Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyse kızlar gorusuruz hepınız kendınıze ıyı bakın 38s ıyı aksamlar sende kendıne ıyı bak canım

daha ilk günden ben de bağlandım buraya anneme gittim geldim gelir gelmez açıp okudum.herkese hayırlı akşamlar

Canım evet öğretmenim çocuklarla uğraşmak güzel ve yorucu:) bende dayanamıyorum ya:) benim 17 si bat bakalım nolucak ikimizde cok meraklıyız desene

2 erken gebelik testi cuma cumartesi evde yaptım + , dün izin aldım doktora beta hcg testi gebelik varmış haftaya çağırdı işte varya şimdide bi durgunluk bende bi durgunluk sormayınn :76:

hayırlı olsun.bebişin darısı bizlere

hamiş belirtileri adet belirtilerine çok benziormuş.
hoş benim adetime 3 gün kaldı.hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiçç
belirti yok.

Selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün var son 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama bel agrısı gebelik belirtisi olabilir mi? daha 8-9 gün var ama merak ediyorum genede 3 gündür yatıyorum halsizim hiçbişey yapasım yok iştahımda yok anlamadım gitti.bilenler cevaplarsa sevinirim.

Canım evet öğretmenim çocuklarla uğraşmak güzel ve yorucu:) bende dayanamıyorum ya:) benim 17 si bat bakalım nolucak ikimizde cok meraklıyız desene

Hahayyyyttt benimki de 17si ikimiz de nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum alev topu olup birbirimizi tetikleyip yakmayalım sakın:))))

Merhaba canım genelde bu kadar erken belirti olmadığını söylüyorlar sen erken gebelik belirtilerine kafanı takma ne güzel herşeyin güzel çıkmış Allah'ın izniyle şuan bebeğin Rahmi'ne doğru yol alıyor belkide tutunmaya çalışıyor.rabbim isteyen herkese nasip etsin o duyguyu ve bize de:)))

bu agrıların sebebi rahime yerleşmeye calısması olabilirmi yani agrıdan duramıyorum resmen belim kopuyoo sızlıyo iğne batırıyolar sanki

2 erken gebelik testi cuma cumartesi evde yaptım + , dün izin aldım doktora beta hcg testi gebelik varmış haftaya çağırdı işte varya şimdide bi durgunluk bende bi durgunluk sormayınn :76:

hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

bu agrıların sebebi rahime yerleşmeye calısması olabilirmi yani agrıdan duramıyorum resmen belim kopuyoo sızlıyo iğne batırıyolar sanki

Olabilir canım benim olabilir tabii ama biraz sabredip beklemen lazım birde kendini fazla zorlama temizlik fln çok temizlik yapınca kimseye madalya takmıyorlar:)))))

günaydın kızlar.yeni gelenler hoş geldiniz.

b sabah birazcık üşüyerek kalktım.aha adet olucam
dedim.şuan bişey yok ama.adet olacağm zaman yataktan
üşüyerek kalkarım.neyse tekrar uyumuşum.
rüyamda 3 tane gebelik testi almışım birini yaptım
aman diyorum çıkmaz.aaa bi abıyorum 2 çizgi
birden.hamileyim diyorum.sonra rüyam komikleşmeye başlıyor.:)
çağla şikelle karşılaşıyorum
oda 3.çocuğu istiyormuş.benden test alıyor yapıyor hamile...
ayyy uyanarak kendi kendime çook güldüm.

gününüz aydın olsun

Bugün itibariyle bat ıma 5 gün var. geçen hafta aynen benimde çok bel ağrım olmuştu. temizlik falan yapsam dahi belim hiç ağrımaz. çok ayaktada durmadım ama 2-3 gün bel ağrısında duramadım. sonra kendi kendine geçti. şimdi hiç bir belirti yok.. bilmiyorum inşallah hamilelik belirtisidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…