Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzel maşallah.
çıtır anne olacaksın:)
ne kadar zamandır bebek düşünüyorsun?
bebiş olunca çalışma hayatına girmekte zorlanabilirsin..

tşk edrim inş :))) bi kaç aydır yoğun bi istek war canım ya daha 1. sınıftayım o zamana kadar büyür

Ben de hamile kalmak istiyorum..
İnşAllah hep beraber kavuşuruz bebişlerimize...

tşk edrim inş :))) bi kaç aydır yoğun bi istek war canım ya daha 1. sınıftayım o zamana kadar büyür

valla doğru. büyür yani..
canım daha çok gençsin. olur hayırlısıyla acele etme, daha doğrusu strese girme.
ben hem yaş geçiyor kaygısı taşıyorum hem bebeğimi kaybettim onun stresi var üzerimde.
neyseki eşim hep moral veriyor, hiç sorgulamıyor, beni sıkmıyor
keşke ailesi de onun kadar duyarlı olsa
her görüştüğümüzde konuyu açıyorlar.

hoşgeldin canım inşallah olmazsın bende en geç cuma gününe kadar beklicem son 2 günüm inşallah güzel haberi veririz herkese :) bizim 2. denememiz bu... ama bende pek belirti yok bi ara midem bulandı bikaç gün sonra karnım hep adet olcakmışım gibi bir garip oldu :S şuan herhangi birşey yok...inşallah yüzümüz güler bu hafta :)

canım stres yapmıyorum da insan istiyo ya... hem daha gençsin canım sakın üzme kendini ya sağlıklı bi bebeğin olur inşallah . benim eşimde çook destek weriyo bu konuda çoook şanslıyız ya:)))))

kızlar bende cok yoğunum evde şaka bir yana ev işi bitmiyor yani bir yandanda içimden yapmakta gelmiyor miskinlik var yine üzerimde hastalancam heral kasık ağrımda var büyük ihtimal cuma diyorum hayrlısı bakalım:44:

hadi bakalım canım az kaldı inş olmazsın

canım stres yapmıyorum da insan istiyo ya... hem daha gençsin canım sakın üzme kendini ya sağlıklı bi bebeğin olur inşallah . benim eşimde çook destek weriyo bu konuda çoook şanslıyız ya:)))))

hayaller kuruyor değil mi insan:)
valla ben odasını bile tasarladım kafamda..
kıza erkeğe göre düşündüm filan gerçi daha çooook değişir bu fikirler ama:)
isim düşünüyorum
sonra mevlüdünü nasıl yapacağımı, bebek şekerini vs:)

ayyy canım hemde ne hayaller ben dolabının içindeki askısını bile düşündüm ama şunu söyleyeyim en güzel hayallerim onların üstüne kurulu........

ayyy canım hemde ne hayaller ben dolabının içindeki askısını bile düşündüm ama şunu söyleyeyim en güzel hayallerim onların üstüne kurulu........

Allah gönlümüze göre verir inşallah..
ben işleri toparlıyıp çıkıyorum artık.. hoşçakal..

selam arkadaşlar naptınız ben yokken kaçırdığım bişi var mı
ilk hamile anne adayımız var mı hadi bekliyorum haberlerinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…