oyy oyy düşünceli arkadaşım benimyok ıslanmadım canım benim hmm anladım tatlım ee az kalmış gelmene eminim annenin gözü yoldadır şimdiden
evet canım az kaldı ... annem hem abimi hem beni bekliyo yollarda hep gözü.. bide ben söylemden haber vermeden giderim hep süpriz yaparım annem her an tetikte bekler .. hayırlısı böyleymiş demekki...
ailen kayseri de mi canımaynen ya bende hep sürpriz yaparım hiç haber vermem
amin canım benim... bu arada beni düşündüğün için teşekkür ederim
ailen kayseri de mi canım
rica ederim ne demek.
bi kaç arkadaşı daha merak ediyorum. nasıllar diye :)
Boswer, asbelove, asyaeren bi kaç kişi daha :)
sende benim gbi gurbettesin tatlım :/ üzülmeyelimhayır canım sivasta
sende benim gbi gurbettesin tatlım :/ üzülmeyelimyakınız annelerimize gidip gelebiliyoruz dimi ama
Allah'ıma şükür o yönden iyiyiz evet tatlıM. :)evet canım o yönden avantajlıyız
Allah'ıma şükür o yönden iyiyiz evet tatlıM. :)
görüşmek üzere canımneyse canım şimdi çıkmam gerekiyor 1 buçuk 2 saat sonra tekrar görüşürüz öpüyorum
canım, ben kadın doğum doktoruna ön kontrol için gittim. gittikten sonra 1 ay daha kullan doğum kontrol hapını dedi. folikasite başlattı. ve adet düzensizliğim olduğu için adetimin 15. ve 25. günleri arası kullanmam için progestan verdi. doğum kontrol hapım bitti. bu cumartesi progestana başlıycam :) ve 1-2 ay ara vererek Temmuz gibi çalışmalara başlamak istiyoruz. doğum kontrol hapının etkisi geçsin diye. ve 27 mayıs'ta da tiroid için doktora gitçem ve hamile kalmak istediğimi söyliycem. doz ayarı yapacak ilaçla ilgili.
yani anlayacağın; Temmuzu bekliycez :)))
iyiyim bebeğim valla süper geçti ya senin ki?
hamam sauna önerilmiyor ama ben de hamama ve saunaya girmiştim öğrenmeden önce.
doktorum "bir daha girme ama, bir kereden bir şey olmaz endişelenme" dedi.
günaydın seninde anneler gnün kutlu olsun.
hiç bir şey olmaz hamamda düşmediysen.aklına hiç kötü
şeyler getirme.sadee bebeğini kucağına alacağın günü düşün.
bebeğin hayırlı olsun
doğum kontrol hapı olarak ne verdi
canım ben daha önceleri kullanmıştım Diane35. tiroid için dr'a gittiğimde tüylenme problemim için yine aynı ilacı verdi. kadın doğum dr'u da aynı ilacı 1 ay daha kullanmamı önerdi zaten kadın doğuma gittiğimde 4-5 aydır kullanıyordum onu.
artık bitti. üzerimdeki şişkinlik de gider inşallah.
sonrasında bir problem çıktımı peki. bana da bir şey olmayacağını söyledi doktor. daha o kan pıhtısı felan dedi. ancak yine de endişelerim var. birde viks sürmüştüm. kortizon yok dimi viks te.cevabın için çok teşekkür ederim
yani problem çıktı mı bilemeyiz tabi. henüz doğum yapmadım :)
ama görünürde bir problem yok. gelişimi iyi.
ayrıca yumurtlama döneminde sinüzüt oldum, antibiyotik kullandım kullanmak istememiştim
doktora gebelik şüphesi var dedim. ne kadar gecikti dedi, gecikmedi yumurtlama dönemindeyim dedim..
doktor ohoooo dedi daha o yuvarlanacak hücrelere bölünecek de rahme yerleşecek de :))
iltihap var ilaç kullanmak zorundasın, dedi. bana gebelikte kullanılabilen bir ilaç yazdı.
doktorların "ya hep ya hiç" dediği bir teori var bu ilaç vs için.
sana tavsiyem, üzerinde durup canını sıkma. bundan sonra dikkat edersin. Allah'a emanet.
Gözü gibi bakıp bebeğini kaybeden de var. 9 ay fosur fosur sigara içip turp gibi çocuk doğuran da..
yan etkisi en düşük olan kadın doğum yazz diye biliyorum benim bi arkadaşım 9 ay içti yazz ı bıraktı bırakır bırakmaz hemen hamile kaldı şuan 5 aylık kız bebeğe hamile çok da sağlıklılar , eğer yazz kullanıyorsan sende ara vermene iki ay beklemene gerek yok dicektim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?