Çok sağol canım. valla ne bileyim çoğu kişiye doktorları 1-2 ay kendiniz korunun demiş. bi de çeşitli durumlar var. hapı bırakıp hemen hamile kalan sağlıklı bebeği olanlar, düşük yapanlar, bir kaç ay olmayanlar vs. ben de diyorum ki düşük falan olmaması için küçük bi önlem hem yazın yapalım ki bahar gibi doğum yaparız olursa:)[/QUOT
mantıklı doğru diyosunn
Canım nasılsın?? Görünmüyorsun ortalarda bebiş olmuş 11 haftalık Allah nazardan saklasın:))) herşey yolunda dimi bi problem yok??
canım sağolasın, sen nasılsın?
okuyorum ama yazamıyorum sık sık.
işler yoğun.. biraz da karışıklık var yeni personel geldi filan.
valla bebiş iyi çok şükür. midemi bulandırmakla meşgul.
tam geçti diyorum, 4 gündür rahattım. bu sabah yine öğürmekten bir hal oldum.
cuma gidicem kontrole, ense kalınlığı ve ikili test için.
bi de idrarını yapmaya başlamış olması lazımmış. bir arkadaşımın bebeği çişini tutmuş yapmamış.
yapsın diye ilaç mı vereceklermiş ne..
ilginç bir süreç. bir sürü şey öğreniyor insan..
Annede kahvaltı anneler gününü kutlamaca sonra da bol misafir ağırlamaca yaptık:))) keyifliydi diyeyim.bata kaldı 4 güncük:)) sen ne yaptın değerlendirebildin mi günlerini?? Geçen ay değerlendirmedim demiştin ya..
mrb nasılsınız kızlar
iyim saol canım cuma gunu kontrole gıdecem beklıyorum
Nasıl olayım canım yaptık yapacağımızı istedik artık Allah'a sığınıp bekliyoruz 4-5 gün kaldı işte.allah işinde kolaylık versin hamile olup çalışamam gibi geliyor bana nedense:) bide mesleğimde hamileliğe pek müsait değil zatenyesin onu teyzeleri küçücük minicik ensesini:) rabbim güzel haberlerini alıp hayırlı haberlerini vermeyi nasip etsin inşallah kontrolün çok güzel geçer.ilginç bende ilk defa senden duyuyorum bebeğin bu haftasında çişini yapmaya başladığını:) rabbim ne büyük...
Banada yardimci olsaniz
Banada yardimci olsaniz
amin canım çok sağol.. işyerimde çalışma arkadaşlarımla hiç problem olmuyor neyseki..
birkaç sefer sabah gelemedim, idare ettiler. ben de telafi etmek için eve iş götürdüm gerçi :)
sende heyecan dorukta hım..
vakti zamanı gelince hayırlısıyla olacak inşallah.
bıkmadan usanmadan, isyan etmeden dua etmeye devam..
inşallah hamile kalacaksınız, sonra bir bakmışsınız
"kalp atışı var mı, gelişimi normal mi?" diye kaygılanmaya başlamışsınız bile :)
sen ovulasyon testi kullanmış mıydın?
38s cim seninle selamlaşamadık. sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?