38s
tatlım ne durumdasın bebek konusunda? gelmiyordum bir kaç zamandır. merak ettim :)
günaydın dostlarımmmmmm
Günaydın arkadaşlar hepimizin günü güzel ve hayırlı olsun inşallah güzel haberler alalım
sağol bebeğim inşallahsana da günaydın şekerim
Nasılsın nasıl geçti haftasonun canım???
iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım ..günaydın canım nasılsın?
beklemedeyim hala canım benim sende durumlar nasıl?
iyiyim tatlım sen nasılsın bakalım ..
canım, ben kadın doğum doktoruna ön kontrol için gittim. gittikten sonra 1 ay daha kullan doğum kontrol hapını dedi. folikasite başlattı. ve adet düzensizliğim olduğu için adetimin 15. ve 25. günleri arası kullanmam için progestan verdi. doğum kontrol hapım bitti. bu cumartesi progestana başlıycam :) ve 1-2 ay ara vererek Temmuz gibi çalışmalara başlamak istiyoruz. doğum kontrol hapının etkisi geçsin diye. ve 27 mayıs'ta da tiroid için doktora gitçem ve hamile kalmak istediğimi söyliycem. doz ayarı yapacak ilaçla ilgili.
yani anlayacağın; Temmuzu bekliycez :)))
hadi yha oh maşşallah 38s ime :) burda hava ne yaptığını bilmiyor rüzgarlı parçalı bulutlu ara ara güneşlibende iyiym tatlım bugün havada güzel burda neşem yerinde
hadi yha oh maşşallah 38s ime :) burda hava ne yaptığını bilmiyor rüzgarlı parçalı bulutlu ara ara güneşlibende anlamıs değilim anlıcan
owwdün de burda bi yağmur vardı sorma gitsin o yağmurda çarşıda geziyodum
yoğun bi sürece giriyosun desene:)) inşlallah hakkında hayırlısı olur canım soğan suyuna başlayacaktın ne oldu
owwbende o yağmur halinde annemle konusuodum yağmur yağıyo burda demişti buraya da yagsada kurtulsak şu gök gürültülerinden diyodum bende hatta vay anasını be özledim bak kayseriyi
ay ona başlayamadım yaa. ilaç falan kullanıyorum diye de başlamak istemedim. bi de zor geldi :26:
hmm anladım canım inşallah tedavin olumlu sonuçlanır
hadi yha aman sen dikkat etseydin kendine hasta olma yağmur da kalmasaydın canımmm....yeni geldim sayılır kayseriden izindee eşimle gitmiştik... eşim iş dolayısısyla pek gidip gelmem mümkün olmuyo ama gelicem abim askerden gelcek haziranda onu bekliyorum canımm :)çok kalabalıktı dün çarşı filan sanki bayram gibi herkes dışarı çıkmıştı o havada sende gel canım fazla hasret çekme:))
inşallah canım. hepimizin inşallah.
hadi yha aman sen dikkat etseydin kendine hasta olma yağmur da kalmasaydın canımmm....yeni geldim sayılır kayseriden izindee eşimle gitmiştik... eşim iş dolayısısyla pek gidip gelmem mümkün olmuyo ama gelicem abim askerden gelcek haziranda onu bekliyorum canımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?