızım daki gibi olur mu diye düşündüm 23.günü gelmişmiş çünküm ne karıştırdım heeeee:90: puufffff sıyırdımmmmmmmm
kızlar moralim çok bozuk(( kan değerim 3000 lerde ama kese görünmüyo...doktor bi nokta görüyorum 4 haftalıksın dedi.sat a göre 6 haftalığım...geç döllenme olabilir dedi..yoksa sanırım dış gebelik...çok canım sıkkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?