Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cnm biz 29ocakta bebek kaynımı kaybettik..biz kaynım hastane de yatarkende burdakileri yalnız bırakmadık moral vermek açısından benim kaynım 12gün yoğunbakımda yattı..vefatından 3hafta sonra evimize geçtik.ve benm sınavlarım vardı hiç çalşmadım o arada dışarı çık içeri gir cam aç kapı aç derken ben 1ay sonra kum dökmeye başladım o sancıyı çekerken k.validem baktı bana.diyeceğim şey şu benm k.validem de aramda bi sorun yok o bana ben ona nasıl davranmamız nasıl konuşmamz gerektiğini bildiğimiz için anne kz gibi olduk.nişanlıyken çok çektirdi ama şimdi çok şükür iyiyiz.aranızda mesafe varsa şayet gitme evinde dinlen..ama kendini ii hissedecek gibi olursnda git en azından eşin arıza çıkartmasın..

eşin böyle dediyse sen hç takma kafana o zaman bitanem boşver salla gitsin

eşinin annanesi mi !!! ayyy bizimki berbat da annane lafından soğudum o yüzdeennn!'!

o da önemli değil zaten bebeğim

canım boşver ya hiç takma salla gitsin ya senin halini bilmiyor mu ki seni yollara düşürüyor..

çok telaş yapıyor mevlüt yapcağı zaman.bir panik bir telaş akşam bakıcam iyi hissedersem akşam belki giderim sabah erken gideceksek pek bir şey fark etmez ama o da geç saatte giderim o da sanmıyorum içimden de gelmiyor gece kendi evimde uyuyamayınca kalkıp dolanıyorum en azından.

eşinin annanesi mi !!! ayyy bizimki berbat da annane lafından soğudum o yüzdeennn!'!

canım mevlütü kayınvalidem okutuyor kaynım askerden geldi 3 hafta önce.köyden edirneden gelen de eşimin annanesi ama çok tatlı bir yaşlı sesi çıkmaz hiç.

canım anlaşılan gitmeye hiç gönlün yok sen en iyisi kendimi iyi hissetmiyorum filan de geçiştir

canım anlaşılan gitmeye hiç gönlün yok sen en iyisi kendimi iyi hissetmiyorum filan de geçiştir

sonuçta mevlüt yarın sabah ha bu akşamdan gitmişim ha yarın sabah ne fark ediyorsa onun için kendi bilir eşim akşama doğru gelir bakalım zaten malum günleri kaçıramalıyım

sağol canım napıyosunuz nasılsınız

bugün 4 de doktor randevum var bakalım pkolar ne alemde neler diycek :)

aynı ya değişen bişey yok valla
inşallah durumlar iyidir canım dr den sonra bana söyle durumları. pkolu olarak duymak isterim

benm eşimin babannesi gelinlerini sevmez beni sevdiği kadar :)

düşmanımın düşmanı dostumdur gözüyle bakıyodur o :) yok ya eşimin annanesi öyle böyle bi kadın değil!!! ne sevgim var ne saygım var tabii eşim de öyle herkesi birbirine düşürmek için yaratılmış Allahtan ailede onu takan kimse yok kayınvalidem kendi annesiyle sanki kaynana gelin gibi yaşıyo düşünün artık bu annaneni oğlu 19 yaşında ölmüş bi tek kayınvalidem var çocuğu e oğlu olmadığı için gelini de yok biriktirdiği bütün gelin hıncını benden alcak salak kafalı beni görümcem döverdi kaynanam döverdi kocam döverdi şimdi gelin olmaya ne var diyo ciddi ciddi...tüylerim diken diken oldu gene yaa...o kadın yakınmda yada aklımda olduğu sürece sakin bi hamilelik geçiremem ben neyse bu kadar bahsetmek bile alt üst etti beni.bi de geçenlerde iki gün memlekette kaldı eziyetti resmennnama geçti bitti...nefes al nefes ver.....sakinim tamam:44:

sonuçta mevlüt yarın sabah ha bu akşamdan gitmişim ha yarın sabah ne fark ediyorsa onun için kendi bilir eşim akşama doğru gelir bakalım zaten malum günleri kaçıramalıyım

eşinle konuş canım o zaman tatlım.. o günleri iyi değerlendirmen lazım sonuçta

sen bi cama çık havan değişsin kuzucum.sakin ol yahu sakin boşver bak bebişin var göbüşünde onu sev onla knuş napcan yaşlı ananeyi..

sen bi cama çık havan değişsin kuzucum.sakin ol yahu sakin boşver bak bebişin var göbüşünde onu sev onla knuş napcan yaşlı ananeyi..

yaşlı maşlı ama bizi gömer gözüyle bakıyo herkes...daha 70...beni annanemin annesi 95i devirdi sağlam...bizim orda yaşarlar gamsız insanlar uzuun uzuun

Son düzenleme:
yaşlı maşlı ama bizi gömer gözüyle bakıyo herkes...daha 70...beni annanemin annesi 95i devirdi sağlam...bizim orda yaşarlar gamsız insanlar uzuun uzuun

eşimin babannesinin anneside yaşıyo valla maşallah 100küsür yaşında rahat var :)bide k başına yaşıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…