Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu bendeki ne acaba kasiga yakin yerde atiyo ben cok zayifim 44 kilo acaba fark etmemle ilgisi olabikirmi..bu arada siz yumurtlamayi nasil anliyorsnz bende ayda 2 3 gun reglin 14.15. Gunlernde uzayab seffaf akinti olup kesiliyoor bumu acaba belirti

eski bi yöntem varmış kasığının orda ki damara elini koyuyormuşsun damar atarsa bebek tutunmuş sayılırmış.. ben denemiştim ama durmadan atıyo alakası yok yani
evet canım o akıntıyı görürsen yumurtlaman o gün gerçekleşmiş demektir

DDDD ayy bilmiyorum bi yandan rabbim inşallah öyledir diyorum bir yandan rabbim sen ne dersen o olsun hayırlısıyla diyorum( amirinin inşallah nasip eder de o günlerinde birlikte tadarız... O bebişler yesin seni nasıl görüyorsun rüyanda bebekleri hayırdır inşallah diyelim anlat:)))

Bu bendeki ne acaba kasiga yakin yerde atiyo ben cok zayifim 44 kilo acaba fark etmemle ilgisi olabikirmi..bu arada siz yumurtlamayi nasil anliyorsnz bende ayda 2 3 gun reglin 14.15. Gunlernde uzayab seffaf akinti olup kesiliyoor bumu acaba belirti

Canım kasıklardan geçen iki tane ana damar vardır şah damar gibi normal zamanda da konsantre olursan attığını hissedebilirsin normal.bebekle alakalı bişey değil yani o ana damarlarında biri.bide çok zayıfdan kesin hissedersin attığını gözle bile görebilirsin))) evet iki parmak arasında 10 cm kadar uzaydan yumurta akı kıvamında akıntı en büyük yumurtlama belirtisi.inşallah rabbim gönlüne göre verir âmin:)

canım kutsal bi mekana gitmiştim çook değişik öyle biyer dünyada yok ama.. ateş vardı alt tarafta ben düşerim diye çook korkmuştum sıkı sıkı tutunuyodum yürüdüğüm yere.. sonra birisi bana 2 yaşında bi çocuk verdi bakmam için emanetmiş ve efendimiz tarafından bi patik verdi senin için dedi:)) çook etkiledi beni bu rüyam..

ah bitanem slm nasılsın? çok şükür bebişin iyiymiş okudum yazdıklarını teyzesi yer onu yer

:) evet iyiyiz çok şükür.
herkes oğlun olacak diyor. müneccimler sanki, beni de şartlandırdılar.
kız derse doktor şaşıracağım valla :)
kız çocuklarına bakınca içim gidiyor. işveli cilveli..
babayla oynaşmalar filan..
annem her anaya bir kız lazım der :)
sonra düşünüyorum, eşimin ailesi erkek toruna hasret onlar çok istiyor diye erkek olsun da istiyorum.
ama insan bir kayıp yaşayınca sağlıklı olmasından başka bir şey düşünmüyor.

Tsk ederim:) bende bi yerde bebekle ilgili diye duydmda cok mantiksz geldi o yuzden dormk istedm..evt cok zayifim hatta ben karindaki damar atmasini bile gozle gorebiliyrm kalp gibi atiyo sanirm ordada onemki bi damar varmis o derecee zayifim :) yani bu normal bisi diyosnz..

çok güzel rüya hayırlara çıksın inşallah..

canım benimde içime hep erkek diye doğuyordu valla daha önce söylemedim ama hep öyle düşünüyodum
dediğin gibi eli ayağı düzgün sağlıklı ve en önemlisi hayırlı bi evlat olur inşallah
evet güzel bi rüyaydı bende hayra yoruyorum:))

mrh kızlar arada uğrayıp çıkıyorum ama her gün bi şekilde okuyorum yazılanları
inş yarın kesin belli olsun diye kan testi yaptırıcam en son bat 6 nisan dı
sonuçlar çarş çıkar çünkü sağlık ocağında yaptırıcam haberdar ederim sizi
(pek umut yok )

damar atması kasıkta var her zaman lur.gerçekten çok
zayıfmısın.şeffaf akıntı yumoş olduğunu. gösterir.

canım nasılsın ne var ne yok? hiç karşılaşamıyoruz inşallah hamilesindir ve güzel haberler verirsin bizlere

öyle deme umut her zaman vardır olmalıdır da... hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz nermincim

hoşbuldum canımmmm sende hoşgeldinnn... inanmıcaksın ama ddün bebek bataniyesi baslamıstım onu örüyorum

hoşbuldum
ooo kolay gelsin şimdiden hazırlık yapıyoruz desene
resmini koyda bende bi bakim...
nasıl güzel mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…