- 19 Mart 2013
- 230
- 1
- 296
- 41
Gel canım Hoşgeldin hiçbirşey kaçırmadın çokta. Hızlı gittin geldin hee şaşırdım:))
ben o kadar sıcak duramıyorum ya ayaklarım sıcaksa hiç zorlamıyorum yoksa boğulcak gibi oluyorumahh ahh inşallah keşke canım benm keşke..idrar yolu enfeksiyonu geçirmişim işte hiç bişey anlamdım nasıl geçirdim bilemedim şimdi hep kendimi sıcak tutuyorum gece yataken bile çorap giyiyorum
günaydın hanımlar
oku oku bitmedi sayfalar maşallah :)
mera22 canım üzülme hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki aya olur bebiş
sinemmselcuk canım sende üzülme lütfen Allah tekrarına nasip etsin inşallah içini ferah tut sürekli düşünmemeye çalış olurmu
buschy canım ya içimde kıpırtı hissediyorum demişsin ya :) nasıl tuhaf oldum darısı bizlere isteyen herkese nasip olsun inşallah mübarek günlerde :)
aynen öyle uzmanlar stres yapmayın diyor ama olmuyor
bide ayaklarınızı havaya kaldırın 20 dakika bekleyin bu ayda olmazsa avizeye asacağım kendimi 1 saat beklemeyi düşünüyorum
günaydın hanımlar
oku oku bitmedi sayfalar maşallah :)
mera22 canım üzülme hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki aya olur bebiş
sinemmselcuk canım sende üzülme lütfen Allah tekrarına nasip etsin inşallah içini ferah tut sürekli düşünmemeye çalış olurmu
buschy canım ya içimde kıpırtı hissediyorum demişsin ya :) nasıl tuhaf oldum darısı bizlere isteyen herkese nasip olsun inşallah mübarek günlerde :)
biliyorum bunu bende kendime söylüyorum ama malesef bi kulağımdan girdiğiyle diğer kulağımdan çıkması bir oluyo
Canım Hoşgeldin iyisindir umarım özlettin kendini:)
hızlıyımdır bebeeem :)
ben o kadar sıcak duramıyorum ya ayaklarım sıcaksa hiç zorlamıyorum yoksa boğulcak gibi oluyorum
inşallah canım rabbim isteyen herkese versin inşallah...çok güzel bi duygu
seesozden nasılsın canım batlarımıza baktım önümüzdeki ay peşpeşeyiz :)
Maşallah diyelim canım maşallah :)) sen hızlısın bebeğini düşünemiyorum:)))
canım bak ben 2 dış gebelik geçirdim
sağ tüpüm tıkandı.ama ben okadar etkilendim ki
kafamdan atamıyorum doktora gittiğimde tek tüple olur.
hiç bişeyin yok.sen kafandan sil öyle bebek düşün diyorlar.
yapamıyorum üzerinden 1,5 yıl geçti ama olmuyor.seni anlıyorum.
başka şeylrle uğraş.kafandan silmeye çalış eşin sana büyük destek
olsun.beyin rahim birbiriyle zıtlaşan organlarmış.düşünmediğin zamanda
bebişler geliyor.hamile kalıyorsun.doktorlar bunu söylüyor.
aksi gibi ben sağ taraftan yumurtluyorum.orasıdatıkalı.
neyse gülüm düşünme.
anasının çocuğu o benden hızlı hiç bekletmeden geldi baksana ben annemi 11 ay bekletmişim :) bizimkine gelcen bi çocum hadi gel evliliğin başında tatlı olur dedik.atladı geldi :)
Ben tam trafiğin gökdelenlerin göbeğindeyim Levent'te.halbuki annemin evi Beylerbeyi'nde Bahçeli'ni yeşillik içindeydi burası boğuyo beni( ben tam köyde olarak kalınmıştım vesselam ruhumda var :)))) sen nereye taşınacaksın??
geçmiş olsundaha çok yeni dün ilk defa gittim kendi evime.ve mutsuz oldum eve girince eşimden gizli ağladım ağladım yanına gittim bişey anlamasn diye de ona sarıldım oturdum..ama hamile pantolonumu görüpkardeeşimin aldığı oyuncağı düşününce dayanamadım.bunuda eşime söyleyemedim.çünkü o ilk günden beri benim ağlamama çok kızıyo biliyorum kendide üzülüyo ama benm karşımda güçlü olduğunu göstermek istiyo.sabah kalktım evimi temzledim ama evde duramadım çıktım yürüyerek kayınvalideme geldim.ben bi daha hamile kalana kadar göçebe hayatı yaşamk istemiyorum.eve net bağlatıp laptop alsak biraz daha rahatlatırmı ki acaba beni bilmiyorum
Walla yaaa maşallah bak hiç naz etmemiş nasıl bir psikolojiyle yaptım yavrum sen bebişini:))) yada bende biraz sert mi konuşsam bebişim gelcen dedim işte o kadar anneyi babayı bekletmek yeter ;P mesela bu ay işe yarar mı dersin??? Korkar mı ki:)))
kredi ile ev almaya çalışıcaz kayınpeder yardım edecek diye esenyurt diye tutturdu yapsın bakalım deniycem oturamazsam kiraya veririz ona kolay geliyor kendisi merkezi yerde oturucak z.burnunda biz taa nereye bir de borçla alınacak ev zaten çok geriliyorum hatırladıkça:2:
benim kocam anlamıyor illa gün aşırı etkili diyor o günleri kaçırıcaz onun yüzünden.internetten okumuş gün aşırı daha etkili olurmuş.daha ilk ay denememiz 4 yıllık evliyiz.4 yıldır yedi beni çocuk diye ben erteledim hep.şimdi karar verdim kalkmış gün aşırı diyor
mutlaka rahatlarsın güzelim...bak benim bulunduğum semtte komşuluk yok burda aile hayatı yok...sıkıntıdan ölüyordum.bunalıma gircektim az kalsın ama şimdi başka.sabah kalkıyorum herşeyden önce buraya giriyorum biraz kafa dağıtıyosun sonra biraz iş yapıyosun ara ara giriyosun gene yani hep açık oluyoaklın burda kalacağından dolayı...
benim kocam anlamıyor illa gün aşırı etkili diyor o günleri kaçırıcaz onun yüzünden.internetten okumuş gün aşırı daha etkili olurmuş.daha ilk ay denememiz 4 yıllık evliyiz.4 yıldır yedi beni çocuk diye ben erteledim hep.şimdi karar verdim kalkmış gün aşırı diyor
afedersin ama ilk çalışmadan kaltığında bile gelmiş gibi davranıcaksın göbüşüne...sanki bebek varmış gibi otur,kalk...elin sürekli göbüşünde olsun ama çalışmalara da devam et...hatta ayy çocuk da içerde rahatsız oluyo ama çift yumurta olsun kardeş olsun diye yapıyoruz annecim şeklinde konuş göbüşle (evet ben yaptım bizzat o kadar deliyim evet)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?