Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah canım benim:)
evet hamişlerimiz her geçen gün artıyor...
2 ayda bu kadar hamişimiz oldu
inşallah daha da artacak:))

düşünce gücüyle olmuyo cocuk doktor!!! deseydin... kızdım bak şimdi doktora.. sen hiç canını sıkma canım arkadasım allah vericeği zamanı biliyor en kısa zamanda hemen bebeğin olur yuvanı ve içini ısıtır ... bu rahatsızlığını da takma kafanı böyle şeylere yorma rahat olmaya bak derim

Son düzenleme:

ayy canım benim inşallah dualarımız kabul olur ve tombiş tombiş bebişlerimiz olur
bende senin gibi rüyamda bebiş görüyorum ve inan ki kalktığımda o kadar tuhaf oluyorum ki
bi bakıyorum kucağım bomboş..
insanın nasıl zoruna gidiyor oturup ağlamıştım resmen yaaa..
bu yüzden seni şu an çook iyi anlıyorum bebeğim

fizik tedavi uzmanıydı bunu söyleyen o yüzden takılmadım pek ben hamilelikte romatizmam bebeğimi etkiler mi dedim çocuk düşünüyorsan bir an evvel hamile kalmaya bak falan dedi.daha yolun çok başındayım biliyorum bu ay ilk denememiz olacak Allah hepimize en tez zamanda nasip etsin inşallah..

ben İstanbul Avrupa yakasındayım bu arada canlarım belki ileride doktor tavsiyelerine falan da ihtiyacımız olabilir

evet canım benim yha çok zoruma gidio benimde ... Bide benim evde bi kuş var muhabbet olanından... Eşim bi dişi kuş daha getrdi ayyy her sabah cik cik cik kafa beyin bırakmıyolar.... Eşime dedim ki biz yavruladıkta kusumuz kaldı dedim kızdım ohh

düşüncen için saol canım benimmmm... avrupa yakasıda çok güzel ama yhaaa şanslısın canımmm inşallah hepiiz birden hamiş oluruz dualarımız kabul olur inşallaaahhh

kız benimde var kuşlarım.. hatta dişi olanını 2 hafta önce aldık
şimdi ötüp duruyorlar

kız benimde var kuşlarım.. hatta dişi olanını 2 hafta önce aldık
şimdi ötüp duruyorlar
benim eşimde pazar günü etrmişti ayh tesadüflere bak kız ayhh .. ay ötme neysede bağırıyolar ... dişi olan da yüz vermio bakısıyolar filan bazen konusuyorum kuslarla ... yeni gelene diyorum ki : bak kuş gelin geldim diye süzülme yolarım seni hemen kalkıyosun bulaşık çamasır ütü ne var hallediyosun ..
eşim gülme krizine girio napıyım ama haklıyım dimi 38s im :)

hahaha
haklısın valla tatlım ya:)) bizim dişi gelince yan yana gelmekten korkuyorlardı..
şimdi erkek olanı taklit ediyo o ne yaparsa onu yapıyor:))
tam bi uyum içindeler resmen çok şımarıklar ya:))

hahaha
haklısın valla tatlım ya:)) bizim dişi gelince yan yana gelmekten korkuyorlardı..
şimdi erkek olanı taklit ediyo o ne yaparsa onu yapıyor:))
tam bi uyum içindeler resmen çok şımarıklar ya:))
hadi yha süpermiş

bizimkiler alışamadı birbirlerine heralde uzakta duruolar biri bi köşede biri bi kösede .. bari onlar yavrulasın

benim de kuşlarım var ama benim kuşum erkek yanına ablam da kuşunu gönderdi yeğenimin alerjisi çıktı diye yan yana durmuyorlar birbirlerini dövüyorlar ayrı kafeslerde car car kafamı şişiriyorlar 2 olunca çok zormuş seslerini çekmek evlendiğim 2.yıl mı ne almıştım evde ses olsun diye.ama şu an fazlasıyla sesliler.balıklarımız var bir de eşimi akvaryumu satılığa çıkarmaya ikna etmeye çalışıyorum büyük bir şey nedense ısınamadım onlara evin içinde yer tutuyor zaten kiracıyız taşınsak zor olcak

hadi yha süpermiş

bizimkiler alışamadı birbirlerine heralde uzakta duruolar biri bi köşede biri bi kösede .. bari onlar yavrulasın

alışırlar canım biraz süre geçsinde:))
hee kız onlarında yavruları olsun tabii bizimkide

ayy kız ne güzel onlar alışır yakında benimkilerde öyleydi dişi gelince erkek kafesten kaçacak yer arıyodu.. gülmekten ölüyodum:))
benim kuşu 2 sene önce doğum günümde almıştı eşim.. diğerini de 2 hafta önce aldık:))
haa bide benimde balıklarım vardı hepsi öldü nasıl üzülmüştüm ya insanın stresini alıyo onları izlemek

evd bende kiracıyım canım ... zor olcak elbette.... sesizliğe alışmısım ben kafam kaldırmıo :) bnde senin gbi düşünüp almstım :)

ayh kızlar kuşalar kafesten çıktı yha ikiside ucusuo evde napcam şimdi

kızlar ben bat ıma 5 gün var sanki adet olcakmışım hissine kapıldım durup dururken bir belirti yok ama nedense moralim bozuldu.
bugün tekrarmı baktırsam hcg me beklemeye dayanamıyorummmmmmmmmmm (

kızlar ben bat ıma 5 gün var sanki adet olcakmışım hissine kapıldım durup dururken bir belirti yok ama nedense moralim bozuldu.
bugün tekrarmı baktırsam hcg me beklemeye dayanamıyorummmmmmmmmmm (

kız dur biraz acele etme daha erken yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…