Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Hahahaaa aynıı beenn.. sabahtan beri sitedeyim çıkamadım önceden de belirti araştırıp kafaya takmaktan ne var ne yok hepsini yaşadım.. Bel ağrısı, kasık ağrısı, karında şişlik ,ağızda tat

mrb ben progestan kullanıyorum doktor aşırı ıltıhap olduğu ıcın verdı bence bı kac gun bekleyip tekrardan test yap sonuç daha net olur
tesekkur ederım yorumun ıcın. aslında bırazda kendımı kandırıyorum sanırım ama neyse gorucez. sanada bol sans dılıyorum.

şahsen ben iyiyim sen nasılsın?? durumlar nasıl alışabildin mi içinde ki cana

bende iyiyim canım kasık ağrılarım oluyo sürekli ayakta durmak zorunda olduğum için...haftasonu doktora gittim de sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olmuş pıtırcığım 5 haftalıkmış..kesesini gördüm:) 10 gün sonra da kalp atışını duyarım inşallah Allahın izniyle..senin bat ne zaman?

off keske tatlım ama bu ayım olmadı sanki .. benim olmazsa inşallah rabbim sana nasip eder inşallah:130:

valla banada olacak bu ay tuttu sanki diyorum ama tabii allah bilir niye öyle diyosun ya
önce sana sonra bana versin:))

ayy yerim o pıtıcığını benim bat 21 veya 22 sinde bekliyorum bakalım

valla banada olacak bu ay tuttu sanki diyorum ama tabii allah bilir niye öyle diyosun ya
önce sana sonra bana versin:))
inşallah canım bebeişin seninledir.. 1 hafta daha bekleyelim görelim ... allahım vericekse isteyen herkeze versin zor yha beklemek çok zor .. hele bide bnm gibi sabırsız bi insana göre beklemek çok zooor

inşallah canım bebeişin seninledir.. 1 hafta daha bekleyelim görelim ... allahım vericekse isteyen herkeze versin zor yha beklemek çok zor .. hele bide bnm gibi sabırsız bi insana göre beklemek çok zooor

ben alıştım sanırım o kadar zor gelmiyor:))
ama iki üç gündür akşamları oturduğum yerde ateşim çıkıyo ardından kalp çarpıntım oluyo..
nedendir anlamadım

aaa supermıs sen olayı bıtırmısın. Cuma ınsallah cok saglıklı kalp atısları duyarsın . cok guzelmıs bu haber. darısı basımıza. ılk cocukmu

saol canım ıkıncı cocugum bı kızım var2.5 yasında darısı sızlere olsun ınsallah en kısa zamanda

Selam kızlar benim bata 3 gün kaldı iki gündür belim ağrıyo karnımda da adet olacakmışım gibi ağrı oluyo.normalde adet olacağım zaman ağrım olurdu ne diyorsunuz hamile kalmadan birkaç gün önce böyle ağrılar oluyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…