ben yarın giremicem kızlar sabit pazar tatilimiz sadece :26: bütün hafta evden dışarı çıkmasam da sabahtan akşama kadar kocamla tembellik yapmaya bayılıyorummmm pazarları...
eşinin mesleği ne Allah aşkına :)bizimki kendi işi o yüzden bırakamıyo
benim annem bağladı evden annemin amcasıyla dayısı çıkardı sonra bi de babamın evine gittim o da bağladı...sevinilcek bi durum mu üzülmem mi gerek belli değil yanii
ALLAH bu mutluluğunuzu birlik beraberliğinizi bozmasın inşallah bitanem..benm eşim eve yorgun ve genelde 7.30dan önce gelemiyo o yüzden çok nadir birlikte bişey yapabiliyoruz..mesela ben hiç bi kontrolüme eşimle gidemedimya benm annem ya k.validem oldu yanımda..4 kontole gittim hiç birinde yoktu..ALLAH'tan kürtajda dükkanı bırakıp geldi yoksa ben kesin yerdim kafayı
Biz seni özlüyoruz pazar günü kimse olmuyor zaten( ama sonuçta mutluysan problem yok sabah Pazartesi'ye çıkıyor nasıl olsa:)))))
Bebeğim benim eşimde evlenmeden önce babasıyla dükkan açıyordu evlendik 1sene sonra kısmet müteahhitlik yapmaya başladı 3ortak gidiyogeliyo yani çok inşaatta durması gerekmiyor ondan:))))
hepsi yerinde sağolsn bitanm napalımyücesanda mı duruyodu otobüs :) hemşeri sayılırız yahuu :)
benim annem bağladı evden annemin amcasıyla dayısı çıkardı sonra bi de babamın evine gittim o da bağladı...sevinilcek bi durum mu üzülmem mi gerek belli değil yanii
ya Allah herşeyin hayrlısını versin bitanem benm babam bağladıda noldu 2tane çok yakın cenaze vardı benm düğün günümdeo kadr sıkıntıdn sonra balayına gittik rüya gibi geldi geçti ank ya bi geldim evlere dışarılara sığamadım psikolojim bozuldu evimde kalamadım ilk ayımı k.validemin evinde geçirdim yalnız kalamadım baktım olacak gibi değil eşimle işe gitmeye başladım.sonra bi sancı başladı 1 hafta çektim kum döküyomuşum yine k.validemde kaldım o baktı ayağa kalkamıyodum bacaklarımı tırmalıyodum mecbur kendi evime geçtim alışmaya başladım evime sonra meleğim geldi daha da bi bağlandım ama meleğim beni bıraktı yine tek başıma kalmak istemiyrm evde..ya amaaan ne bileyim
Ayyy evet bak isminihayırlayamamıştım:))) orada dururduk serin bir havası var oranında:)) evet eşim avanoslu zaten sizin oraya da baya yakın diğer yerlere göre..
Sen şanslıymışsın canım babam kendi karısını annemle karşılaştıramadığı için korkudan!! :))))) sadece misafir gibi köşede oturmakta yetişebildi ama olsun geldi ya o bile mutlu etti ne yapalım bizimde kısmetimizde bu varmış:)))
canım çok üzülmüceksen kendini yıpratmıcaksan sana bişeyler sorabilir miyim ?:26:
Sen şanslıymışsın canım babam kendi karısını annemle karşılaştıramadığı için korkudan!! :))))) sadece misafir gibi köşede oturmakta yetişebildi ama olsun geldi ya o bile mutlu etti ne yapalım bizimde kısmetimizde bu varmış:)))
Koydum ve siliyorum Tamam'ı kızlar
tabiki cnm sorabilrsin
yok benimki de düğüne gelmedi...düşman gibi ayrıldılar çünkü o varsa ben olmam modundalardı...annemde büyüdüm ben annanemle büyüdüm..o yüzden babama hiç ısrar etmedim gel diye.ayıp olmucak kadar çağırdım o kadar
hem benm arkadşım hemde k.valdiemin arkadaşı da avanoslu birinin soyadı baber diğeri doğan..
Herkesin düğününde küçük, büyük hüzünler olmuş:)
İnşallah bundan sonra hiç hüzün yaşamayız..
kontrole gittiğinde almıştın yanlış hatırlamıyorsam o kötü haberi...peki hiç bişey hissettin mi o ana kadar yoksa gebelik seyri yolunda gibi mi geliyordu sana ?:26:
Bide özkonaktalar de tam olsun:))) bizim soyad da özden bi sorarsın sende:)))
yaaa ama ben yoktum kiiiiii bi daha koy lütfennnn
Tamam canim ama lütfen çabuk ol, müşteriler girince silemiyorum hemen
yok benimki de düğüne gelmedi...düşman gibi ayrıldılar çünkü o varsa ben olmam modundalardı...annemde büyüdüm ben annanemle büyüdüm..o yüzden babama hiç ısrar etmedim gel diye.ayıp olmucak kadar çağırdım o kadar
evet cnm normal kontrole gittiğimde ultrasonda bakıldı üstten ve 2 kere alttan öylelikle netleştirildi..valla bebeğim annem beni hergün arardı ben hergün anne hiç bişey yiyemiyorum midem çok bulanıyo derdim hatta yavaşş yavaş göbeğim çıkmaya başlamıştı herşey normal görünüyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?