herkese gunaydınnnnnn.....bugun regl gunum bakalım artıkın olcakmıyıs olmıcakmıyıs....dun geceye kadar kasık agrım vardı bugun yok.akıntımda var.goguslerımde buyumuş.ama içimden bır ses olcakmışım gıbı gelıyor.ayy ruyamdada bı erkek bebek dunyaya getırdım ve emdırıyordum.hayırlısı ..gecen ayda aynı ruyayı gordum ertesı gunu regl olmuştum(((((
slm arkadaşlar Rabbim bebeği olmayanları güzel haberlerle sevindirsin inşallah. Geçen ay adetimden bu yana 35 . ci günümdeyim sabırsızlıkla bekliyorum. adet olacakmışım gibi oluyo ama akıntı gelirmiş. Benim gibi bekleyen var mı
bende yapmadım daha.normalde benim adet günlerim biraz karışık 26 gün ile 31 gün arasında değişik zamanlarda geliyor her ay...cmtsi 31 pazar 32. gün olacağı için bende pazar günü ilk testi yapmayı düşünüyoruminş ikimizde pazar günü mutlu haberi veririz :) bende senin gibiyim üşüyorum çok ama ben normalde adet öncesindede çok üşürdüm...gerçi herkes adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileri de diyorlar ama inşallah hamileyizdir :)))
inşallah olmazsın sende canım güzel haberler verirsin inşallah bizesıkıntı yapma kendine herşeyin hayırlısı Allah'tan...
hım , O güne kadar bekleyeceğiz kırmızılar gelmezsse, Senin ki karışıkmış inş güzel haberler alırız, Böyle üşümemişti ayaklarım çorap giyip yatağın içine girdiğim halde üşüyor. Evet belirtiler aynymış bakalım hayırlısı. Benim gögüs uçların da da ağrı oluştu ama renginde bii değişme yok. karnım da şişlik var acaba adeet şişkinliği mi kafam bayağı karışık
iyiyim sen nasılsıınn? bekleyişim hala sürüyor pazar günü hayırlısıyla kırmızıları görmeden bir gelse die dua ediyorum sürekli :)
mrb hoş geldin bende bekliyorum ama idrar testim negatif çıktı
hıyrlısı canm, adet günün kaçgün geçti mi
bende iyiyim canım....bende çoook merak ediyorum seni yaaa inş olmazsın
hıyrlısı canm, adet günün kaçgün geçti mi
İnşallah canım yaaa bende yavaş yavaş ümitlenmeye başladım bugün 29. gün olunca ama inşallah tam bu sırada gelmez :S dün mesela işim vardı hızlı hızlı yürümem gerekti bir baktım karnım birden sancımaya başladı şüphe düştü içime acaba bişey varda ondan mı sancıdı die geriliyo gibi oldu...umarım olmam da pazar günü çift çizgiyi görürüm...zaten hemen evden neti açıp sizinle paylaşırım pazar günü :)
sende hiç belirtiler var mı canım...bakalım birbirimizin belirtileri tutuyor mu hiç :)
30 günde bi olurum en son ki sat 3 şubattı 5 mart adet günümdü we ben hala olmadım
kasıklarda ara ara sancı, bel ağrısı, uykuya düşkünlük, hafiften de beyaz akıntı
kasıklarda ara ara sancı, bel ağrısı, uykuya düşkünlük, hafiften de beyaz akıntı
Canım kusuruma bakma buralarda yeniyim mesajı yazamadım galiba, Bu arada tş ederim hoş bulduk, senin bayağı geçmiş, bbelirtilaeri var mı, İnş bebiş vardır kuzum
aynıları bende de var işte hatta dün akşam alışveriş merkezindeydim gezerken ıslaklık hissedince eyvah oldum ya dediimm koşa koşa wc ye gitiim akıntıymış meğersem bir sevindim ama :) umarım bu akıntıların sonu adet olmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?