yarım saat 45 dakikaya kadar eşim gelicek ve hastaneye gidiceeezzz.. heyecandan kendi kalp sesimi duycam bebeğin sesini bastırcak benimkigüp güp güp :) arada küçük küçük tıp tıp tıp tıp diye duyarım inşallah....
insallah duyarsın.dünyanın en güzel olayı.
kucağınada almayı nasip eylesin.darısıda bilere olsun
amin canım herkes tatmalı bu duyguları..şimdi senin önünde kese heyecanı var :) tam alışıyosun,keseye her gün bakmayı bırakıyosun kalp atışı telaşı başlıyo :) sesi kulağımda günlerce yankılancak sonra da bu sefer cinsiyet heyecanı sarıcak...Allah'ım bebeklerimizle ilgili dert sıkıntı vermesin de heyecanımız hep böyle güzel şeylere olsun inşallah...
ay ne güzel gözlerim doldu valla resmen... Allah yolunuzu açık etsin, sağ salim doğsun inşallah
günaydın herkese, umarım bol bebişli günlerimiz olur :)
ben de bu güzel temennileri duyunca ağlamaklı oluyorum...İnşallah güzel kardeşlerimmm :) Rabbim isteyen özlemini çeken herkese ikişer üçer versin çok sağlıklı çok tombik bebeklerimiz olsun inşallah...
ben de bu güzel temennileri duyunca ağlamaklı oluyorum...İnşallah güzel kardeşlerimmm :) Rabbim isteyen özlemini çeken herkese ikişer üçer versin çok sağlıklı çok tombik bebeklerimiz olsun inşallah...
günaydın kızlar.yeni gelenler hoş geldiniz.
b sabah birazcık üşüyerek kalktım.aha adet olucam
dedim.şuan bişey yok ama.adet olacağm zaman yataktan
üşüyerek kalkarım.neyse tekrar uyumuşum.
rüyamda 3 tane gebelik testi almışım birini yaptım
aman diyorum çıkmaz.aaa bi abıyorum 2 çizgi
birden.hamileyim diyorum.sonra rüyam komikleşmeye başlıyor.:)
çağla şikelle karşılaşıyorum
oda 3.çocuğu istiyormuş.benden test alıyor yapıyor hamile...
ayyy uyanarak kendi kendime çook güldüm.
gününüz aydın olsun
günaydın kızlar.yeni gelenler hoş geldiniz.
b sabah birazcık üşüyerek kalktım.aha adet olucam
dedim.şuan bişey yok ama.adet olacağm zaman yataktan
üşüyerek kalkarım.neyse tekrar uyumuşum.
rüyamda 3 tane gebelik testi almışım birini yaptım
aman diyorum çıkmaz.aaa bi abıyorum 2 çizgi
birden.hamileyim diyorum.sonra rüyam komikleşmeye başlıyor.:)
çağla şikelle karşılaşıyorum
oda 3.çocuğu istiyormuş.benden test alıyor yapıyor hamile...
ayyy uyanarak kendi kendime çook güldüm.
gününüz aydın olsun
Hahayyyyttt benimki de 17si ikimiz de nasıl bekleyeceğiz bilmiyorum alev topu olup birbirimizi tetikleyip yakmayalım sakın:))))
eee ne yapıyosunuz kızlar keyifler yerinde mi?
hiç yerinde değil 38s im...eee ne yapıyosunuz kızlar keyifler yerinde mi?
ben bugün romatizma testlerimin sonucunu alıcam.kas romatizmam var ama diğer çeşitlere de tekrar her ihtimale karşı bakılıyor.sırt ağrım çok bu ara oturuş bozukluğundan sırt disklerim açılmış işten bu ağrı yüzünden ayrılmıştım zaten umarım hamile kalırsam ağrılarım artmaz
geçmiş olsun canım .. inş. iyileşirsin çabukçaa...ben bugün romatizma testlerimin sonucunu alıcam.kas romatizmam var ama diğer çeşitlere de tekrar her ihtimale karşı bakılıyor.sırt ağrım çok bu ara oturuş bozukluğundan sırt disklerim açılmış işten bu ağrı yüzünden ayrılmıştım zaten umarım hamile kalırsam ağrılarım artmaz
hiç yerinde değil 38s im...rüya gördüm bende moralim bozuk kalktım yataktan pffff
aa canım çook geçmiş olsun ya.. rabbim dermansız dert vermesin canım..
inşallah hamileliğin rahat geçer
geçmiş olsun canım .. inş. iyileşirsin çabukçaa...
hayırdır inşallah mera22'im ne gördün sen de böyle moralini bozdu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?