Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ateş artmasıda bir belirtiymiş sanırım bende olmadı ama akşamları üşümem var (4 mevsim üşüyen biri olarak normal karşılıyorum .. :)
inşallah hamilelik belirtisidir , inşallah hamilesindir canım

tamam canım hayırlısı olur inşallah:)

ECRİNGÜL çoooook mutlu oldum hayırlı evlat olsun mutlu mutlu yetiştir kardeşii:))))darısı diğer isteyenlerin başına artıkkkk;P

Butterflysmile canım nasılsın?? Yaa seninkine benzer bi durum yaşıyorum normalde göğüslerim bir hafta önce şişer ağrıdan dokunamazdım ama 3 gün kaldı tık yok .inşallah hamileyizdir.

İlayk canım Hoşgeldin aramıza yumurtlamadan sonra vücut ısısı 1rece kadar artar eğer gebelik varsa adete 2gün kala biraz daha artar eğer hamilelik yoksa normal haline düşer haydi hayırlısı inşallah hamilesindir.

napıyosunuz kızlar??

Canımcım nasıl uğurlu bi topik bu yaa senden gelen bir bereketi var bak söyleyim herkescikler geliyor hemencecik hamile kalıyor.walla iş inanılmaz yoğurdu bugün iki ameliyat vardı sabahtan beri yazmış olduklarınızı oku oku bitiremedim kime cevap vereceğimi de unutuyorum :)))))

teşekkür ederim tatlım bu güzel sözlerin için rabbim daha çook kişiye versin inşallah meleklerinden
bugün baskın vardı resmen ya öğlen cvp yetiştiremiyordum arkadaşlara

38 s ben çalışıyorum fazla giremiyorum inş perş sonuç alacam ama benim adet hep gecikirdi

biliyorum tatlım seni unutmadım zaten.. topiği ilk açtığım sıralarda konuşuyoduk
inşallah hamiş olursun tatlım ya

İyiyim tatlım sen nasılsın? Spor yapıyorum öğrencilerimle uğraşıyorum film kitap vs ama naparsam yapiim aklımdan atamıyorum hamile miyim acaba sorusunu:)) beklemek cok sıkıcı bende acayip meraklı bi insanım zaten sonuc meraktan çatlıyorum:)

amin inşallahh canım inşallahh sizlerinde başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…