Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben alıştım sanırım o kadar zor gelmiyor:))
ama iki üç gündür akşamları oturduğum yerde ateşim çıkıyo ardından kalp çarpıntım oluyo..
nedendir anlamadım
hadi bakalım bu bebiş haberi olabilir

Son düzenleme:

canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı gibi
inşallah hamilesindir

ağzından bal damlıyo güzelim ama erken değil mi belirti için

valla size bişi sölim 5-6 gün önce belim çok ağrıdı ik yanım adetken bile böyle değildi karşıyakalarda çok gezdim dicem ama bilmiom ağrıdan akşam yemekim sırtıma gitti,

o gün alışveriş yaparken gözlerim karardı

akıntım arttı kokusuz sarı akıntıda vardı

memişler damarlı damarlı vücudumda da damarlar belirgin

ayaklarım hala şişiyorr o da kesin tuzdan tuzlu yerim malesef öteki gebeliğimdede şişerdi ayacıklarım

bunlar erken adet öncesi belirtiler bende canlarımmm dedim di yaa

inşalllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh olurr hepiciğinizin

amin

ya ne sorucam size benim son bir haftadır acaip vücut ısım arttı. gündüz acaip yanıyorum avuç içi ateş gibi ama akşamlarıda titriorum kat kat giyiniyorum. hiç böyle şeyler olmazdı bende
şimdi acaba buda mı gebelik belirtisi diye düşünmeye başladım. böle bir belirti var mı bildiğiniz??

kaç yaşındasın batın ne zaman?

25 yaşındayım , henüz bi çalışmamız yok zaten adet dönemindeyim başlayınca listeye eklenirim inş :)

Bu arada az önce eczaneden geldim folic plus aldım, kilo yapmasın diye sadece akşamları yatarken 1 tane içeceğim eczacıyla öyle konuştuk.

Merhaba hoş geldin canım ben geçen ay folic plus kullanmaya basladım arkadaslarım da onu tavsiye etmişlerdi... günde 1 kez tok karnına almamı istedi doktor..

Hoşbuldum canım sağol.. Bende netteki araştırmalarımda folic plusa karar verdim ve biraz önce eczaneden aldım. Eczacıyla da günde 1 tane şeklinde konuştuk, iştah açıp kilo aldırmasın diye yatarken içmemi söyledi. Bu akşam başlayacağım inşallah.

Bu arada iki günde bir eşimin de içmesini istiyorum, baba adaylarınında vitaminine ve folik asitine dikkat etmesi gerektiğine dair yazılar okudum. Hem onlarda insan yazık değil mi

hadi bakalım hayırlısı inş. ilk ayında hamile olursun sağlıkla sıhhatle kucagına alırsınnn

ayh bende akşam iceyim yaaaa .. Kilo almamam lazımmm :18: bide aynı saatte iç demişti bana eczacı sana da dedi mi canım ?

ayh bende akşam iceyim yaaaa .. Kilo almamam lazımmm :18: bide aynı saatte iç demişti bana eczacı sana da dedi mi canım ?

saat konusunda bişi demedi bana cnm :44:
ama öyle olması gerekiyorsa dikkat ederim bende saatine inşallah.

saat konusunda bişi demedi bana cnm :44:
ama öyle olması gerekiyorsa dikkat ederim bende saatine inşallah.
bilmem bana eczacı öle demişti bnde sasırdım hatta ... bnde mümkün oldugunca aynı saate denk getrmeye çalışıyorum canım sende öle yap inş. hadi hayırlısı canım benim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…