güle güle kullan canm ne aldınız?
ya bende pahalı filan diyodum ama şimdi alıştım netsiz duramıyorum
tamam tamam sözümü geri alıyorum
aşk olsun öyle demeee:) bak kırşehirde ben kırıkkalede eşim durur ank ya geçemezsiniz ona göre :)
yaa kızlar eve net bağlatıcam..sizin kotalı mı snırsız mı fiyat ne kadar?bide bizim ev telefonu yok olmadn da oluyomuş sanırım hiç araştırmadım ama..
casper yeni serisinden laptap aldık beyaz renginden.. sağol canım daha iyisi senin olsun
evde net olmaması artık çok garibine gidiyo insanın.benm annemlerin evinde var eee burdada var ben evime gidince eşşekten düşmüşe dönüyorum yaacepte var internet ama oda burası gibi rahat değil
casper yeni serisinden laptap aldık beyaz renginden.. sağol canım daha iyisi senin olsun
günaydın kızlar canım ben uydunet kullanıyorum sınırsız 38 tl ama tv de içinde kablolu yayındı zaten bizim neti de ben işten ayrılınca bağlattık evde sıkılmaya başlamıştım diye 1,5 yıldır evdeyim de
güle güle kullanın inşallah..ayyy amin inşallah bizimki olsun ki hamile olduğumuzu birbirimize müjdeleyelim burdan inşallah :)
benimki iyice külüstür kaldı üniyi kazandığım sene ikinci dönem annanem almıştı.2010 şubatı
dr bana reçete yazdı acil net almamız lazım de sen eşine
benimki iyice külüstür kaldı üniyi kazandığım sene ikinci dönem annanem almıştı.2010 şubatı
yarın kayınvalidemin mevlüdü var kızlar bana ya akşamdan ya da sabahtan gelirsin demişti farklı ilçelerdeyiz bu arada .neyse dün akşam da bana yarın gelicen mi dedi ben de dedim bi konuşalım kendi aramızda eşim eve gelmeden bişey demek istemedim.pazar sabah geliceksek yarın bir daha gelmem dedim iyi sen bilirsin dedi bana tripli ya arkadaş benim romatizmam var ve ben bu ara ağrıdan yatamıyorum bile kendi evimi temizleyemiyorum bunu da biliyor.hem mevlüde son 2 gün kala aniden karar verdi kaynım askerden geldi 3 hafta önce.bütün gece dönerken aklıma geldi o ses tonu.darılırsa darılıcak ağrılarım var 3 hafta durdu bir anda pat diye aradı pazar yapıcam dedi
hmmm eveet ii fikir aslında du ben bunu eşime aktarayım :)
ben geçerim kiiiii :))) eskişehir üstünden gidiyoz bizzz
yarın kayınvalidemin mevlüdü var kızlar bana ya akşamdan ya da sabahtan gelirsin demişti farklı ilçelerdeyiz bu arada .neyse dün akşam da bana yarın gelicen mi dedi ben de dedim bi konuşalım kendi aramızda eşim eve gelmeden bişey demek istemedim.pazar sabah geliceksek yarın bir daha gelmem dedim iyi sen bilirsin dedi bana tripli ya arkadaş benim romatizmam var ve ben bu ara ağrıdan yatamıyorum bile kendi evimi temizleyemiyorum bunu da biliyor.hem mevlüde son 2 gün kala aniden karar verdi kaynım askerden geldi 3 hafta önce.bütün gece dönerken aklıma geldi o ses tonu.darılırsa darılıcak ağrılarım var 3 hafta durdu bir anda pat diye aradı pazar yapıcam dedi
cnm o romatizma bende de var bi tuttumu tutar ağrısı.valla hç bişey senin sağlığından önemli değil kesinlikle ama eşin ne diyo bu duruma?
benim öyle ne pc merakım oldu ne internet yoktu benim almazlardı ders çalışmazsın diye ben de ısrar etmezdim ilk bilgisayarım buo da sunum falan diye lazım olmasa gene istemezdimbende babamın evinde bi masaüstü 2de laptop eskittim :)
yok kız bi bataryası iptal onun harici maşallahı var tosunumun3 senede eskittin mi kız:126:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?