Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarım saat 45 dakikaya kadar eşim gelicek ve hastaneye gidiceeezzz.. heyecandan kendi kalp sesimi duycam bebeğin sesini bastırcak benimki güp güp güp :) arada küçük küçük tıp tıp tıp tıp diye duyarım inşallah....

insallah duyarsın.dünyanın en güzel olayı.
kucağınada almayı nasip eylesin.darısıda bilere olsun

insallah duyarsın.dünyanın en güzel olayı.
kucağınada almayı nasip eylesin.darısıda bilere olsun

amin canım herkes tatmalı bu duyguları..şimdi senin önünde kese heyecanı var :) tam alışıyosun,keseye her gün bakmayı bırakıyosun kalp atışı telaşı başlıyo :) sesi kulağımda günlerce yankılancak sonra da bu sefer cinsiyet heyecanı sarıcak...Allah'ım bebeklerimizle ilgili dert sıkıntı vermesin de heyecanımız hep böyle güzel şeylere olsun inşallah...

ay ne güzel gözlerim doldu valla resmen... Allah yolunuzu açık etsin, sağ salim doğsun inşallah

ay ne güzel gözlerim doldu valla resmen... Allah yolunuzu açık etsin, sağ salim doğsun inşallah

ben de bu güzel temennileri duyunca ağlamaklı oluyorum...İnşallah güzel kardeşlerimmm :) Rabbim isteyen özlemini çeken herkese ikişer üçer versin çok sağlıklı çok tombik bebeklerimiz olsun inşallah...

Ammmmiinnn inşaalllaaahhhh

günaydın canım
inşallah rüyan gerçekleşir tatlım umarım olmazsın hasta filanda mutlu haberini alırız

senin de günün aydın olsun takvimini gördüm de canım hamile değil misin zaten sen adet olma ihtimalin neden yeniyim ya çözmeye çalışıyorum canım çok eskileri okuyamadım

eee ne yapıyosunuz kızlar keyifler yerinde mi?

ben bugün romatizma testlerimin sonucunu alıcam.kas romatizmam var ama diğer çeşitlere de tekrar her ihtimale karşı bakılıyor.sırt ağrım çok bu ara oturuş bozukluğundan sırt disklerim açılmış işten bu ağrı yüzünden ayrılmıştım zaten umarım hamile kalırsam ağrılarım artmaz

aa canım çook geçmiş olsun ya.. rabbim dermansız dert vermesin canım..
inşallah hamileliğin rahat geçer

geçmiş olsun canım .. inş. iyileşirsin çabukçaa...

aa canım çook geçmiş olsun ya.. rabbim dermansız dert vermesin canım..
inşallah hamileliğin rahat geçer

inşallah canım

geçmiş olsun canım .. inş. iyileşirsin çabukçaa...

çaresi yok kas romatizmasının hatta doktor bir an evvel çocuk düşün artık dedi bağ dokularım çok esnekmiş bir de .umarım en kısa zamanda hamiş oluruz hepimiz listeye göz attım da çok hamiş kalan var biraz moralim düzeldi :) görünce.

hayırdır inşallah mera22'im ne gördün sen de böyle moralini bozdu:)

benim bebeğim varmıs yeni doğmus çokta küçük elleri gözleri bnmki gibi çekik gözlü... çok gerçekti sanki mis kokuyodu o kadar huzurluydum ki... tamamen stresten arınmıs tertemiz hissediyodum kndimi.... bebek beklemenin zor oldugunu söylemiştim ya sana bir daha söylüyorum 38s im... Allahın gücüne gitmesin ama gerçkten çok yıprandım yha gelsn artık bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…