Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım yumurtlama belirtis olabilir ama erken gebelikte olabilir tabi

Arkadaşlar dün idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı..
Sizce hamile miyim?

Sizce hamile miyim?

canım inş hamişsindir bi test daha yap istersen ya da kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin...bu arada kaç günün geçti

canım inş hamişsindir bi test daha yap istersen ya da kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin...bu arada kaç günün geçti

2 kez yaptım canım 2sinde de aynı sonuç çıktı..
Kan verdim 1 saat sonra sonuç alıcam..
Adetim 5 gün gecikti..

Ben test çıkmadı diye atıyordum eşim bekle dedi ve bekledikçe çıktı çizgi ve o bişey düşük olursa ondan silik çıkarmış yani yeni olunca silik çıkıyo.

Sizce hamile miyim?

Ben test çıkmadı diye atıyordum eşim bekle dedi ve bekledikçe çıktı çizgi ve o bişey düşük olursa ondan silik çıkarmış yani yeni olunca silik çıkıyo.

ama benim günüm geçeli çook oldu

sonucunu bizlerle paylaşır mısın canım merak ettim şimdi

İnşAllah yenidir ve o yüzden siliktir..
Tabiki paylaşırım arkadaşlar..

ne güzel gözün aydın inşallah rabbim hayırlısıyla eline almayıda nasib etsin bizlerede dua edin

Kızlar merhaba, dün akşam ve bu sabah birer tane erken gebelik testi yaptım, negatif çıktı Bakalım daha bat ıma 6 gün falan var, ümidimi kesmek istemiyorum. Kabızlık ve mide yanması gibi bazı belirtilerim var, beni onlar ümitlendiriyor ama inşallah üzülmem. Hayırlısı olsun hepimiz için.

daha batına warmış canım ya üzülme hemen

sabredemeyıp erkenden test yapıoruz dımı...sonrada uzuluyoruz.bende senın gıbıydım.ama bu sefer beklıcem.bugun regl gunum daha bışı yok ama olcak gıbı belırtıler var.bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…