Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar bende yeni başladım bu ay banada doktor folic plus verdi. birde yanında vitamin verdi.
inşallah en kısa sürede hamile kalırız

çok iyi canım.. aksatmadan iç inş. hemen hamile olursun hayırlısı olsun bakalım

ayy çok pardon kafam bir dünya sat vermişim 20 mayıs bat tarihi 6 gün kaldı gelmez inşallah

önemli değil tatlım olur böyle şeyler arada
maşallah bu bebiş özlemi kimsede akıl bırakmadı ki

38s imm? benim kasıklarım ağrıo yha bulantıyla birlikte üsütmüş olabilirmiyim ki of ya

Son düzenleme:
merhaba
ben yenı katıldım
progestan kullanan oldumu aranızda hic??. bu ay catlatma ıgnesı olup progestan kullandım .13 . gun kan tahlılı yaptım ve negatıf.bu ılacı bıraktıktan sonra 10 gun ıcınde reglı oluyorsunuz. Bugun 7. gunum ve reglı olmadım. acaba dıyorum ılk kan testı negatıf cıkıp daha sonra ıkıncı kan testının pozıtıf cıkma ıhtımalı varmı sızce??? ıste umıt dunyası debelenıp duruyorum.

Merhabaalar... Yaş 30 beklenmeyen BAT 14-15 Mayıs Benide eklermisiniz...

mrb ben progestan kullanıyorum doktor aşırı ıltıhap olduğu ıcın verdı bence bı kac gun bekleyip tekrardan test yap sonuç daha net olur

önemli değil tatlım olur böyle şeyler arada
maşallah bu bebiş özlemi kimsede akıl bırakmadı ki

sorma ya sürekli internette gebelik yada belirtileri ile ilgili birşeyler araştırıyorum .işyerinde işime adapte olamıyorum, akşam eve gidiyorum evdende başlıyorum tv falan seyretmiyorum artık kafayı yicem.
ya benim eşimde benim kadar takmıo kafaya en rahatı o biz kadınlar neden böyleyiz ya

ee çünkü kadınızda ondan bizim doğamızda var bu merak ve istek:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…