- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 363
- 34
amin canım inşallah
tabiki tatlım haber veririm mutlaka
soyadınz aydoğan mı? nerelisiniz acaba :)
tamam canım o zaman güzel haberler bekliyorum
evet canım aydoğan aslen sivas ama doğma büyüme istanbuldayım :)
inşallah canım sağol öpücük atamıyorum bende iconlar yok öptüm say :)
canım sivasın neresindensin?
ben yıldızeli eşim hafikli sanırım hafikten oluyorum artık :))
evet canım aydoğan aslen sivas ama doğma büyüme istanbuldayım :)
hiiç gitmedim ama biliyorum oraları.. bende aslen sivaslıyım.. lisede bi öğretmenim vardı yıldızelindendi[/QUOT
hemşeri olduk bak hiç gitmeden oralara :) sinem sen nerelisin aydoğanlardan tanıdık var sanırım :)
hmm anladm..ben bilmem sivası falan ama aydoğan soyismi tanıdık geldi akrabalık varmı bilmem ama :)
hiiç gitmedim ama biliyorum oraları.. bende aslen sivaslıyım.. lisede bi öğretmenim vardı yıldızelindendi[/QUOT
hemşeri olduk bak hiç gitmeden oralara :) sinem sen nerelisin aydoğanlardan tanıdık var sanırım :)
ben mucurluyum ama sizden birileri doğanlarda 20küsür yıllık gelin olabilir mi :)
bizim o tarafta da var çok o soyisimden.benzerliktir bence
bizim o tarafta da var çok o soyisimden.benzerliktir bence
ben mucurluyum ama sizden birileri doğanlarda 20küsür yıllık gelin olabilir mi :)
hee ben bilmemki aydoğanları çok :) bende yeni gelin sayılırım sülalelerini hiç tanımam tatlım :) tesadüftür belki
benm eşimin yengesi sivaslı kızlık soyadı aydoğan :)
hee ben bilmemki aydoğanları çok :) bende yeni gelin sayılırım sülalelerini hiç tanımam tatlım :) tesadüftür belki
hmmm ii bakalım valla eşimin amcasının hanımı sivaslı kızlık soyadları aydoğan.yengenin abileri cam balkon falan yapıyo bizim camları onlar yaptıda camda aydoğan yazıyo :)
benm eşimin yengesi sivaslı kızlık soyadı aydoğan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?