Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın hanımlar

oku oku bitmedi sayfalar maşallah :)

mera22 canım üzülme hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki aya olur bebiş
sinemmselcuk canım sende üzülme lütfen Allah tekrarına nasip etsin inşallah içini ferah tut sürekli düşünmemeye çalış olurmu
buschy canım ya içimde kıpırtı hissediyorum demişsin ya :) nasıl tuhaf oldum darısı bizlere isteyen herkese nasip olsun inşallah mübarek günlerde :)

Gel canım Hoşgeldin hiçbirşey kaçırmadın çokta. Hızlı gittin geldin hee şaşırdım:))

hızlıyımdır bebeeem :)

ahh ahh inşallah keşke canım benm keşke..idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim işte hiç bişey anlamdım nasıl geçirdim bilemedim şimdi hep kendimi sıcak tutuyorum gece yataken bile çorap giyiyorum
ben o kadar sıcak duramıyorum ya ayaklarım sıcaksa hiç zorlamıyorum yoksa boğulcak gibi oluyorum

inşallah canım rabbim isteyen herkese versin inşallah...çok güzel bi duygu

aynen öyle uzmanlar stres yapmayın diyor ama olmuyor
bide ayaklarınızı havaya kaldırın 20 dakika bekleyin bu ayda olmazsa avizeye asacağım kendimi 1 saat beklemeyi düşünüyorum

Hehehehhh alemsin güldüm walla:)) bi denemediniz o kalmıştı bende mi kendimi ahizeye assam:))) walla 4 ayda herşeyi denedim alt üst ovulasyon testleri yumurta takibi ayağı havaya dikmeler gece yatıp sabah temizlenmeler fln ! Maymun oldum yani:)))) yok bu ay hiçbirşey denemek yok bana.rabbim ol demetine olmuyo kardeşim istersen ruhunu duvara as..

Canım Hoşgeldin iyisindir umarım özlettin kendini:)

Son düzenleme:
biliyorum bunu bende kendime söylüyorum ama malesef bi kulağımdan girdiğiyle diğer kulağımdan çıkması bir oluyo

canım bak ben 2 dış gebelik geçirdim
sağ tüpüm tıkandı.ama ben okadar etkilendim ki
kafamdan atamıyorum doktora gittiğimde tek tüple olur.
hiç bişeyin yok.sen kafandan sil öyle bebek düşün diyorlar.
yapamıyorum üzerinden 1,5 yıl geçti ama olmuyor.seni anlıyorum.
başka şeylrle uğraş.kafandan silmeye çalış eşin sana büyük destek
olsun.beyin rahim birbiriyle zıtlaşan organlarmış.düşünmediğin zamanda
bebişler geliyor.hamile kalıyorsun.doktorlar bunu söylüyor.
aksi gibi ben sağ taraftan yumurtluyorum.orasıdatıkalı.
neyse gülüm düşünme.

Maşallah diyelim canım maşallah :)) sen hızlısın bebeğini düşünemiyorum:)))

seesozden nasılsın canım batlarımıza baktım önümüzdeki ay peşpeşeyiz :)

Aynı anda birbirimize yazmışız:)) ee hade o zaman birlikte bekliyorum yeniden demekki:) keyfin yerinde mi?

Maşallah diyelim canım maşallah :)) sen hızlısın bebeğini düşünemiyorum:)))

anasının çocuğu o benden hızlı hiç bekletmeden geldi baksana ben annemi 11 ay bekletmişim :) bizimkine gelcen bi çocum hadi gel evliliğin başında tatlı olur dedik.atladı geldi :)

geçmiş olsun daha çok yeni dün ilk defa gittim kendi evime.ve mutsuz oldum eve girince eşimden gizli ağladım ağladım yanına gittim bişey anlamasn diye de ona sarıldım oturdum..ama hamile pantolonumu görüpkardeeşimin aldığı oyuncağı düşününce dayanamadım.bunuda eşime söyleyemedim.çünkü o ilk günden beri benim ağlamama çok kızıyo biliyorum kendide üzülüyo ama benm karşımda güçlü olduğunu göstermek istiyo.sabah kalktım evimi temzledim ama evde duramadım çıktım yürüyerek kayınvalideme geldim.ben bi daha hamile kalana kadar göçebe hayatı yaşamk istemiyorum.eve net bağlatıp laptop alsak biraz daha rahatlatırmı ki acaba beni bilmiyorum

anasının çocuğu o benden hızlı hiç bekletmeden geldi baksana ben annemi 11 ay bekletmişim :) bizimkine gelcen bi çocum hadi gel evliliğin başında tatlı olur dedik.atladı geldi :)

Walla yaaa maşallah bak hiç naz etmemiş nasıl bir psikolojiyle yaptım yavrum sen bebişini:))) yada bende biraz sert mi konuşsam bebişim gelcen dedim işte o kadar anneyi babayı bekletmek yeter ;P mesela bu ay işe yarar mı dersin??? Korkar mı ki:)))

kredi ile ev almaya çalışıcaz kayınpeder yardım edecek diye esenyurt diye tutturdu yapsın bakalım deniycem oturamazsam kiraya veririz ona kolay geliyor kendisi merkezi yerde oturucak z.burnunda biz taa nereye bir de borçla alınacak ev zaten çok geriliyorum hatırladıkça:2:

mutlaka rahatlarsın güzelim...bak benim bulunduğum semtte komşuluk yok burda aile hayatı yok...sıkıntıdan ölüyordum.bunalıma gircektim az kalsın ama şimdi başka.sabah kalkıyorum herşeyden önce buraya giriyorum biraz kafa dağıtıyosun sonra biraz iş yapıyosun ara ara giriyosun gene yani hep açık oluyo aklın burda kalacağından dolayı...

benim kocam anlamıyor illa gün aşırı etkili diyor o günleri kaçırıcaz onun yüzünden.internetten okumuş gün aşırı daha etkili olurmuş.daha ilk ay denememiz 4 yıllık evliyiz.4 yıldır yedi beni çocuk diye ben erteledim hep.şimdi karar verdim kalkmış gün aşırı diyor

afedersin ama ilk çalışmadan kaltığında bile gelmiş gibi davranıcaksın göbüşüne...sanki bebek varmış gibi otur,kalk...elin sürekli göbüşünde olsun ama çalışmalara da devam et...hatta ayy çocuk da içerde rahatsız oluyo ama çift yumurta olsun kardeş olsun diye yapıyoruz annecim şeklinde konuş göbüşle (evet ben yaptım bizzat o kadar deliyim evet)

Canım hepsi olur rabbim hepsinin kolaylığını verir bu kadar sıkıntı etmene gerek yok eşiyle anlaşabildikten sonra herşeyin üstesinden gelirsin korkma sen.. Ayrıca eşin doğru söylüyor aile planlama ve kadın doğumda çalıştım ben her doktorun söylediği aynı şey gün aşırı deneyin.hergün olduğunda sperm kalitesi düşüyor çünkü.. :)))

malesef benm oturduğum yerde dha yeni yeni gelişiyo..apartmandakiler iyi insanlar olabilirler ama bana hitap etmiyolar..hemen hemen hepsi evli 40 45 yaşlarında hepsinin ayrı ayrı telaşı var benim yaşıtım biri yok binada..bide belki öncede söylemişimdir ruhum daralıyo resmen bnm evde..evim çok güzel kullanışlı büyük eşyalrımın hepsi istediğim gibi mutfak vestiyer banyo hepsi benim istediğim gibi yapıldı ama güneş görmüyo karanlık oluyo giriş kat arka cephe soğuk oluyo amaaan amaaan..

o kendi kalitesini de düşünüyor herhalde...
güzelim ne kadar sık yapılırsa sperm kalitesi o kadar düşer diyorlar...

Tek bildiğim bişey varsa oda az deli olmanın çok iyi olduğudur :)) yani ne kadar deliysen o kadar iyi:)) evet aslında çok mantıklı beynine işliyorsun hamileliği oda rahmi hazırlıyor gebeliğe tutmayacağım varsa da tutuyor.ilginç kızsın vesselam olur bunu da deneriz bunu yapabilecek kadar deleyim sanırım bende kendimde bu potansiyeli gördüm:€))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…