valla kaçırdın güzelim yaaa
yarım saate geliyorum sakın kaçmayın bir yere
yaniii bencede 75filan asla olamazsın sen ya
günaydın arkadaşlarım
sizleri de merakta bırakmışım kusuruma bakmayın
sabah uyandım da pc nin şarjı bitmişti takmaya erinip uyudum
maalesef yine kırmızılar geldi oysa ki kapıyı sıkı sıkıya kapatmıştım
bu ay olmasını çook istiyordum aslında ya doğum günümde müjde veririm eşime diye plan yapıyodum
demek ki zamanı gelmemiş bende diğer aya inşallah deyip geçiyorum
çüş demi yuh yani...75'i atıyoruz kafamızdan tamam hadi 65 de olmasın da kaynanamın tartısı orta yolu bulsun 68'le...offf.. biz kocamla sevgili olduğumuz zamanlarda yani çıkmaya başladığımızda 57 falandım benondan takıyorum bu kadar kiloyu kafama iki senede ne hale geldim şişirdi adam beni içimi şişirdi Allahtan aldı beni de kalakalmadım öyle 10 kilo almış olarak bi de dalga geçiyo benle..senle çıkmaya başlayınca ant içtim diyo iki katına çıkarcam senin kilonu diyo
çüş demi yuh yani...75'i atıyoruz kafamızdan tamam hadi 65 de olmasın da kaynanamın tartısı orta yolu bulsun 68'le...offf.. biz kocamla sevgili olduğumuz zamanlarda yani çıkmaya başladığımızda 57 falandım benondan takıyorum bu kadar kiloyu kafama iki senede ne hale geldim şişirdi adam beni içimi şişirdi Allahtan aldı beni de kalakalmadım öyle 10 kilo almış olarak bi de dalga geçiyo benle..senle çıkmaya başlayınca ant içtim diyo iki katına çıkarcam senin kilonu diyo
benim boy 1.55 kilom 49 aynı kilo ile hamile kaldım hala da kilom aynı o yüzden mi çıkmadı göbüş. yani göbüş var ama aynadan görünmüyorbana görünüyor :)
benim boy 1.55 kilom 49 aynı kilo ile hamile kaldım hala da kilom aynı :)
Kızlar benim yimirtlama günüm cumartesi ama bugün akıntım arttı ve sağ yumurtalığımda ağrı var hafif hafif.. Normal mi bu
Neee 75 mi mümkünatı yok olamazsın güzellim resmi gördüm ne kadar zayıfmış ne güzel dedim 55 57 den fazla göstermiyorsun benim boyumda seninkiye aynı ben 58 im senden fazla görünüyorum:)))
Canım sen şimdiden başla çalışmalara 2günde bir fazla fazla olsun tadını çıkart:))))
yok canım yandan böyle de vücud yapım geniş benim yani karşıdan bakınca kalın...yarın da karşıdan çekinmiş foto yüklerim
Ağrı olmazdı da pek bu ay nedense ağrı var :44::44: Çalışmalar sürüyor
Olsun doktor biraz ağrısını hissetmen iyidir herşeyin yolunda olduğunu gösterir demişti bana korkma sen içini ferah tut) tam gaz çalışma
kızlarrr heasaplarıma göre gebeysem şuan yanı
4 haftalık ise eşimin doğum gününde doğum yapmış olucamhayırlısı bakalım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?