Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah olmazsın sende canım güzel haberler verirsin inşallah bize sıkıntı yapma kendine herşeyin hayırlısı Allah'tan...

mrb hoş geldin bende bekliyorum ama idrar testim negatif çıktı

hım , O güne kadar bekleyeceğiz kırmızılar gelmezsse, Senin ki karışıkmış inş güzel haberler alırız, Böyle üşümemişti ayaklarım çorap giyip yatağın içine girdiğim halde üşüyor. Evet belirtiler aynymış bakalım hayırlısı. Benim gögüs uçların da da ağrı oluştu ama renginde bii değişme yok. karnım da şişlik var acaba adeet şişkinliği mi kafam bayağı karışık

İnşallah canım inşallah...Benimde hiç bu şekilde sızlama olmamıştı kasıklarımda...çok değişik oldu bu ay normalde benim adet olacağım zaman hiç ağrım olmaz bi bakmışım adet olmuşumdur yani..bu sefer nerdeyse 3-4 gündür bir garip sızlama var hayırlısı olsun...benim göğüs uçlarım irileşti çok karnımda da ara ara şişkinlik oluyor...pazar günü belli olcak bakalım

iyiyim sen nasılsıınn? bekleyişim hala sürüyor pazar günü hayırlısıyla kırmızıları görmeden bir gelse die dua ediyorum sürekli :)

bende iyiyim canım....bende çoook merak ediyorum seni yaaa inş olmazsın

bende iyiyim canım....bende çoook merak ediyorum seni yaaa inş olmazsın

İnşallah canım yaaa bende yavaş yavaş ümitlenmeye başladım bugün 29. gün olunca ama inşallah tam bu sırada gelmez :S dün mesela işim vardı hızlı hızlı yürümem gerekti bir baktım karnım birden sancımaya başladı şüphe düştü içime acaba bişey varda ondan mı sancıdı die geriliyo gibi oldu...umarım olmam da pazar günü çift çizgiyi görürüm...zaten hemen evden neti açıp sizinle paylaşırım pazar günü :)

dikkat et canım bu ara kendine... sabırsızlıkla beklicem o haberi almayı

sende hiç belirtiler var mı canım...bakalım birbirimizin belirtileri tutuyor mu hiç :)

kasıklarda ara ara sancı, bel ağrısı, uykuya düşkünlük, hafiften de beyaz akıntı

30 günde bi olurum en son ki sat 3 şubattı 5 mart adet günümdü we ben hala olmadım

Canım kusuruma bakma buralarda yeniyim mesajı yazamadım galiba, Bu arada tş ederim hoş bulduk, senin bayağı geçmiş, bbelirtilaeri var mı, İnş bebiş vardır kuzum

kasıklarda ara ara sancı, bel ağrısı, uykuya düşkünlük, hafiften de beyaz akıntı

aynıları bende de var işte hatta dün akşam alışveriş merkezindeydim gezerken ıslaklık hissedince eyvah oldum ya dediimm koşa koşa wc ye gitiim akıntıymış meğersem bir sevindim ama :) umarım bu akıntıların sonu adet olmaz inşallah...

:) kızlar elhamdülillah hamileyim ama neler yapmam gerekli bilemiyor yardımcı olun. Daha çok yeni...

canım bu belirtilerin aynısı ben de de var, bebişler yolda sanki=))

Canım kusuruma bakma buralarda yeniyim mesajı yazamadım galiba, Bu arada tş ederim hoş bulduk, senin bayağı geçmiş, bbelirtilaeri var mı, İnş bebiş vardır kuzum

önemli değil tatlım ya biraz war belirtiler ama bilmiyorum ya hayırlısı neyse o olsun

canım bana da oluyo öyle ıslanıyo gidiyorum hiç bişey yok dün de karnımın altına bi ağrı saplandı geçmek bilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…