Hmm o zaman omuzların fln da geniş senin ben kemikliyim istesemde minyon inşanlar gibi zayıf görünemem ama sen o tartıyı şöyle bir sars kendine gelsin :)) önden foto Çek gönder ama yine daha zayıf göründüğünü söyleyeceğiz gibi geliyor:) bu arada bebek varlığını hissettirmeye başlamış hee Allah nazardan saklasın onu:)
gelmedi kuzucum ya :18: ben yinede hazırlık yaptım orkd filanGelmedi dimi daha kırmızılar :18::18: hadi canıımm inşallahhh ne güzel bir hediye olur
gelmedi kuzucum ya :18: ben yinede hazırlık yaptım orkd filan
ayrıca benim de kilom o kadar ertsa hissederdim 64 falandım ben hamile kaldığımda 75 çıkmam zaten imkansız ama ben de anlamadım doktordaki tartıyı...Allah aşkına anlamaz mısın 11 kilo alsan kaldı ki 2 ayda... mümkün değil...
Ağrı olmazdı da pek bu ay nedense ağrı var :44::44: Çalışmalar sürüyor
kızlarrr heasaplarıma göre gebeysem şuan yanı
4 haftalık ise eşimin doğum gününde doğum yapmış olucamhayırlısı bakalım :26:
Gecikme yaşar mıydın önceden.. ayy merak ettiimm şimddiii :18::18: Hadi inşallahh gelmez inşallah hamişsindirrr
Hanımlar merhaba :) ben de burada hamilelik bekleyenlerdenim.. 9 aylık evliyim ilk kez bu ay korunmadık. ve adet günüm 4 gün geçti. idrar testinde 2. çizgi çoookk silik çıkıyor. ben de bugün sağlık ocağında kan verdim (Görev yaptığım yer küçük bir yer hastane yok)
sonuçlar yarın sabaha çıkar ancak dediler. beklemek güzel ama sonucuna değecekse.. rabbim herkese bir an önce hayırlısıyla versin çook dua edelim birbirimize.
mrb kızlar bişey sorcam ben hamile kalmak ıstemıyorum ama her zaman korunmuyoruz. bazen ilişkı sırasında eşim geri çekıo.. bu şeklde hamıle kalınır mı ya korkmaya başladım. bugün bı yazı okudum. boşalmadan önce gelen zevk suyuyla da hamile kalma ıhtımalı vamrıs. bu salgı bazen sperm de bulunduruyormuş ? bu şekılde hamıle kalan varmı yaaa???
mrb kızlar bişey sorcam ben hamile kalmak ıstemıyorum ama her zaman korunmuyoruz. bazen ilişkı sırasında eşim geri çekıo.. bu şeklde hamıle kalınır mı ya korkmaya başladım. bugün bı yazı okudum. boşalmadan önce gelen zevk suyuyla da hamile kalma ıhtımalı vamrıs. bu salgı bazen sperm de bulunduruyormuş ? bu şekılde hamıle kalan varmı yaaa???
2 ay önce bi 5 gün gecikmişti yolculuktan kaynaklanmıstı o sanırsam :44ndan önce de geçikmem olmadı düzenli olurum normalde:26::26: inşa canım inş. hamişimdir
BENİ de listeye ekler misiniz
bu 3. ayımız 28 mayıs bat tarihim.
Hojjgelddinn.. 20 dk geciktiin..
çook mu özledin kız beni dk tutmuşun
h.geldin tatlımmmben geldim:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?