Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cemeh canım senın le aynı tarihlerde beklıyoruz benımde karnımda sürekli ağrı var normalde olmazolduğu zaman zaten acillik oluyorum ben

umarım olmaz canım tabi hayırlsı olsun ama

kızlar 2 gündür kahve akıntım yok kan testi negatif çıkmıştı
geç döllenme olmuştur die umutlanmaya başladım
haftaya çarş doktor gel demişti

Kizlar mrb belki komik gelick ama size danismk istiyrm uzerine gorme ne kadar surer 3 4 ay yogun sekilde 5 5 gun suren regl olyrsa uzerine gorme olabilirmi..Benim uc aydir regl duzenm sanki sasti ilk ay 1 gun gecikti ikinci ay gununde geldi ucuncu yani bu ay 3 4 gun once geldi sanirim bu ayki mevsimsel ..Ama yani bilgm olsun istiyrm bu konularda asiri bilgm yok 3 4 ay uzerine gorulurmu yani birebir yasayan varmi bu cok badir bi durummu yoksa..Ayrica bu ay reglin son gunu kahve akintiyla i ufacik kan pihtisi gibi akinti geldi son gunu normalde olmz kafma takildi icerde kalan kanmiydi acaba o..Yardimci olursanz sevinirm..

cemeh canım senın le aynı tarihlerde beklıyoruz benımde karnımda sürekli ağrı var normalde olmazolduğu zaman zaten acillik oluyorum ben

benimde beklenen günüm cuma :18:.. kırmızılar gelmez inşallah çift çizgileri görürüz

canım 3-4 aydır hamile olup üstüne görseydin karnında belli olurdu vücudundaki değişikliklerde akıntın konusunda bir yorum yapamıycam çünkü bildiğim bir şey değil evet nadir bir durum ama görenler var dediğim gibi 3-4 aydır süpheleniyosan ve belirtilerin varsa doktora gitmelisin 3-4 ay cok uzun bir zaman

kızlar 2 gündür kahve akıntım yok kan testi negatif çıkmıştı
geç döllenme olmuştur die umutlanmaya başladım
haftaya çarş doktor gel demişti

aay canım inş hamilesindir ya cars gunu doktor anniş olcagını söyler bakarsın:)

kızlar iyi akşamlar bende bebeğini bekleyenlerdenim...
inş en kısa zamanda hepimizin mucizeleri gelir

bende cumayı bekliyorum.. inşallah görmeyizz onun yerine cift kırmızı cizgiyi görelim:)

hem bir şey sorcam ben dün çoook meraklanıp test yaptım ... yapmıcam yapmıcam dememe ragmenn ama tek çizgi çıktı negatiff... cuma günü adet mi olcam yoksa :18:eşim beni teselli etti biraz ama ben kafayı takmıs durumdayım yaaa

mera canımhiç kafayı takma bende catlamak üzereydım cıkmıcagını bile bile p.tesi test yaptım tabıkıde negatif cıktı adetten çnce cıkanlar varmı var tabiki ama çok nadir genelde adet geçtikten sonra belli oluyor hep bu arada adet olursanda üzülme canım cok sukur kocan yanında bak teselli bile etmiş ne güzel Allah nasip eder inş sabırla beklemek lazım canımcım

Haklısın canım yha .. sanki bu ay olmadı gbi.... hislerim yanıltır beni umarım....:26:

kızlar adetime 5/6 gün var.. idrar testi yapsam çıkarmı sizce ??

canım benim tavsiyem yapma derim çıkadabilir çımayada bilir... çıkmazsa üzülürsün ... garanti sonuç için adet gününde yap derim yinede sana kalmıs bişey tabi.:44:ben daha dün yaptım cuma regl günüm çıkmadı [ I ] neg.

cnm tsk ederm hic bir belirtim yok hatta ben cok zayif 46 kilo biriyim karnimda yada goguslermde hic sis yok ben iki kerefr farklizamanlarda test yaptm negstif cikti heralde olsa cikardi sanirm paranota ysptm

iyi akşamlar arkadaşlar. 38s yok herhalde. benimde bat 31 ama dünden beri göğüslerim gerilmeye başladı hafif acımaya başladılar ben belirtilerimi not ediyorum ve sağ kasığımda çekilme demimde böyle pıt pıt yapıyor. benim akıntım olmazdı ama 2 gündür de akıntım başladı ama öyle çok yoğun değil ama çamaşırım ıslanıyor. Hamile kalamasamda merak ediyorum ama hamile kalırsamda bu belirtilerimi arkadaşlarımla paylaşcam. Gerçeği herkesin vücut yapısı bir değil ama olsun. 11 gün kaldı. hadi hayırlısı. inşallahh hepimizin şeker mi şeker meleklerimiz olur

canım merhaba... gebelik belirtileri adet belirtileri ile yanıymış..yazdığın belirtilerin aynısı bende de var :26:....keske erkenden öğrenebilme şansımız olsa .... değin gbi inşallaaahhh sağlıklı meleklerimiz olur

Son düzenleme:

Evet öyle diyorlar bende merak ettim bu ay onun için not tutuyorum değişiklikleri. İlk gebeliğimi unuttum nasıl oldu nasıl bitti. hiç hatırlamıyorum. tek hatırladığım günüm geçtikten sonra ki gün testte negatifti sonraki gün silik çıktı ondan sonra ki yani 3. gün netti. Ama inan o kadar heyecanlıyım kiii nasıl geçecek bu günler oooff offff. umarım benimki de psikolojik değildir

Ay kesin çok güzel bi duygudur bende 2. çizgiyi görmek istiyorumm... ya inan 10 gün filan geçio aslında .. son 3 gün kalınca hiç geçmiyor.. cuma gününü iple çekiorum .. :18: bak telaslandım karnıma ağrı girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…