- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
inşallah canım 28 inde olmazsam test yaparım 29 sabahı görürüz artıkİnşallah gelmez canım dualarımız seninle bu ay sen güzel haberleri ilet bize:))
baya bir mesafeymiş yaaa o ne öyle 45 dk. Ben 19 mayıs ilçesindeyim. Merkeze (Samsun) 25 dk da gidiyorum ama tabi arabayla. Metro ile falan gitsem 1 saati bulur rezillik aktarma oluyor çünkü.
inşallah canım 28 inde olmazsam test yaparım 29 sabahı görürüz artık
Hadi hayırlısı bakalım inşallah olmazsın da kulağımız kalbimiz Bayram eder.
Yavrum dua edin biriniz Samsun'da biriniz Bursa'da .ben istanbuldayım bana en yakın mesafe bile 45 dk 1 saat... Bursa da Samsun'da çok güzel yerler :))
AMİN canım. geçen ay 11 gün gecikme yaşayınca bu ay da korkuyorum yine aynısı olacak diye
merhaba canım
bunu bende duymuştum ama şimdi bebek isteyince anladım ki hamile kalmak çok basit değilmiiş
gönlünden geçtiği zaman hayırlı gebelik yaşarsın inşallah
Hmm düzenliyse adetlerin korkma bahardan kaynaklanmıştır belki anşallah bu sefer geçikir hiç gelmez9 fln
istanbulun neresindesin ki canım ben de İstanbul da oturuyorum şu an için Bahçelievler ama yaz sonu taşınıcaz muhtemelen
%20 çok çok düşük bi ihtimal canım bende duymustum bunu... gebe kalmak gerçekten kolay bi olay değil... messela ben 5 aydır ugrasıyorum kimileri var 9-10 ay .... . ayrıca o zevk suyunda çok az spermler buluyo. vajinaya giriş yaparken zaten ölüyolar çogu geriye kalan sperm bebek için uygun olmuyor malesef .. bence içini ferah tut derim canım
merhaba günaydınlar bende geldim..sabah kalktım evimi topladım..süpürdüm ondan sonra çıktım evden kayınvalideme geldim yürüyerek..bende çamaşır yıkayacaktım ama duramadım evdedün akşam geçtik evimize hamile pantolonumu ütülemş ama kaldırmamştım onu görünce çok kötü oldum..bide biz 14mayısta evimizden 3kişi çıkmıştık 2kişi olarak dönünce çok kötü hissettim kendimi..
merhaba günaydınlar bende geldim..sabah kalktım evimi topladım..süpürdüm ondan sonra çıktım evden kayınvalideme geldim yürüyerek..bende çamaşır yıkayacaktım ama duramadım evdedün akşam geçtik evimize hamile pantolonumu ütülemş ama kaldırmamştım onu görünce çok kötü oldum..bide biz 14mayısta evimizden 3kişi çıkmıştık 2kişi olarak dönünce çok kötü hissettim kendimi..
şöyle de bişiy var neyi istemezsen başına gelio :) istemeyenler daha tam ilşki yaşamadan hamiile kalıo, isteyenler de her yolu denıo hemen tutmuo :) ondan korktum :) ılk gecesınde hamıle kald mesela arkadasım :) benım de evlılıgımı doya doya yaşamam lazımmmmm
kendini harap etme hamile kalabildigini
biliyorsun en azından.tekrar hamile kalırsın.sağlıklı bebeğin olur insallah.
Gel canım Hoşgeldin hiçbirşey kaçırmadın çokta. Hızlı gittin geldin hee şaşırdım:))verdim geldim yarın sonuç almaya çağırıyo ee nerde kalmıştık kızlar...
normalde düzenlidir ama korunmayı bıraktığımızdan beri tepetaklat attı bu 3. ayımız zaten 1 ay gecikti
Merak etme stres tetikliyor bende aynı durumdan muzdaribim ilk reglimden beri hiç şaşmadı ne zaman çocuk dedik o vakit 2-3 atmaya başladı .çocuk derken strese giriyo benim vücut:)))
ah canım vardır rabbimin bi bildiği belki sağlıklı olmayacaktı da ondan aldı bebeğini artık bunu düşünmemeye çalış iyileşmene bakhaziran adetinden sonra bidaha adet görmemeye bak elbet zordur ama elden bişey gelmez tatlım en kısa zamanda bi bebiş daha gelsin de öncekinin acısını biraz dindirsin inşallah:26:
ilk gece de hamile kalanları anlıyorum çünkü hiç korunma yaşamıyor. vucut herşeyi ile normal oluyor
diğer türlü bana ilginç geliyor denemenin ilk ayında hamile kalanlar böyleleri mutlaka vardır ama % 2 falandır herhalde
zaten bebek istiyor muyum istemiyor muyum diye düşünürken geçiypr 1. ayında hamile kalanlar gerçekten şanslı
nasıl korunuyorsun bilmiyorum ama bebek düşünmüyorsan güçlendir bence :) riske atılmaz sonra 9 ay sonra kucağında olabilir İ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?