ıyıyım canım.beklıyorum işte.bugun gunum ya..ama regl olcam gıbı.sızdekı belırtıler bendede var ama bakalım artık.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bakalım kimsede yokmu güzel haberler
İnşallah. Benim beklentim yoktu süpriz oldu elhamdülillah.göğüsleriniz küçükse ağrıyı fazla hissetmeyebilirsiniz...
umarım olmazsın canım bende pazartesi gidip kan wercem eğer olmazsam
evet küçük zaten adet olacağım zamanda ne kasıklarım ağrır ne de göğüslerim acır hiç belirti olmadan adet olurum ben...sadece psikolojim çok değişir aşırı sinirli olurum o yüzden göğüslerim acımıyor sanırım ..
evet sinirlilik bende de var.benim fark ettiğim birşey de adetten çok önce adet belirtilerim oldu sonra allah allah neden erken belirti oldu dedim 1 hafta sonra hiç belirti kalmadı.adat günüme yakın tekrar belirtiler oldu şaşırmıştım.ama son olan belirtiler hamilelikmiş:)
hakkaten tebrık edıyorum senı.maşallah ne sabır varmış sende tatlım ya :)))) ben bı gun gecsın test yapıyorum.
Rabbim bekleyen herkese versin, ne kadar güzel bir duygudur :) inşallah bu ay nasip eder bana da o duyguyu amiinnnn
ya canım bak diyorum ya bu ay ki sabrıma ben bile inanamıyorum normalde çok çok sabırsız biriyim... negatifi gördüm hala soğukkanlıyım kendime şaşıyorum resmen
en son nezaman test yaptın
Bende kendimi kaptırmak istemiyorum sonunda negatif çıkıncada üzülüyorum hani psikolojikml bilmlyorum daha reglime 9 gün var ama ve 5 gündürde sol kasığımda ve karnımın alt kısmında sancı var midem yanıyor bazen birde kabızlık var kaç gündür ya bilmiyorum ilk hamileliğimde ve düşüğümde neler yaşadım hatırlamıyorum
pazar günü yaptım
canım kabızlıkta hamılelık belırtısı dıyorlar.inş oylesındır
inşallah canım ya
pazartesı ıns guzel haber alcaz senden
evet canım sanırım 3gün tuvalete çıkamadım. karnım şiş dolaştım..
inşallah canım hayırlısı olsun hakkımızda
bende yapmadım daha.normalde benim adet günlerim biraz karışık 26 gün ile 31 gün arasında değişik zamanlarda geliyor her ay...cmtsi 31 pazar 32. gün olacağı için bende pazar günü ilk testi yapmayı düşünüyoruminş ikimizde pazar günü mutlu haberi veririz :) bende senin gibiyim üşüyorum çok ama ben normalde adet öncesindede çok üşürdüm...gerçi herkes adet belirtileriyle aynı gebelik belirtileri de diyorlar ama inşallah hamileyizdir :)))
bende pazartesi sabahtan işimyok o yuzden sabahtan test yapıcam eğer çiftse doktora koşacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?