inşallah canım
çaresi yok kas romatizmasının hatta doktor bir an evvel çocuk düşün artık dedi bağ dokularım çok esnekmiş bir de .umarım en kısa zamanda hamiş oluruz hepimiz listeye göz attım da çok hamiş kalan var biraz moralim düzeldi :) görünce.
inşallah canım
çaresi yok kas romatizmasının hatta doktor bir an evvel çocuk düşün artık dedi bağ dokularım çok esnekmiş bir de .umarım en kısa zamanda hamiş oluruz hepimiz listeye göz attım da çok hamiş kalan var biraz moralim düzeldi :) görünce.
benim bebeğim varmıs yeni doğmus çokta küçük elleri gözleri bnmki gibi çekik gözlü... çok gerçekti sanki mis kokuyodu o kadar huzurluydum ki... tamamen stresten arınmıs tertemiz hissediyodum kndimi.... bebek beklemenin zor oldugunu söylemiştim ya sana bir daha söylüyorum 38s im... Allahın gücüne gitmesin ama gerçkten çok yıprandım yha gelsn artık bebişimiz
düşünce gücüyle olmuyo cocuk doktor!!! deseydin... kızdım bak şimdi doktora..sen hiç canını sıkma canım arkadasım allah vericeği zamanı biliyor en kısa zamanda hemen bebeğin olur yuvanı ve içini ısıtır ... bu rahatsızlığını da takma kafanı böyle şeylere yorma rahat olmaya bak derim
ayy canım benim inşallah dualarımız kabul olur ve tombiş tombiş bebişlerimiz olur
bende senin gibi rüyamda bebiş görüyorum ve inan ki kalktığımda o kadar tuhaf oluyorum ki
bi bakıyorum kucağım bomboş..
insanın nasıl zoruna gidiyor oturup ağlamıştım resmen yaaa..
bu yüzden seni şu an çook iyi anlıyorum bebeğim
fizik tedavi uzmanıydı bunu söyleyen o yüzden takılmadım pek ben hamilelikte romatizmam bebeğimi etkiler mi dedim çocuk düşünüyorsan bir an evvel hamile kalmaya bak falan dedi.daha yolun çok başındayım biliyorum bu ay ilk denememiz olacak Allah hepimize en tez zamanda nasip etsin inşallah..
ben İstanbul Avrupa yakasındayım bu arada canlarım belki ileride doktor tavsiyelerine falan da ihtiyacımız olabilir
evet canım benim yha çok zoruma gidio benimde... Bide benim evde bi kuş var muhabbet olanından... Eşim bi dişi kuş daha getrdi ayyy her sabah cik cik cik kafa beyin bırakmıyolar .... Eşime dedim ki biz yavruladıkta kusumuz kaldı dedim kızdım ohh
benim eşimde pazar günü etrmişti ayh tesadüflere bak kızkız benimde var kuşlarım.. hatta dişi olanını 2 hafta önce aldık
şimdi ötüp duruyorlar
benim eşimde pazar günü etrmişti ayh tesadüflere bak kızayhh .. ay ötme neysede bağırıyolar ... dişi olan da yüz vermio bakısıyolar filan bazen konusuyorum kuslarla ... yeni gelene diyorum ki : bak kuş gelin geldim diye süzülme yolarım seni hemen kalkıyosun bulaşık çamasır ütü ne var hallediyosun ..
eşim gülme krizine girionapıyım ama haklıyım dimi 38s im :)
hadi yha süpermişhahaha
haklısın valla tatlım ya:)) bizim dişi gelince yan yana gelmekten korkuyorlardı..
şimdi erkek olanı taklit ediyo o ne yaparsa onu yapıyor:))
tam bi uyum içindeler resmen çok şımarıklar ya:))
hadi yha süpermiş
bizimkiler alışamadı birbirlerine heralde uzakta duruolar biri bi köşede biri bi kösede.. bari onlar yavrulasın
benim de kuşlarım var ama benim kuşum erkek yanına ablam da kuşunu gönderdi yeğenimin alerjisi çıktı diye yan yana durmuyorlar birbirlerini dövüyorlar ayrı kafeslerde car car kafamı şişiriyorlar 2 olunca çok zormuş seslerini çekmek evlendiğim 2.yıl mı ne almıştım evde ses olsun diye.ama şu an fazlasıyla sesliler.balıklarımız var bir de eşimi akvaryumu satılığa çıkarmaya ikna etmeye çalışıyorum büyük bir şey nedense ısınamadım onlara evin içinde yer tutuyor zaten kiracıyız taşınsak zor olcak
evd bende kiracıyım canım ... zor olcak elbette.... sesizliğe alışmısım ben kafam kaldırmıo :) bnde senin gbi düşünüp almstım :)benim de kuşlarım var ama benim kuşum erkek yanına ablam da kuşunu gönderdi yeğenimin alerjisi çıktı diye yan yana durmuyorlar birbirlerini dövüyorlar ayrı kafeslerde car car kafamı şişiriyorlar 2 olunca çok zormuş seslerini çekmek evlendiğim 2.yıl mı ne almıştım evde ses olsun diye.ama şu an fazlasıyla sesliler.balıklarımız var bir de eşimi akvaryumu satılığa çıkarmaya ikna etmeye çalışıyorum büyük bir şey nedense ısınamadım onlara evin içinde yer tutuyor zaten kiracıyız taşınsak zor olcak
ayh kızlar kuşalar kafesten çıktı yha ikiside ucusuo evde napcam şimdi
of amaaaan :)benimkilerde uyuz gibi kaşınıyolar:)))
of amaaaan :)
dolanıolar evde al işte :)
kızlar ben bat ıma 5 gün var sanki adet olcakmışım hissine kapıldım durup dururken bir belirti yok ama nedense moralim bozuldu.
bugün tekrarmı baktırsam hcg me beklemeye dayanamıyorummmmmmmmmmm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?