Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence ewham ypma canım ya daha erken hazıran gıbı gıdıceksen maşallah guzel gecırıyorsun hamılelıgını bulantıların fln var mı nasıl?

yok hiçbişey iki hafta önce çok bulantım vardı ama geçti...sadece göğüslerim felaket acıyo şimdi o kadar...

yok hiçbişey iki hafta önce çok bulantım vardı ama geçti...sadece göğüslerim felaket acıyo şimdi o kadar...

maşallah canım sen cok guzel bır anne olacaksın ve bebeğin seni hiç üzmüyor annesi bu muhteşem duygunun tadını cıkar bizlerede anlat hislerini rabbim inş. bizlerede nasip eder

hoşbuldukkk sinemcimm nasılsınız bakalımm haftasonlarını çok seviyorum doya doya uyumuşum valla oh bi de adet sancım olmasaydı:18:

Bn geldiiiimmmmmmmözledim sizi çok(( kocam çayını içiyo ben sizinle keyif peşinde :))) biraz fazla mı rahatım ne;P

Bn geldiiiimmmmmmmözledim sizi çok(( kocam çayını içiyo ben sizinle keyif peşinde :))) biraz fazla mı rahatım ne;P

hoşgeldiiiin :)) ayy ne kadar güzel ya insanın kocasının haftasonu evde olması gibi güzel bişey varmı benimki pazar gnü bile açıyo mağazayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…