- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.662
- 373
kızlar moralim çok bozuk(( kan değerim 3000 lerde ama kese görünmüyo...doktor bi nokta görüyorum 4 haftalıksın dedi.sat a göre 6 haftalığım...geç döllenme olabilir dedi..yoksa sanırım dış gebelik...çok canım sıkkın
Ecringül inşallah hamilesindir canım ben belirtilerimi yazayım hemen :) çokta ümitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir. Biz eşimle korunmamıştık az çok bekliyorduk. Benim ilişki sonrası aşırı ağrı olmaya başladı 5-10 dk ağrım geçmiyodu. Ayrıca gece yatağımda dönerken, ani hareket edince kasığımda batma oluyordu. Adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oluyodu ama göğüslerim çok büyüdü ve hassaslaştı. Birde adetimden 3 gün önce kanamam oldu sonraki 2 gn kahverengi akıntım oldu ve adet günü bunlar kesildi. Ben zaten şüpheleniyordum adetim geçtikten 1 gün sonra test yaptım testte çıktı hamileliğim :)
hopess
canım korkma kalbini bozma hiç Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için. bende ilk doktora gittiğimde kese falan görülmedi 4+5 günlüktü 6+3 ken kese görüldü fakat kalp atışını duyamadım. Kalp atışını 8+3 günlükken duyabildim.
Şimdide kanamalarla başım dertte bir kesilseydi evdeyim dinleniyorum insan evde iken ne kadar dinlenebilirse hiç yatamıyorum ki sadece yemek yapıyorum halbuki başka bi iş yapmıyorum biraz ayakta fazla dönüyorum kurtluyum yatamıyorum işte. kanamalarım kahverengiye döndü bugün gene hafif kırmızıya dönmüş korktum hemen uzandım.
Karından mı alttan mı baktı? Karından geç görünür bebek.
Canım çok geçmiş olsun yaa kanamaların falan olmuş nasılsın iyimisin şimdi??
Ecringül inşallah hamilesindir canım ben belirtilerimi yazayım hemen :) çokta ümitlendirmek istemem ama inşallah hamilesindir. Biz eşimle korunmamıştık az çok bekliyorduk. Benim ilişki sonrası aşırı ağrı olmaya başladı 5-10 dk ağrım geçmiyodu. Ayrıca gece yatağımda dönerken, ani hareket edince kasığımda batma oluyordu. Adet ağrısı gibi kasıklarımda ağrı oluyodu ama göğüslerim çok büyüdü ve hassaslaştı. Birde adetimden 3 gün önce kanamam oldu sonraki 2 gn kahverengi akıntım oldu ve adet günü bunlar kesildi. Ben zaten şüpheleniyordum adetim geçtikten 1 gün sonra test yaptım testte çıktı hamileliğim :)
hopess
canım korkma kalbini bozma hiç Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için. bende ilk doktora gittiğimde kese falan görülmedi 4+5 günlüktü 6+3 ken kese görüldü fakat kalp atışını duyamadım. Kalp atışını 8+3 günlükken duyabildim.
Şimdide kanamalarla başım dertte bir kesilseydi evdeyim dinleniyorum insan evde iken ne kadar dinlenebilirse hiç yatamıyorum ki sadece yemek yapıyorum halbuki başka bi iş yapmıyorum biraz ayakta fazla dönüyorum kurtluyum yatamıyorum işte. kanamalarım kahverengiye döndü bugün gene hafif kırmızıya dönmüş korktum hemen uzandım.
çok sağol canım rapor aldım evdeyim. bebek iyi dedi 2 gün önce doktor ama genede kanamalar için istirahat verdi birde progestan kullanıyorum birde iğne yaptılar azaldı şükür ilk günkü gibi değil akıntı ile karışık geliyor. Ağrı falan yok Allahıma şükür haftaya cumartesi kontrolüm var tekrar işte bekliyorum ve dikkat etmeye çalışıyorum dualarından eksik etme :)
sen nasılsın nasıl gidiyor?
kızlar moralim çok bozuk(( kan değerim 3000 lerde ama kese görünmüyo...doktor bi nokta görüyorum 4 haftalıksın dedi.sat a göre 6 haftalığım...geç döllenme olabilir dedi..yoksa sanırım dış gebelik...çok canım sıkkın
İyi yapmışsınız canım bol bol dinlenmene bak raporun tadını çıkart:)) benim iş arkadaşım da aynı durumu yaşadı doktoru sana verilen öneri ve iğnelerin aynısını ona verdi şimdi 34 haftalık gebe herşey yolunda içini ferah tut))
Ben iyiyim en son yumurta takibinde yumurtlayabildiğimi öğrendim ama her seferinde sağ yumurtalığımı zor buluyor nedense:) bat a 7 gün var tam olarak ama değişik bir şekilde sakin ve beklemedeyim çok şükür geçerse test yaparız artık:))
Canım hiç moralini bozma değerlerin normal aralıklardaysa düzenli artış gösteriyorsa dış gebelik fln düşünme boşver sen herşeyi hayırlısıyla bebeğinin sağlığı yerindedir inşallah .ruhunu karartma :))) inşallah güzel haberlerini vereceksin bize
çok saol canım dua edin:)
merhaba arkadaşlar benim kasıklarımda çok ağrı var ve kahverengi akıntı geliyor peçeteye hamiş değilim ama hamile olma çabası içerisindeyim beklemedeyim bat 9 mayıstı ama şimdi ağrım var sizce ne yapayım
kesinlikle test yapmalısın bence bebek olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?