sen çalışıyo musun canım?
yok canım ben okuyorum
anaaa :) ne okuyosun?
erken evlendin demek..
kaç yaşındasın ben 30 oldum artık:)
maliye okuyorum 22 ye girecem bende yakında :)
ne güzel maşallah.
çıtır anne olacaksın:)
ne kadar zamandır bebek düşünüyorsun?
bebiş olunca çalışma hayatına girmekte zorlanabilirsin..
hg bende çaıştığım için bazı konuara sonradan yetişiorm kaçırıyorum hep nasılsın?
iyiyim canım bende çok yoğunum yaa tam giriyorum bişey çıkıyor çıkıyorum :)
Ben de hamile kalmak istiyorum..
İnşAllah hep beraber kavuşuruz bebişlerimize...
tşk edrim inş :))) bi kaç aydır yoğun bi istek war canım ya daha 1. sınıftayım o zamana kadar büyür
bende yeni katıldım bu sayfaya aynı tarihler arası olmam lazım regl mi hatta bugün şu saate kadar olmam lazımdı ama ne belirti ne bişey sadece çok yorgun uykusuz hissediyorum kendimi bide sol bacagım inanılmaz ağrıyo inş. hamileyimdir 6 aydır deniyoruz derler ya sorandan usandım artık banada hayırlısıyla ver allahım...
valla doğru. büyür yani..
canım daha çok gençsin. olur hayırlısıyla acele etme, daha doğrusu strese girme.
ben hem yaş geçiyor kaygısı taşıyorum hem bebeğimi kaybettim onun stresi var üzerimde.
neyseki eşim hep moral veriyor, hiç sorgulamıyor, beni sıkmıyor
keşke ailesi de onun kadar duyarlı olsa
her görüştüğümüzde konuyu açıyorlar.
kızlar bende cok yoğunum evdeşaka bir yana ev işi bitmiyor yani bir yandanda içimden yapmakta gelmiyor miskinlik var yine üzerimde hastalancam heral kasık ağrımda var büyük ihtimal cuma diyorum hayrlısı bakalım:44:
canım stres yapmıyorum da insan istiyo ya... hem daha gençsin canım sakın üzme kendini ya sağlıklı bi bebeğin olur inşallah . benim eşimde çook destek weriyo bu konuda çoook şanslıyız ya:)))))
hayaller kuruyor değil mi insan:)
valla ben odasını bile tasarladım kafamda..
kıza erkeğe göre düşündüm filan gerçi daha çooook değişir bu fikirler ama:)
isim düşünüyorum
sonra mevlüdünü nasıl yapacağımı, bebek şekerini vs:)
ayyy canım hemde ne hayaller ben dolabının içindeki askısını bile düşündümama şunu söyleyeyim en güzel hayallerim onların üstüne kurulu........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?