Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaniii bencede 75filan asla olamazsın sen ya

çüş demi yuh yani...75'i atıyoruz kafamızdan tamam hadi 65 de olmasın da kaynanamın tartısı orta yolu bulsun 68'le...offf.. biz kocamla sevgili olduğumuz zamanlarda yani çıkmaya başladığımızda 57 falandım ben ondan takıyorum bu kadar kiloyu kafama iki senede ne hale geldim şişirdi adam beni içimi şişirdi Allahtan aldı beni de kalakalmadım öyle 10 kilo almış olarak bi de dalga geçiyo benle..senle çıkmaya başlayınca ant içtim diyo iki katına çıkarcam senin kilonu diyo

Kızlar benim yimirtlama günüm cumartesi ama bugün akıntım arttı ve sağ yumurtalığımda ağrı var hafif hafif.. Normal mi bu

hayırlısı olsun canım benim üzülme sakın Allahın izniyle illaki olucak :)

75 falan olmazsın bence de sen.. tartıda var bir bozukluk en fazla 55 taş çatladı 60 gibi duruyorsun

benim boy 1.55 kilom 49 aynı kilo ile hamile kaldım hala da kilom aynı o yüzden mi çıkmadı göbüş. yani göbüş var ama aynadan görünmüyor bana görünüyor :)

Reglime 11 gün var yumurtlama dönemim bitti hemen test yapasım geldi biliyorum falasıyla saçma ama okadar
iştahlandım ki .. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

benim boy 1.55 kilom 49 aynı kilo ile hamile kaldım hala da kilom aynı :)

ayrıca benim de kilom o kadar ertsa hissederdim 64 falandım ben hamile kaldığımda 75 çıkmam zaten imkansız ama ben de anlamadım doktordaki tartıyı...Allah aşkına anlamaz mısın 11 kilo alsan kaldı ki 2 ayda... mümkün değil...

Kızlar benim yimirtlama günüm cumartesi ama bugün akıntım arttı ve sağ yumurtalığımda ağrı var hafif hafif.. Normal mi bu

Canım sen şimdiden başla çalışmalara 2günde bir fazla fazla olsun tadını çıkart:))))

Neee 75 mi mümkünatı yok olamazsın güzellim resmi gördüm ne kadar zayıfmış ne güzel dedim 55 57 den fazla göstermiyorsun benim boyumda seninkiye aynı ben 58 im senden fazla görünüyorum:)))

yok canım yandan böyle de vücud yapım geniş benim yani karşıdan bakınca kalın...yarın da karşıdan çekinmiş foto yüklerim

yok canım yandan böyle de vücud yapım geniş benim yani karşıdan bakınca kalın...yarın da karşıdan çekinmiş foto yüklerim

Hmm o zaman omuzların fln da geniş senin ben kemikliyim istesemde minyon inşanlar gibi zayıf görünemem ama sen o tartıyı şöyle bir sars kendine gelsin :)) önden foto Çek gönder ama yine daha zayıf göründüğünü söyleyeceğiz gibi geliyor:) bu arada bebek varlığını hissettirmeye başlamış hee Allah nazardan saklasın onu:)

Son düzenleme:
Ağrı olmazdı da pek bu ay nedense ağrı var :44::44: Çalışmalar sürüyor

Olsun doktor biraz ağrısını hissetmen iyidir herşeyin yolunda olduğunu gösterir demişti bana korkma sen içini ferah tut ) tam gaz çalışma

kızlarrr heasaplarıma göre gebeysem şuan yanı
4 haftalık ise eşimin doğum gününde doğum yapmış olucam hayırlısı bakalım :26:

kızlarrr heasaplarıma göre gebeysem şuan yanı
4 haftalık ise eşimin doğum gününde doğum yapmış olucam hayırlısı bakalım :26:

Gelmedi dimi daha kırmızılar :18::18: hadi canıımm inşallahhh ne güzel bir hediye olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…