Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
baya bir mesafeymiş yaaa o ne öyle 45 dk. Ben 19 mayıs ilçesindeyim. Merkeze (Samsun) 25 dk da gidiyorum ama tabi arabayla. Metro ile falan gitsem 1 saati bulur rezillik aktarma oluyor çünkü.

Yavrum dua edin biriniz Samsun'da biriniz Bursa'da .ben istanbuldayım bana en yakın mesafe bile 45 dk 1 saat... Bursa da Samsun'da çok güzel yerler :))

Yavrum dua edin biriniz Samsun'da biriniz Bursa'da .ben istanbuldayım bana en yakın mesafe bile 45 dk 1 saat... Bursa da Samsun'da çok güzel yerler :))

istanbulun neresindesin ki canım ben de İstanbul da oturuyorum şu an için Bahçelievler ama yaz sonu taşınıcaz muhtemelen

merhaba günaydınlar bende geldim..sabah kalktım evimi topladım..süpürdüm ondan sonra çıktım evden kayınvalideme geldim yürüyerek..bende çamaşır yıkayacaktım ama duramadım evde dün akşam geçtik evimize hamile pantolonumu ütülemş ama kaldırmamştım onu görünce çok kötü oldum..bide biz 14mayısta evimizden 3kişi çıkmıştık 2kişi olarak dönünce çok kötü hissettim kendimi..

verdim geldim yarın sonuç almaya çağırıyo ee nerde kalmıştık kızlar...

merhaba canım

bunu bende duymuştum ama şimdi bebek isteyince anladım ki hamile kalmak çok basit değilmiiş
gönlünden geçtiği zaman hayırlı gebelik yaşarsın inşallah

şöyle de bişiy var neyi istemezsen başına gelio :) istemeyenler daha tam ilşki yaşamadan hamiile kalıo, isteyenler de her yolu denıo hemen tutmuo :) ondan korktum :) ılk gecesınde hamıle kald mesela arkadasım :) benım de evlılıgımı doya doya yaşamam lazımmmmm

istanbulun neresindesin ki canım ben de İstanbul da oturuyorum şu an için Bahçelievler ama yaz sonu taşınıcaz muhtemelen

Ben tam trafiğin gökdelenlerin göbeğindeyim Levent'te.halbuki annemin evi Beylerbeyi'nde Bahçeli'ni yeşillik içindeydi burası boğuyo beni( ben tam köyde olarak kalınmıştım vesselam ruhumda var :)))) sen nereye taşınacaksın??

canım çok saol. benden de tavsiye hamile kalmak isteyen arkdaşlar afedersınız de ilşki sırasında alt pozisyonda olun ve içinizwe boşaldıgı zaman bi süre bacaklarınzı havaya dikip bekleyin. bunun faydasını goren çok oldu çevremde. ha bidee yumurtlama dönemlerınızde mesela bi günde bi kaç kez ilşki yaşayın..

kendini harap etme hamile kalabildigini
biliyorsun en azından.tekrar hamile kalırsın.sağlıklı bebeğin olur insallah.

ah canım vardır rabbimin bi bildiği belki sağlıklı olmayacaktı da ondan aldı bebeğini artık bunu düşünmemeye çalış iyileşmene bak haziran adetinden sonra bidaha adet görmemeye bak elbet zordur ama elden bişey gelmez tatlım en kısa zamanda bi bebiş daha gelsin de öncekinin acısını biraz dindirsin inşallah:26:

ilk gece de hamile kalanları anlıyorum çünkü hiç korunma yaşamıyor. vucut herşeyi ile normal oluyor
diğer türlü bana ilginç geliyor denemenin ilk ayında hamile kalanlar böyleleri mutlaka vardır ama % 2 falandır herhalde
zaten bebek istiyor muyum istemiyor muyum diye düşünürken geçiypr 1. ayında hamile kalanlar gerçekten şanslı
nasıl korunuyorsun bilmiyorum ama bebek düşünmüyorsan güçlendir bence :) riske atılmaz sonra 9 ay sonra kucağında olabilir İ

Son düzenleme:
verdim geldim yarın sonuç almaya çağırıyo ee nerde kalmıştık kızlar...
Gel canım Hoşgeldin hiçbirşey kaçırmadın çokta. Hızlı gittin geldin hee şaşırdım:))

normalde düzenlidir ama korunmayı bıraktığımızdan beri tepetaklat attı bu 3. ayımız zaten 1 ay gecikti

Merak etme stres tetikliyor bende aynı durumdan muzdaribim ilk reglimden beri hiç şaşmadı ne zaman çocuk dedik o vakit 2-3 atmaya başladı .çocuk derken strese giriyo benim vücut:)))

Merak etme stres tetikliyor bende aynı durumdan muzdaribim ilk reglimden beri hiç şaşmadı ne zaman çocuk dedik o vakit 2-3 atmaya başladı .çocuk derken strese giriyo benim vücut:)))

aynen öyle uzmanlar stres yapmayın diyor ama olmuyor
bide ayaklarınızı havaya kaldırın 20 dakika bekleyin bu ayda olmazsa avizeye asacağım kendimi 1 saat beklemeyi düşünüyorum

ahh ahh inşallah keşke canım benm keşke..idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim işte hiç bişey anlamdım nasıl geçirdim bilemedim şimdi hep kendimi sıcak tutuyorum gece yataken bile çorap giyiyorum

ayy sen böyle deyince çok mutlu oldum kız :) ben o %2den miyim şimdi :)
ayrıca bacak dikmeyi iki kere yaptım..adetimin 17.ve 18. günlerinde pislik olursa olsun dedim yattığım yerden küloda ped taktım giydim sabaha kadar onla yattım uyudum sabah duş aldım..o da etkili olabilir çünkü geç döllenme falan diyolar ya bana o tarihte döllenmiş olabilir. ki adetim bittikten sonra hergün çalıştık biz...en fazla 3-4 gün mola vermişizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…