Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Evet güzel bi duygu ilk gebeliğimden bir kızım oldu 3,5 yaşında. şimdi kardeş düşünüyoruz bakalım 31 martı bekliyorum. ama inan nedense bu bekleyiş beni heyecanlandırıyor . İnşallahhh canım sende ikinci çizgiyi görürsünn. Bebiş isteyen herkes görsün ikinci çizgiyi.
senin cuma günü belli olacak dimi?

Ayyy ne güzel allah bağışlasın çok sevindim bebek kararına ne olursa olsun kendi canından kanından bi insan sonuçta çok güzel bir şey olsa gerek..evet cuma belli olcak.. inşallah en kısa zamanda bebek haberi alırsın

Son düzenleme:
kızlar adetime 5/6 gün var.. idrar testi yapsam çıkarmı sizce ??

forumda okuduğum kadarıyla çıkanlar var ama ben yakın arkadaş cevremde hiç erkenden yapıp cıkan yok hatta adet bi hafta gecınce cıkıyordu cunku hormonun ıdrara karısması gec suruormussss felan

kızlar cuma mübarek gundur bekleyelimm bakalım

kızlar ben de bu ay umutluydum ama her ay 15-20 gün geciken kırmızılar bu ay 1 gün önce geldi ve iki gündür kırmızılardayım sanırım alışması güç ama alışmayı ve sabretmeyi öğrenmeliyim.sizlere yazıyorum çünkü çok dua ediyorum hele günleri yaklaşan ve bekleyenler için rabbim szilerin kucağını doldursun ve güzel haberlerinizi duyursun bizlere istiyorumki kucaklar dolsun mutlu olun o duyguyu rabbim tattırsın bizlerede inş güzel günlere güzel haberlere inş çok çok öpüyorum sizleri

Haklısın canım yha .. sanki bu ay olmadı gbi.... hislerim yanıltır beni umarım....:26:

aynen canım banada olmadı gibi geliyor bazı sebeplerden dolayı ama olsun bir mucize diyede dua ediyorum:)

kızlar cuma mübarek gundur bekleyelimm bakalım

aynen canım mübarek günde hayırlı haberlerle inşallah

canım benım bu işin sanırım en zor yanıda sabır zaten bende burdaki herkesi duama katıyorum allahım sana da bir dahaki aya bir bebiş nasip etsinn

amin canım benim benimle beraber herkese versin inş isteyen herkese sende bekleyenlerdenmisin.....

amin canım benim benimle beraber herkese versin inş isteyen herkese sende bekleyenlerdenmisin.....

evet canım satım 23 subat cuma gunu belli olur artık adet ağrım olursa kırmızıları gorcem demektir heyecanla bekliyorum walla

evet canım satım 23 subat cuma gunu belli olur artık adet ağrım olursa kırmızıları gorcem demektir heyecanla bekliyorum walla

inş o ağrılar kuş olur uçarlar ve gelmezler canım dua edeceğim güzel haberlerini verirrsin inş bekleyeceğim

inş o ağrılar kuş olur uçarlar ve gelmezler canım dua edeceğim güzel haberlerini verirrsin inş bekleyeceğim

Allah razı olsun canım ammiiin inşallah zaten olursa ilk burda paylaşırım heralde burda konusuyoruz ediyoruz eşime soyleyınce hemen olcak diye bişey yok belki bir sorun cıkcak falan deyip öyle düşünmemi sağlıyor sagolsun:))) hatta gecenlerde dalga gectım sen cocuk doğmadan hamileliğimede inanmazsın ya düşerse garantisi yok dersin deedim:)

Son düzenleme:

Allah razı olsun kitomm ammiiin inşallah zaten olursa ilk burda paylaşırım heralde burda konusuyoruz ediyoruz eşime soyleyınce hemen olcak diye bişey yok belki bir sorun cıkcak falan deyip öyle düşünmemi sağlıyor sagolsunhatta gecenlerde dalga gectım sen cocuk doğmadan hamileliğimede inanmazsın ya düşerse garantisi yok dersin deedim:)

slm arkadaşlar Rabbim bebeği olmayanları güzel haberlerle sevindirsin inşallah. Geçen ay adetimden bu yana 35 . ci günümdeyim sabırsızlıkla bekliyorum. adet olacakmışım gibi oluyo ama akıntı gelirmiş. Benim gibi bekleyen var mı

selaammmmm bende senin gibiyim canım bugün 29. günüm bende sabırsızlıkla bekliyorum...aynı benimde öyle sanki adet olcakmışım gibi buruluyor yumurtalıklarım çok şiddetli değil ama az az ve ara ara oluyor...dediğin gibi akıntım geliyor adet oldum sanıyorum bende hep ama inşallah olmayız yaaa...senin baya geçmiş test yaptın mı???

Selam canım ay ne güzel benim durumum da biri çıktı. Bu ara da çok çok heyecanlıyım. hayır test yapmadım eşim pazar gününe kadar bekleyelim dedi.evet ben de de oluyor yumurtalıklarda hafifden sancı var.Bir ayaklarım iki üçgündür aşırı derece de üşüyor

herkese gunaydınnnnnn.....bugun regl gunum bakalım artıkın olcakmıyıs olmıcakmıyıs....dun geceye kadar kasık agrım vardı bugun yok.akıntımda var.goguslerımde buyumuş.ama içimden bır ses olcakmışım gıbı gelıyor.ayy ruyamdada bı erkek bebek dunyaya getırdım ve emdırıyordum.hayırlısı ..gecen ayda aynı ruyayı gordum ertesı gunu regl olmuştum (((((

Cemeh inş güzel haberler alırız canm. Rabbim isteyen herkese bebek versin

Günaydın canım=)) İlahi belki bu rüyan gerçek olur, hayırlı haberler alırsın inş,

bende yapmadım daha.normalde benim adet günlerim biraz karışık 26 gün ile 31 gün arasında değişik zamanlarda geliyor her ay...cmtsi 31 pazar 32. gün olacağı için bende pazar günü ilk testi yapmayı düşünüyorum inş ikimizde pazar günü mutlu haberi veririz :) bende senin gibiyim üşüyorum çok ama ben normalde adet öncesindede çok üşürdüm...gerçi herkes adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileri de diyorlar ama inşallah hamileyizdir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…