Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet bebek ben de varım bakın burdayım diyor göbüşün içinden duyabiliyo musunuz sesleri :) ayrıca omuz konusunda haklısın yüzücüydüm küçükken biraz fazla gelişmiş sorma :) kemik desen irilik desen miyonların yanında toraman gibiyim maşallah da bizim sülaleye göre de miyon kalıyorum düşün artık sen annemleri babamları ve nicelerini :) annemde boy 1.72 kilo 94 babamda boy 1.82 kilo 104 :) ben bu halimle bıdık kalıyorum hahaha

bence o tartı yanlış insan bilir tabiki kilo aldığını. Sağlık ocağında tartmadılar mı seni? Beni sağlık ocağında da tarttılar, doktorda da

Ağrı olmazdı da pek bu ay nedense ağrı var :44::44: Çalışmalar sürüyor

inanır mısın canım benim hamile kaldığım ayda ilişki sonrası feci ağrım oluyordu. İnşallah olmuştur bu ay :)

kızlarrr heasaplarıma göre gebeysem şuan yanı
4 haftalık ise eşimin doğum gününde doğum yapmış olucam hayırlısı bakalım :26:

İnşallah canım hadi bakalım :)

Gecikme yaşar mıydın önceden.. ayy merak ettiimm şimddiii :18::18: Hadi inşallahh gelmez inşallah hamişsindirrr

2 ay önce bi 5 gün gecikmişti yolculuktan kaynaklanmıstı o sanırsam :44ndan önce de geçikmem olmadı düzenli olurum normalde:26::26: inşa canım inş. hamişimdir

Son düzenleme:
mrb kızlar bişey sorcam ben hamile kalmak ıstemıyorum ama her zaman korunmuyoruz. bazen ilişkı sırasında eşim geri çekıo.. bu şeklde hamıle kalınır mı ya korkmaya başladım. bugün bı yazı okudum. boşalmadan önce gelen zevk suyuyla da hamile kalma ıhtımalı vamrıs. bu salgı bazen sperm de bulunduruyormuş ? bu şekılde hamıle kalan varmı yaaa???

bende de inanılmaz silikti inanmak bile istememiştim ama görünce elim ayağım inanılmaz titremişti :) hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder inşallah ALLAH'ım.. güzel haberler verirsiniz inşallah.

merhaba canım

bunu bende duymuştum ama şimdi bebek isteyince anladım ki hamile kalmak çok basit değilmiiş
gönlünden geçtiği zaman hayırlı gebelik yaşarsın inşallah

İnşallaahh canıımmm inşallaahhh :18::18::18: Daha şimdiden stress sarıyor

Son düzenleme:

%20 çok çok düşük bi ihtimal canım bende duymustum bunu... gebe kalmak gerçekten kolay bi olay değil... messela ben 5 aydır ugrasıyorum kimileri var 9-10 ay .... . ayrıca o zevk suyunda çok az spermler buluyo. vajinaya giriş yaparken zaten ölüyolar çogu geriye kalan sperm bebek için uygun olmuyor malesef .. bence içini ferah tut derim canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…