- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
ya ne sorucam size benim son bir haftadır acaip vücut ısım arttı. gündüz acaip yanıyorum avuç içi ateş gibi ama akşamlarıda titriorum kat kat giyiniyorum. hiç böyle şeyler olmazdı bende
şimdi acaba buda mı gebelik belirtisi diye düşünmeye başladım. böle bir belirti var mı bildiğiniz??
yaaa bende istiyorum ama bana ne :))
bende istiyorumBende istiyorrruummm yaaaa((((
25 yaşındayım , henüz bi çalışmamız yok zaten adet dönemindeyim başlayınca listeye eklenirim inş :)
Bu arada az önce eczaneden geldim folic plus aldım, kilo yapmasın diye sadece akşamları yatarken 1 tane içeceğim eczacıyla öyle konuştuk.
napıyosunuz kızlar??
Canımcım nasıl uğurlu bi topik bu yaa senden gelen bir bereketi var bak söyleyim herkescikler geliyor hemencecik hamile kalıyor.walla iş inanılmaz yoğurdu bugün iki ameliyat vardı sabahtan beri yazmış olduklarınızı oku oku bitiremedim kime cevap vereceğimi de unutuyorum :)))))
öyle deme umut her zaman vardır olmalıdır da... hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz nermincim
bugün kan teti yaptırdım perş günü saat 15.00 ten sonra sonuç alacam:18:
canım nasılsın ne var ne yok? hiç karşılaşamıyoruzinşallah hamilesindir ve güzel haberler verirsin bizlere
38 s ben çalışıyorum fazla giremiyorum inş perş sonuç alacam ama benim adet hep gecikirdi
ECRİNGÜL çoooook mutlu oldum hayırlı evlat olsun mutlu mutlu yetiştir kardeşii:))))darısı diğer isteyenlerin başına artıkkkk;P
Butterflysmile canım nasılsın?? Yaa seninkine benzer bi durum yaşıyorum normalde göğüslerim bir hafta önce şişer ağrıdan dokunamazdım ama 3 gün kaldı tık yok .inşallah hamileyizdir.
İlayk canım Hoşgeldin aramıza yumurtlamadan sonra vücut ısısı 1rece kadar artar eğer gebelik varsa adete 2gün kala biraz daha artar eğer hamilelik yoksa normal haline düşer haydi hayırlısı inşallah hamilesindir.
ECRİNGÜL çoooook mutlu oldum hayırlı evlat olsun mutlu mutlu yetiştir kardeşii:))))darısı diğer isteyenlerin başına artıkkkk;P
Butterflysmile canım nasılsın?? Yaa seninkine benzer bi durum yaşıyorum normalde göğüslerim bir hafta önce şişer ağrıdan dokunamazdım ama 3 gün kaldı tık yok .inşallah hamileyizdir.
İlayk canım Hoşgeldin aramıza yumurtlamadan sonra vücut ısısı 1rece kadar artar eğer gebelik varsa adete 2gün kala biraz daha artar eğer hamilelik yoksa normal haline düşer haydi hayırlısı inşallah hamilesindir.
canım nasılsın ben daha yenı geldm dusup duruyom yemek yapıyorum bızım kıza neler yapıosun bakem
saol canm ıyım bende canım cok sıkılıyor bakım dedım sen neler yapıosun dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?