bebiş geliyorr bebişş hemidem tomarrr tomaarrrrr
bebişime bak bre çüçücükmüşş hihihi1mm hi
hadi bakalım bu bebiş haberi olabilirben alıştım sanırım o kadar zor gelmiyor:))
ama iki üç gündür akşamları oturduğum yerde ateşim çıkıyo ardından kalp çarpıntım oluyo..
nedendir anlamadım
Selam kızlar benim bata 3 gün kaldı iki gündür belim ağrıyo karnımda da adet olacakmışım gibi ağrı oluyo.normalde adet olacağım zaman ağrım olurdu ne diyorsunuz hamile kalmadan birkaç gün önce böyle ağrılar oluyor mu acaba
hadi bakalım bu bebiş haberi olabilir
ağzından bal damlıyo güzelim ama erken değil mi belirti için
Hahahaaa aynıı beenn.. sabahtan beri sitedeyim çıkamadımönceden de belirti araştırıp kafaya takmaktan ne var ne yok hepsini yaşadım.. Bel ağrısı, kasık ağrısı, karında şişlik ,ağızda tat
al kısss senin olsun canın sağolsunnn
canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri hemen hemen aynı gibi
inşallah hamilesindir
kaç yaşındasın batın ne zaman?
Merhaba hoş geldin canım ben geçen ay folic plus kullanmaya basladım arkadaslarım da onu tavsiye etmişlerdi... günde 1 kez tok karnına almamı istedi doktor..
hadi bakalım hayırlısı inş. ilk ayında hamile olursun sağlıkla sıhhatle kucagına alırsınnn25 yaşındayım , henüz bi çalışmamız yok zaten adet dönemindeyim başlayınca listeye eklenirim inş :)
Bu arada az önce eczaneden geldim folic plus aldım, kilo yapmasın diye sadece akşamları yatarken 1 tane içeceğim eczacıyla öyle konuştuk.
Hoşbuldum canım sağol.. Bende netteki araştırmalarımda folic plusa karar verdim ve biraz önce eczaneden aldım. Eczacıyla da günde 1 tane şeklinde konuştuk, iştah açıp kilo aldırmasın diye yatarken içmemi söyledi. Bu akşam başlayacağım inşallah.
Bu arada iki günde bir eşimin de içmesini istiyorum, baba adaylarınında vitaminine ve folik asitine dikkat etmesi gerektiğine dair yazılar okudum. Hem onlarda insan yazık değil mi
hadi bakalım hayırlısı inş. ilk ayında hamile olursun sağlıkla sıhhatle kucagına alırsınnn
ayh bende akşam iceyim yaaaa.. Kilo almamam lazımmm :18: bide aynı saatte iç demişti bana eczacı sana da dedi mi canım ?
bilmem bana eczacı öle demişti bnde sasırdım hatta ... bnde mümkün oldugunca aynı saate denk getrmeye çalışıyorum canım sende öle yapsaat konusunda bişi demedi bana cnm :44:
ama öyle olması gerekiyorsa dikkat ederim bende saatine inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?