- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
Günaydın canım=)) İlahi belki bu rüyan gerçek olur, hayırlı haberler alırsın inş,
:) kızlar elhamdülillah hamileyim ama neler yapmam gerekli bilemiyor yardımcı olun. Daha çok yeni...
canım bu belirtilerin aynısı ben de de var, bebişler yolda sanki=))
:) kızlar elhamdülillah hamileyim ama neler yapmam gerekli bilemiyor yardımcı olun. Daha çok yeni...
canım bana da oluyo öyle ıslanıyo gidiyorum hiç bişey yok dün de karnımın altına bi ağrı saplandı geçmek bilmedi
canım bana da oluyo öyle ıslanıyo gidiyorum hiç bişey yok dün de karnımın altına bi ağrı saplandı geçmek bilmedi
Canım benimde akıntım fazla karnım çok ağrıdı şişkinlik vardı.göğösler çok hassas ve ağrılı birde göğüs uçları dahada belirginleşti.
canım tebrik ederim nasıl anladın hamile olduğunu? dr ye filan gittin mi
Canım benimde akıntım fazla karnım çok ağrıdı şişkinlik vardı.göğösler çok hassas ve ağrılı birde göğüs uçları dahada belirginleşti.
bilmiyorum gebelik gaz yapar mı canım ama o saplanma 2 sefer bana da oldu özellik yatakta soluma dönünce oldu ama wc ye gidince geçiyor benimki :S
38s hoşgeldın canım..nasılsın bugun...
inşallah hamileyizdiiiiirrrrrrr
e benimde öyleeeesadece göğüslerim acımıyor benim diğerleri aynı bende de var ayyy inşallah bende hamileyimdir yaaaa :)
hoşbulduk canım sende hoş geldin iyiyim sen nasılsın bakim
Canım karın ağrısı kasık ağrısı bunlar var.çok su içme isteği ve idrara sık çıkma oluyor.bel ağrısı bende çok az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?