Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar nasılsınız??evimi su bastı yaaaaaa((( off!

iyiyim bebeğim ya sen nasılsın?
kolay gelsin canım ya

Walla belim çok ağrıyor sabah kalktım ayağımı yere koyarken clop etti bi köpeğim var yapmaz ama o mu çiş yaptı ki derken bi baktım ki bizim halı yüzüyor:)))) terastan tavandan girmiş bizim evi yeni maldivler yapmış sahil kenarı kumsal:))))

edelim tabi ya .... ben her gece dua ediyorum zaten. bu akşam ve yarın akşam bi yasin okuyayım her kez için

sağol canım benim aslında hepimiz okuyalım..
tam da dualarımızın kabul olduğu bi gece yarın..

stresten acaip yemeye başladım ya herşeyi yemek istiyorum. :) siz nasıl duruyosunuz böle sabırlı valla helal olsun kızlar :)
ben de ilk zamanlar senin gbi çok heycanlı bekliyodum batı 1 hafta öncesnden testlere baslardım ve sonu hüsran gözyasıyla sonlanırdı.. eger ki gebe değilsem ben daha geç üzülmek istiyorum bu yüzden hiç test yapmak bile istemiyorum tek çizgiler kabusum oldu diyebilirim... yanı kısacası ALIŞTIM BEN arkadasımmm

canlar günaydın

bugün itibariyle yumurtlama haftama girmiş bulunuyorum

yarın kandil rabbim bu mübarek aylar ve günlerin yüzü suyu hürmetine bütün isteyenlerin kucağına bebiş versin inşallahhh

bu arada soğan kürünü yapmaya başladım pazar günü
bende mi bi tuhaflık var bilmiyorum ama tadı kötü gelmedi bana

stresten acaip yemeye başladım ya herşeyi yemek istiyorum. :) siz nasıl duruyosunuz böle sabırlı valla helal olsun kızlar :)

ben son zamanlarda böyle sabırlıyım yoksa ben sabır aynı kefede durmaz
kız az ye kilo alacaksın

Son düzenleme:

kandil yarın gece dimi? kesin okurum ben yasin. Herkes içinde. zaten normalde de bol bol okurum. Allahın izniyle dualarımız kabul olacak.

evet canım yarın akşam müsaitim de hem eşşim nöbetçi evde yalnız olcam bol dualı bol dilekli bi gün geçiririm sende yasin oku bide allah rızası için burda bizim gibi bebek bekleyenler için namaz kılmayı düşünüyorum aksilik çıkmazsa ... hayırlı mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine belki katkımız olur dileklerimiiz kabul olur

kız allah iyiliğini versin emi yardım lazım mı:))

hadi yhaaaa :/ geçmiş olsun neden oldu ki

Sağol canım Allah kimseye yaşatmasın :)) çatı katındayım ben gece boyu yağmur yağınca:) ,terastan yerle aynı hizalı camların altından girmiş Allah bilir çatıdan akmış:) alt komşuya o su sızmış kadın geldi bizim evi görünce acıdı bişey söylemeden gitti:))

mrb canım nasılsın?
inşallah dualarımız kabul olur tatlım.. iyi bakalım afiyet olsun ben ilk içtiğimde çook kötüydü tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…