Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende folibol kullanıyorum ama yutmasını hiç sevmiyorum damağıma yapışıyor hep kalıyor orda kazıyarak çıkartıyorum tam bi işkence

yoooo hiçç farkeder mi
al birini vur ötekini hesabı

aynı aslında kullandığımız ilaçlar :)
hem çok güzelmişssn kız maşşallaaaaaaah

Sağol Canımm o sizin güzelliğinizz

Folibol ile folic plus un farkı nedir biliyor musunuz? Folibol u kullunıyordum sanki sivilce yaptı gibi geldi bıraktım doktora söyledim yapmaz dedi yeniden başladım değmesin yapmadı bu sefer inş etkili olur

ya bende de sivilce çıktı ondan mı acaba hiç aklıma gelmemişti bak:26:

ben folic plus kullanıyorum canım günde 1 adet

Bir araştırmak lazım

Arkadaşlar, maydanoz sanırım pek sevimli degil, hamileliğin ilk 3 ayına kadar dikat edin
Ben bugün maydanoz yedim ya!!
Neyse hemen kendime ıspanak hazirlatim hemen:26: doğrumu bilmem ama, hamilelere, bir bebeğe sahip olmaları için bol ıspanak yemelerini tavsiye ediyorlar, yada suyu. Normalde hiç sevmem, ama bu durumda çiğ et bile yerim galiba

ya bende de sivilce çıktı ondan mı acaba hiç aklıma gelmemişti bak:26:

Böyle çıban gibi birde acısı vardı daha çok yanağımın alt kısmında çeneme yakın çıkmıştı bıraktım geçti doktora söyledim böyle böyle diye sivilce yapmaz dedi. Yumurtlamaya etkili diye okuyunca ne olursa olsun dedim başladım şu ana kadar birşey yok

bende fotomu değiştirdim yoluk saçlı halimleyken :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…