- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
yarın kayınvalidemin mevlüdü var kızlar bana ya akşamdan ya da sabahtan gelirsin demişti farklı ilçelerdeyiz bu arada .neyse dün akşam da bana yarın gelicen mi dedi ben de dedim bi konuşalım kendi aramızda eşim eve gelmeden bişey demek istemedim.pazar sabah geliceksek yarın bir daha gelmem dedim iyi sen bilirsin dedi bana tripli ya arkadaş benim romatizmam var ve ben bu ara ağrıdan yatamıyorum bile kendi evimi temizleyemiyorum bunu da biliyor.hem mevlüde son 2 gün kala aniden karar verdi kaynım askerden geldi 3 hafta önce.bütün gece dönerken aklıma geldi o ses tonu.darılırsa darılıcak ağrılarım var 3 hafta durdu bir anda pat diye aradı pazar yapıcam dedi
canım bende kas romatizması var illet bir şey pilatese başla dedi doktor gittim çok artınca bıraktım hala toparlanamadım işte.doktor hamilelikte büyük ihtimal uykuya yatacak ağrıların dedi ya da artacak inşallah artmaz.eşime dedim temizlik için mi yapıyor geçen akşam uğramıştı oraya ev temizdi dedi bana.boşver ya pazar sabahı gideriz diyor.anneannesi gelmiş köyden ben bugün iş çıkışı gidip bir göreyim dedi işi annesine yakın.yarın sabah senle gideriz dedi.
canım bende kas romatizması var illet bir şey pilatese başla dedi doktor gittim çok artınca bıraktım hala toparlanamadım işte.doktor hamilelikte büyük ihtimal uykuya yatacak ağrıların dedi ya da artacak inşallah artmaz.eşime dedim temizlik için mi yapıyor geçen akşam uğramıştı oraya ev temizdi dedi bana.boşver ya pazar sabahı gideriz diyor.anneannesi gelmiş köyden ben bugün iş çıkışı gidip bir göreyim dedi işi annesine yakın.yarın sabah senle gideriz dedi.
benim öyle ne pc merakım oldu ne internet yoktu benim almazlardı ders çalışmazsın diye ben de ısrar etmezdim ilk bilgisayarım buo da sunum falan diye lazım olmasa gene istemezdim
yok kız bi bataryası iptal onun harici maşallahı var tosunumun
canım boşver ya hiç takma salla gitsin ya senin halini bilmiyor mu ki seni yollara düşürüyor..
günaydın hanımlar :)
muhabbetiniz bol olsun :)
eşinin annanesi mi !!! ayyy bizimki berbat da annane lafından soğudum o yüzdeennn!'!
eşinin annanesi mi !!! ayyy bizimki berbat da annane lafından soğudum o yüzdeennn!'!
günaydın canım buyur beraber olsun
çok telaş yapıyor mevlüt yapcağı zaman.bir panik bir telaş akşam bakıcam iyi hissedersem akşam belki giderim sabah erken gideceksek pek bir şey fark etmez ama o da geç saatte giderim o da sanmıyorum içimden de gelmiyor gece kendi evimde uyuyamayınca kalkıp dolanıyorum en azından.
canım anlaşılan gitmeye hiç gönlün yok sen en iyisi kendimi iyi hissetmiyorum filan de geçiştir
sağol canım napıyosunuz nasılsınız
bugün 4 de doktor randevum var bakalım pkolar ne alemde neler diycek :)
sağol canım napıyosunuz nasılsınız
bugün 4 de doktor randevum var bakalım pkolar ne alemde neler diycek :)
benm eşimin babannesi gelinlerini sevmez beni sevdiği kadar :)
sonuçta mevlüt yarın sabah ha bu akşamdan gitmişim ha yarın sabah ne fark ediyorsa onun için kendi bilir eşim akşama doğru gelir bakalım zaten malum günleri kaçıramalıyım
düşmanımın düşmanı dostumdur gözüyle bakıyodur o :) yok ya eşimin annanesi öyle böyle bi kadın değil!!! ne sevgim var ne saygım var tabii eşim de öyle herkesi birbirine düşürmek için yaratılmış Allahtan ailede onu takan kimse yok kayınvalidem kendi annesiyle sanki kaynana gelin gibi yaşıyo düşünün artık bu annaneni oğlu 19 yaşında ölmüş bi tek kayınvalidem var çocuğu e oğlu olmadığı için gelini de yok biriktirdiği bütün gelin hıncını benden alcak salak kafalı beni görümcem döverdi kaynanam döverdi kocam döverdi şimdi gelin olmaya ne var diyo ciddi ciddi...tüylerim diken diken oldu gene yaa...o kadın yakınmda yada aklımda olduğu sürece sakin bi hamilelik geçiremem ben neyse bu kadar bahsetmek bile alt üst etti beni.bi de geçenlerde iki gün memlekette kaldı eziyetti resmennnama geçti bitti...nefes al nefes ver.....sakinim tamam:44:
sen bi cama çık havan değişsin kuzucum.sakin ol yahu sakin boşver bak bebişin var göbüşünde onu sev onla knuş napcan yaşlı ananeyi..
yaşlı maşlı ama bizi gömer gözüyle bakıyo herkes...daha 70...beni annanemin annesi 95i devirdi sağlam...bizim orda yaşarlar gamsız insanlar uzuun uzuun
güzel haberlerle gelirsin inşallah :)
aynı ya değişen bişey yok valla
inşallah durumlar iyidir canım dr den sonra bana söyle durumları. pkolu olarak duymak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?