malesef benm oturduğum yerde dha yeni yeni gelişiyo..apartmandakiler iyi insanlar olabilirler ama bana hitap etmiyolar..hemen hemen hepsi evli 40 45 yaşlarında hepsinin ayrı ayrı telaşı var benim yaşıtım biri yok binada..bide belki öncede söylemişimdir ruhum daralıyo resmen bnm evde..evim çok güzel kullanışlı büyük eşyalrımın hepsi istediğim gibi mutfak vestiyer banyo hepsi benim istediğim gibi yapıldı ama güneş görmüyo karanlık oluyo giriş kat arka cephe soğuk oluyo amaaan amaaan..
o kendi kalitesini de düşünüyor herhalde...
güzelim ne kadar sık yapılırsa sperm kalitesi o kadar düşer diyorlar...
Canım hepsi olur rabbim hepsinin kolaylığını verir bu kadar sıkıntı etmene gerek yok eşiyle anlaşabildikten sonra herşeyin üstesinden gelirsin korkma sen.. Ayrıca eşin doğru söylüyor aile planlama ve kadın doğumda çalıştım ben her doktorun söylediği aynı şey gün aşırı deneyin.hergün olduğunda sperm kalitesi düşüyor çünkü.. :)))
Tek bildiğim bişey varsa oda az deli olmanın çok iyi olduğudur :)) yani ne kadar deliysen o kadar iyi:)) evet aslında çok mantıklı beynine işliyorsun hamileliği oda rahmi hazırlıyor gebeliğe tutmayacağım varsa da tutuyor.ilginç kızsın vesselam olur bunu da deneriz bunu yapabilecek kadar deleyim sanırım bendekendimde bu potansiyeli gördüm:))
coştum yinneee dalgaaaalanıyoruuuum beeeen yeni yeni sevdaaaaalanıyoruuum beeennn
hayırlısı be gülüm
gaz fren şanzuman manikürküz halim duman
anadın mı
kamyon arkası yazılarına bakıyorum mükemmel ya :) kamyonum çeker 10 ton 20 ton gönlüm çeker paris hilton
kuzu kurdun yol fordun
ALLAH neşenizi hiç bozmasın maşallahh
bi de çiçek eliflider aramıza katılın o dostlaaarrrr kamyoncular derneği kuralım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?