Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
olsun bebeğim vardır herşeyde bi hayır ... tedavi filan mı görüosun neden çalışmalar yok

ben 14 mayısta bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım..14 haziranda adet olursun dedi doktorum.1 hafta daha ilişkiye girmemiz yasak..oyy oyy

ben 14 mayısta bebeğimi kaybettim kürtaj olmak zorunda kaldım..14 haziranda adet olursun dedi doktorum.1 hafta daha ilişkiye girmemiz yasak..oyy oyy
hadi yhaaa :/ olsun canım benim sakın üzülme dediğim gibi bunda da vardır bir hayır... en kısa zamanda bebişin olcak inşallaaahhh Rabbim in bir bildiği var demek ki...
hmm hmmm :) bilmiyorum valla uzaktn yakından tanıdık olabilirler belkide :) keskin merkez mi köy mü?
canım bilmiyorum hiç :44:merkez sanırsam akrabalarımızın çogu kırıkkalede

anladımm bizimkiler keskinin köyünden ama hiç biri köyde deil hepsi ankarada bi tek hala orda kalmış..aynen öyle bunda da vardır bi hayr napalım kısmet buymuş

Kızlar siz vitamin falan kulanıyormusunuz?
Bana vitamin d tafsiye ettiler birde başka birşey daha. Bunlar yumurtalıkların ve spermanın kalitesini daha iyi yapıyormuş.

Bir başka biri ise ne alaka dedi. .

Siz neler yapıyorsunuz?

anladımm bizimkiler keskinin köyünden ama hiç biri köyde deil hepsi ankarada bi tek hala orda kalmış..aynen öyle bunda da vardır bi hayr napalım kısmet buymuş
aynen canım benim bak burda gebeliği bekliyoruz ne güzel sıkıntı stres atıyoruz takma kafaya hiç bişey :13:

ben folic plus kullanıyorum canım günde 1 adet

bi ara da dilime boom boom poow takılmıştı...söylediğim kısım sadece orası yalnız dicek bişey bulamayın saçmalıyorum böyle...bu da benim kendimi ifade şeklim

ben folic plus kullanıyorum canım günde 1 adet

ben de onu kullandım yarıya gelmemiştim ki hamile kaldım ama bende kalp çarpıntısı yaptı sonra bıraktırdılar...hamile hapı kullanmaya başladım meşhur ELEVİT dana gözü kadar ya ikiye bölsem de yutamıyorum!!!!

bi ara da dilime boom boom poow takılmıştı...söylediğim kısım sadece orası yalnız dicek bişey bulamayın saçmalıyorum böyle...bu da benim kendimi ifade şeklim
yabancı müzik mi dinliyosun sende benim gbi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…