Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oyy oyy düşünceli arkadaşım benim yok ıslanmadım canım benim hmm anladım tatlım ee az kalmış gelmene eminim annenin gözü yoldadır şimdiden

evet canım az kaldı ... annem hem abimi hem beni bekliyo yollarda hep gözü.. bide ben söylemden haber vermeden giderim hep süpriz yaparım annem her an tetikte bekler .. hayırlısı böyleymiş demekki...

evet canım az kaldı ... annem hem abimi hem beni bekliyo yollarda hep gözü.. bide ben söylemden haber vermeden giderim hep süpriz yaparım annem her an tetikte bekler .. hayırlısı böyleymiş demekki...

aynen ya bende hep sürpriz yaparım hiç haber vermem

doğum kontrol hapı olarak ne verdi

iyiyim bebeğim valla süper geçti ya senin ki?

Annede kahvaltı anneler gününü kutlamaca sonra da bol misafir ağırlamaca yaptık:))) keyifliydi diyeyim.bata kaldı 4 güncük:)) sen ne yaptın değerlendirebildin mi günlerini?? Geçen ay değerlendirmedim demiştin ya..

hamam sauna önerilmiyor ama ben de hamama ve saunaya girmiştim öğrenmeden önce.
doktorum "bir daha girme ama, bir kereden bir şey olmaz endişelenme" dedi.

sonrasında bir problem çıktımı peki. bana da bir şey olmayacağını söyledi doktor. daha o kan pıhtısı felan dedi. ancak yine de endişelerim var. birde viks sürmüştüm. kortizon yok dimi viks te.cevabın için çok teşekkür ederim

düşmedim ama çok uzun kaldım. bir yandan sıcak su havuzuna girerken bir yandan da türk hamamına girdim. 1.5 saat kaldım. bu arada teşekkür ederim. doktorda bir şey olmaz dedi . o kan pıhtısı hala dedi. ancak nette ilk üç ay girilmemesini yazdığını görünce korktum. . inşallah hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde ellerime alırım

doğum kontrol hapı olarak ne verdi

canım ben daha önceleri kullanmıştım Diane35. tiroid için dr'a gittiğimde tüylenme problemim için yine aynı ilacı verdi. kadın doğum dr'u da aynı ilacı 1 ay daha kullanmamı önerdi zaten kadın doğuma gittiğimde 4-5 aydır kullanıyordum onu.

artık bitti. üzerimdeki şişkinlik de gider inşallah.

yan etkisi en düşük olan kadın doğum yazz diye biliyorum benim bi arkadaşım 9 ay içti yazz ı bıraktı bırakır bırakmaz hemen hamile kaldı şuan 5 aylık kız bebeğe hamile çok da sağlıklılar , eğer yazz kullanıyorsan sende ara vermene iki ay beklemene gerek yok dicektim

yani problem çıktı mı bilemeyiz tabi. henüz doğum yapmadım :)
ama görünürde bir problem yok. gelişimi iyi.
ayrıca yumurtlama döneminde sinüzüt oldum, antibiyotik kullandım kullanmak istememiştim
doktora gebelik şüphesi var dedim. ne kadar gecikti dedi, gecikmedi yumurtlama dönemindeyim dedim..
doktor ohoooo dedi daha o yuvarlanacak hücrelere bölünecek de rahme yerleşecek de :))
iltihap var ilaç kullanmak zorundasın, dedi. bana gebelikte kullanılabilen bir ilaç yazdı.
doktorların "ya hep ya hiç" dediği bir teori var bu ilaç vs için.

sana tavsiyem, üzerinde durup canını sıkma. bundan sonra dikkat edersin. Allah'a emanet.

Gözü gibi bakıp bebeğini kaybeden de var. 9 ay fosur fosur sigara içip turp gibi çocuk doğuran da..

Canım nasılsın?? Görünmüyorsun ortalarda bebiş olmuş 11 haftalık Allah nazardan saklasın:))) herşey yolunda dimi bi problem yok??

Çok sağol canım. valla ne bileyim çoğu kişiye doktorları 1-2 ay kendiniz korunun demiş. bi de çeşitli durumlar var. hapı bırakıp hemen hamile kalan sağlıklı bebeği olanlar, düşük yapanlar, bir kaç ay olmayanlar vs. ben de diyorum ki düşük falan olmaması için küçük bi önlem hem yazın yapalım ki bahar gibi doğum yaparız olursa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…