Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah. Benim beklentim yoktu süpriz oldu elhamdülillah.göğüsleriniz küçükse ağrıyı fazla hissetmeyebilirsiniz...

evet küçük zaten adet olacağım zamanda ne kasıklarım ağrır ne de göğüslerim acır hiç belirti olmadan adet olurum ben...sadece psikolojim çok değişir aşırı sinirli olurum o yüzden göğüslerim acımıyor sanırım ..

umarım olmazsın canım bende pazartesi gidip kan wercem eğer olmazsam

hakkaten tebrık edıyorum senı.maşallah ne sabır varmış sende tatlım ya :)))) ben bı gun gecsın test yapıyorum.

evet sinirlilik bende de var.benim fark ettiğim birşey de adetten çok önce adet belirtilerim oldu sonra allah allah neden erken belirti oldu dedim 1 hafta sonra hiç belirti kalmadı.adat günüme yakın tekrar belirtiler oldu şaşırmıştım.ama son olan belirtiler hamilelikmiş:)

Rabbim bekleyen herkese versin, ne kadar güzel bir duygudur :) inşallah bu ay nasip eder bana da o duyguyu amiinnnn

hakkaten tebrık edıyorum senı.maşallah ne sabır varmış sende tatlım ya :)))) ben bı gun gecsın test yapıyorum.

ya canım bak diyorum ya bu ay ki sabrıma ben bile inanamıyorum normalde çok çok sabırsız biriyim... negatifi gördüm hala soğukkanlıyım kendime şaşıyorum resmen

Rabbim bekleyen herkese versin, ne kadar güzel bir duygudur :) inşallah bu ay nasip eder bana da o duyguyu amiinnnn

Amin inşallah ben şaşkınım halen....Allahu teala hayırlısı ile sağlıklı şekilde kucağıma almak nasip etsin.

ya canım bak diyorum ya bu ay ki sabrıma ben bile inanamıyorum normalde çok çok sabırsız biriyim... negatifi gördüm hala soğukkanlıyım kendime şaşıyorum resmen

en son nezaman test yaptın

Bende kendimi kaptırmak istemiyorum sonunda negatif çıkıncada üzülüyorum hani psikolojikml bilmlyorum daha reglime 9 gün var ama ve 5 gündürde sol kasığımda ve karnımın alt kısmında sancı var midem yanıyor bazen birde kabızlık var kaç gündür ya bilmiyorum ilk hamileliğimde ve düşüğümde neler yaşadım hatırlamıyorum

canım kabızlıkta hamılelık belırtısı dıyorlar.inş oylesındır

bende pazartesi sabahtan işimyok o yuzden sabahtan test yapıcam eğer çiftse doktora koşacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…