neyse kızlar gorusuruz hepınız kendınıze ıyı bakın 38s ıyı aksamlar sende kendıne ıyı bak canım
Ne olsun kuzu uğraşıyoruz iş güç öğretmenin sanırım ne kadar güzel çocuklarla :)) ben geçen ay o merakıma dayanamadım test yaptım arada kaldım çok üzüldüm bu ay merak ediyorum ama şu çok meraklı haliyle bile başetmeyi öğrendim:)) senin bat a kaç gün kaldı???
2 erken gebelik testi cuma cumartesi evde yaptım + , dün izin aldım doktora beta hcg testi gebelik varmış haftaya çağırdı işte varya şimdide bi durgunluk bende bi durgunluk sormayınn :76:
Selam kızlar benim bata 3 gün kaldı iki gündür belim ağrıyo karnımda da adet olacakmışım gibi ağrı oluyo.normalde adet olacağım zaman ağrım olurdu ne diyorsunuz hamile kalmadan birkaç gün önce böyle ağrılar oluyor mu acaba
Canım evet öğretmenim çocuklarla uğraşmak güzel ve yorucu:) bende dayanamıyorum ya:) benim 17 si bat bakalım nolucak ikimizde cok meraklıyız desene
Selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün var son 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama bel agrısı gebelik belirtisi olabilir mi? daha 8-9 gün var ama merak ediyorum genede 3 gündür yatıyorum halsizim hiçbişey yapasım yok iştahımda yok anlamadım gitti.bilenler cevaplarsa sevinirim.
Merhaba canım genelde bu kadar erken belirti olmadığını söylüyorlar sen erken gebelik belirtilerine kafanı takma ne güzel herşeyin güzel çıkmış Allah'ın izniyle şuan bebeğin Rahmi'ne doğru yol alıyor belkide tutunmaya çalışıyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu ve bize de:)))
2 erken gebelik testi cuma cumartesi evde yaptım + , dün izin aldım doktora beta hcg testi gebelik varmış haftaya çağırdı işte varya şimdide bi durgunluk bende bi durgunluk sormayınn :76:
bu agrıların sebebi rahime yerleşmeye calısması olabilirmi yani agrıdan duramıyorum resmen belim kopuyoo sızlıyo iğne batırıyolar sanki
Konu açtım ama beni kimse duymuyo yeni gelenler sevilmiyo mu burada( beni de araniza kabul etseniz :)
bu agrıların sebebi rahime yerleşmeye calısması olabilirmi yani agrıdan duramıyorum resmen belim kopuyoo sızlıyo iğne batırıyolar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?