Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar hepimizin günü güzel ve hayırlı olsun inşallah güzel haberler alalım

beklemedeyim hala canım benim sende durumlar nasıl?

canım, ben kadın doğum doktoruna ön kontrol için gittim. gittikten sonra 1 ay daha kullan doğum kontrol hapını dedi. folikasite başlattı. ve adet düzensizliğim olduğu için adetimin 15. ve 25. günleri arası kullanmam için progestan verdi. doğum kontrol hapım bitti. bu cumartesi progestana başlıycam :) ve 1-2 ay ara vererek Temmuz gibi çalışmalara başlamak istiyoruz. doğum kontrol hapının etkisi geçsin diye. ve 27 mayıs'ta da tiroid için doktora gitçem ve hamile kalmak istediğimi söyliycem. doz ayarı yapacak ilaçla ilgili.

yani anlayacağın; Temmuzu bekliycez :)))

yoğun bi sürece giriyosun desene:)) inşlallah hakkında hayırlısı olur canım soğan suyuna başlayacaktın ne oldu

bende iyiym tatlım bugün havada güzel burda neşem yerinde
hadi yha oh maşşallah 38s ime :) burda hava ne yaptığını bilmiyor rüzgarlı parçalı bulutlu ara ara güneşli bende anlamıs değilim anlıcan

hadi yha oh maşşallah 38s ime :) burda hava ne yaptığını bilmiyor rüzgarlı parçalı bulutlu ara ara güneşli bende anlamıs değilim anlıcan

dün de burda bi yağmur vardı sorma gitsin o yağmurda çarşıda geziyodum

dün de burda bi yağmur vardı sorma gitsin o yağmurda çarşıda geziyodum
oww bende o yağmur halinde annemle konusuodum yağmur yağıyo burda demişti buraya da yagsada kurtulsak şu gök gürültülerinden diyodum bende hatta vay anasını be özledim bak kayseriyi

Son düzenleme:
oww bende o yağmur halinde annemle konusuodum yağmur yağıyo burda demişti buraya da yagsada kurtulsak şu gök gürültülerinden diyodum bende hatta vay anasını be özledim bak kayseriyi

çok kalabalıktı dün çarşı filan sanki bayram gibi herkes dışarı çıkmıştı o havada sende gel canım fazla hasret çekme:))

çok kalabalıktı dün çarşı filan sanki bayram gibi herkes dışarı çıkmıştı o havada sende gel canım fazla hasret çekme:))
hadi yha aman sen dikkat etseydin kendine hasta olma yağmur da kalmasaydın canımmm....yeni geldim sayılır kayseriden izindee eşimle gitmiştik... eşim iş dolayısısyla pek gidip gelmem mümkün olmuyo ama gelicem abim askerden gelcek haziranda onu bekliyorum canımm :)

oyy oyy düşünceli arkadaşım benim yok ıslanmadım canım benim hmm anladım tatlım ee az kalmış gelmene eminim annenin gözü yoldadır şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…