Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:) kızlar elhamdülillah hamileyim ama neler yapmam gerekli bilemiyor yardımcı olun. Daha çok yeni...

Tebrikler canm inş bizim başımıza , bu güzel haberleri alırız,

:) kızlar elhamdülillah hamileyim ama neler yapmam gerekli bilemiyor yardımcı olun. Daha çok yeni...

Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim...bende bekleyişteyim umarım bende senin gibi güzel haberi yazarım buraya tam olarak ne yapman gerekiyor bilmiyorum ama bir doktoruna görünsen iyi edersin o sana gerekli bilgiyi verecektir...bu arada belirtilerin varmıydı nelerdi ???

canım bana da oluyo öyle ıslanıyo gidiyorum hiç bişey yok dün de karnımın altına bi ağrı saplandı geçmek bilmedi

Canım benimde akıntım fazla karnım çok ağrıdı şişkinlik vardı.göğösler çok hassas ve ağrılı birde göğüs uçları dahada belirginleşti.

canım bana da oluyo öyle ıslanıyo gidiyorum hiç bişey yok dün de karnımın altına bi ağrı saplandı geçmek bilmedi

bilmiyorum gebelik gaz yapar mı canım ama o saplanma 2 sefer bana da oldu özellik yatakta soluma dönünce oldu ama wc ye gidince geçiyor benimki :S

Canım benimde akıntım fazla karnım çok ağrıdı şişkinlik vardı.göğösler çok hassas ve ağrılı birde göğüs uçları dahada belirginleşti.

canım benim göğüslerde pek bişey yok ağrıma filan

canım tebrik ederim nasıl anladın hamile olduğunu? dr ye filan gittin mi

Allahü teala razı olsun herkeze hayırlısı ile hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.
benim adetim hiç gecikmezdi erken olurdum o yüzden 1gün geçince hemen test yaptım ve çıktı sonrada dr a gittim ve çıktı.

e benimde öyleeee sadece göğüslerim acımıyor benim diğerleri aynı bende de var ayyy inşallah bende hamileyimdir yaaaa :)

bilmiyorum gebelik gaz yapar mı canım ama o saplanma 2 sefer bana da oldu özellik yatakta soluma dönünce oldu ama wc ye gidince geçiyor benimki :S

bende de gaz war hiç olmazdı bu ay war ama

e benimde öyleeee sadece göğüslerim acımıyor benim diğerleri aynı bende de var ayyy inşallah bende hamileyimdir yaaaa :)

İnşallah. Benim beklentim yoktu süpriz oldu elhamdülillah.göğüsleriniz küçükse ağrıyı fazla hissetmeyebilirsiniz...

hoşbulduk canım sende hoş geldin iyiyim sen nasılsın bakim

ıyıyım canım.beklıyorum işte.bugun gunum ya..ama regl olcam gıbı.sızdekı belırtıler bendede var ama bakalım artık.

Canım karın ağrısı kasık ağrısı bunlar var.çok su içme isteği ve idrara sık çıkma oluyor.bel ağrısı bende çok az.

ben adetten önce çok su içer idrara çıkardım ama bu ay hiç öyle bişey olmadı. adetten bi gün önce karnım şişer belim acayip ağrır ertesi gün olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…