iyiyiz işte nasıl olalım ordan nasıl görünüyoruz :) yaa öyle demee ben 4 gözle bekliyorum adet olmayı
bizim topikteki kızların hepsi fotolarını koydular da sende koyar mısın anlamında sormuştum
hoşgeldiiiin :)) ayy ne kadar güzel ya insanın kocasının haftasonu evde olması gibi güzel bişey varmı benimki pazar gnü bile açıyo mağazayı
Bn geldiiiimmmmmmmözledim sizi çok(( kocam çayını içiyo ben sizinle keyif peşinde :))) biraz fazla mı rahatım ne;P
bi an önce gelir kırmızılar da çalışmalara başlarsın canım
bn haftasonunu sewmıyorum kocişim çalısıyor cunku Allahım bizi kurtarsın biranönce şuradan 2 ay kaldı ama zaman gecmiyor biranönce gitsem Rizeye evimi kursam die hayal pesındeyım kızlarr bebegımız olsun tayinimiz çıksın sürekliii hayaller içinde umut:)
Vay srni uyanık vay!
Unutmadin beni yani:)
Hayatım, şimdi ben telefondan giriş yapıyorum ve koyarsam, uğraşır, uzun sürer ve herkes görür ya
hoşgeldiiiin :)) ayy ne kadar güzel ya insanın kocasının haftasonu evde olması gibi güzel bişey varmı benimki pazar gnü bile açıyo mağazayı
ben seniii çoook özledim canım arkadaşım
Yavrum herkesin derdi farklı bizimki istediği saatte gidiyo işe istediği saatte geliyor hergün böyle güzel ama kötü tarafları da var evi temizlersen tak geliyo bütün iştahım kaçıyor işler yarım kalıyo fln zor biraz ama güzelde freeyiz.
Bitaneciiiiiim bende sni çok özledimmmmm ama işitmiyor işte( bide eşim arada geliyo bi iki saat ona vakit ayırmam gerekiyor site açık kalıyo buğdayımız gibi görünüyorum ama yokum aslında:)))
ben yarın giremicem kızlar sabit pazar tatilimiz sadece :26: bütün hafta evden dışarı çıkmasam da sabahtan akşama kadar kocamla tembellik yapmaya bayılıyorummmm pazarları...
ayyyy gelinlikle evden çıkışımı babamın kırmızı kuşağı bağlayışına falan bakıyorumda çok kötü oldum yaa:2::2::2:
valla pazar günlerini sabahtan akşama kdar birlikte geçiren çiftlere imrenmiyorum desem yalan söylerim.pazar günleri bende eşimle birlikte mağazaya gidiyorum ama boş boş evde oturmak yada sallana sallana dışarda dolaşp oturmak gibisi yok
cıkk unutmadımcanım kullanıcı profiline girip avatarını değiştir biz görelim sonra geri silersin
Ne güzel babam bağlamış benim babam yoktu kendi eşiyle nikah salonuna gidiyordu sağolsun dayım bağladı.. Ayrıca mucur U o dediğin yeri çok iyi biliyorum ben eşim Nevşehir'i ben kayseri sayılır.yıllarca istanbula gelirken ya orada dinlenme tesisinde durdu otobüs.bende mucur tabelasını gördüm mü ohh geldik yol bitti derdim hep:))
Ne güzel babam bağlamış benim babam yoktu kendi eşiyle nikah salonuna gidiyordu sağolsun dayım bağladı.. Ayrıca mucur U o dediğin yeri çok iyi biliyorum ben eşim Nevşehir'i ben kayseri sayılır.yıllarca istanbula gelirken ya orada dinlenme tesisinde durdu otobüs.bende mucur tabelasını gördüm mü ohh geldik yol bitti derdim hep:))
biz balayına çıkmadık eşim izinliydi ama evdeydik bigün uludağa çıktık günübirlik o kadar o zaman bile tembellik edip gezmdik kış günü nereye gezcen zaten dedik...seviyoruz böyle vakit geçirmeyi..mesela bizim yörenin insanlarında kahve kültürü vardır çok...babamda yoktu inşallah kocam da böyle olur derdim.hakkatten öyle şimdi canı oyun oynamak mı istedi okey batak vs ne varsa alır beni bi kafeye gideriz arkadaşlarla oynarız ben de bilirim biçok oyunu :) birbirimizin çantası gibiyiz..ben de mesela o olmadan evden dışarı çıkmak istemem...hastaneye bile o izin alcak öyle gitcem başka türlüsü içimden gelmiyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?