- 8 Mayıs 2013
- 2.528
- 138
- 123
sorma ya sürekli internette gebelik yada belirtileri ile ilgili birşeyler araştırıyorum .işyerinde işime adapte olamıyorum, akşam eve gidiyorum evdende başlıyorum tv falan seyretmiyorum artık kafayı yicem.
ya benim eşimde benim kadar takmıo kafaya en rahatı o biz kadınlar neden böyleyiz ya
oww :) aynı gün güzel haber verseek keskeeeeeeeeeevet canım aynı gün bende 21 veya 22 sinde olmamam gerekiyor
Teşekkür ederim hoşbuldum :)) bugün veya yarın adet olmam gerek ama gelen giden yok dualarınız benimle olsun
oww :) aynı gün güzel haber verseek keskeeeeeeeeeberaber sevinsek
kızlaaarr nasılsınız?
offsüperrrrrrrrrrrr olur varyaaaaaaaaaa
tesekkur ederım yorumun ıcın. aslında bırazda kendımı kandırıyorum sanırım ama neyse gorucez. sanada bol sans dılıyorum.mrb ben progestan kullanıyorum doktor aşırı ıltıhap olduğu ıcın verdı bence bı kac gun bekleyip tekrardan test yap sonuç daha net olur
şahsen ben iyiyim sen nasılsın?? durumlar nasıl alışabildin mi içinde ki cana
offkeske tatlım ama bu ayım olmadı sanki .. benim olmazsa inşallah rabbim sana nasip eder inşallah:130:
bende iyiyim canım kasık ağrılarım oluyo sürekli ayakta durmak zorunda olduğum için...haftasonu doktora gittim de sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olmuş pıtırcığım 5 haftalıkmış..kesesini gördüm:) 10 gün sonra da kalp atışını duyarım inşallah Allahın izniyle..senin bat ne zaman?
tesekkur ederım yorumun ıcın. aslında bırazda kendımı kandırıyorum sanırım ama neyse gorucez. sanada bol sans dılıyorum.
saol cnm bnm tek derdım bebegımın kalp atışını duymak cuma gunu ınsallah
valla ben de siz kadar heyecanlıyım..dua ediyorum inşallah canım benim hayırlısıyla haberlerinizi alıcam :)
inşallah canım bebeişin seninledir.. 1 hafta daha bekleyelim görelim ... allahım vericekse isteyen herkeze versin zor yha beklemek çok zor .. hele bide bnm gibi sabırsız bi insana göre beklemek çok zooorvalla banada olacak bu ay tuttu sanki diyorum ama tabii allah bilirniye öyle diyosun ya
önce sana sonra bana versin:))
inşallah canım bebeişin seninledir.. 1 hafta daha bekleyelim görelim ... allahım vericekse isteyen herkeze versin zor yha beklemek çok zor .. hele bide bnm gibi sabırsız bi insana göre beklemek çok zooor
aaa supermıs sen olayı bıtırmısın. Cuma ınsallah cok saglıklı kalp atısları duyarsın . cok guzelmıs bu haber. darısı basımıza. ılk cocukmu
ben alıştım sanırım o kadar zor gelmiyor:))
ama iki üç gündür akşamları oturduğum yerde ateşim çıkıyo ardından kalp çarpıntım oluyo..
nedendir anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?