Bende kendimi kaptırmak istemiyorum sonunda negatif çıkıncada üzülüyorum hani psikolojikml bilmlyorum daha reglime 9 gün var ama ve 5 gündürde sol kasığımda ve karnımın alt kısmında sancı var midem yanıyor bazen birde kabızlık var kaç gündür ya bilmiyorum ilk hamileliğimde ve düşüğümde neler yaşadım hatırlamıyorum
bende pazartesi sabahtan işimyok o yuzden sabahtan test yapıcam eğer çiftse doktora koşacam
canım yumurtlama belirtis olabilir ama erken gebelikte olabilir tabi
Arkadaşlar dün idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı..
Sizce hamile miyim?
peki hamilemiydin canım
canım inş hamişsindirbi test daha yap istersen ya da kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin...bu arada kaç günün geçti
canım inş hamişsindirbi test daha yap istersen ya da kan testi yaptır kesin sonucu öğrenirsin...bu arada kaç günün geçti
Arkadaşlar dün idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı..
Sizce hamile miyim?
2 kez yaptım canım 2sinde de aynı sonuç çıktı..
Kan verdim 1 saat sonra sonuç alıcam..
Adetim 5 gün gecikti..
Ben test çıkmadı diye atıyordum eşim bekle dedi ve bekledikçe çıktı çizgi ve o bişey düşük olursa ondan silik çıkarmış yani yeni olunca silik çıkıyo.
sonucunu bizlerle paylaşır mısın canım merak ettim şimdi
Ben test çıkmadı diye atıyordum eşim bekle dedi ve bekledikçe çıktı çizgi ve o bişey düşük olursa ondan silik çıkarmış yani yeni olunca silik çıkıyo.
2 kez yaptım canım 2sinde de aynı sonuç çıktı..
Kan verdim 1 saat sonra sonuç alıcam..
Adetim 5 gün gecikti..
Kızlar merhaba, dün akşam ve bu sabah birer tane erken gebelik testi yaptım, negatif çıktıBakalım daha bat ıma 6 gün falan var, ümidimi kesmek istemiyorum. Kabızlık ve mide yanması gibi bazı belirtilerim var, beni onlar ümitlendiriyor ama inşallah üzülmem. Hayırlısı olsun hepimiz için.
kızlar merhaba, dün akşam ve bu sabah birer tane erken gebelik testi yaptım, negatif çıktıbakalım daha bat ıma 6 gün falan var, ümidimi kesmek istemiyorum. Kabızlık ve mide yanması gibi bazı belirtilerim var, beni onlar ümitlendiriyor ama inşallah üzülmem. Hayırlısı olsun hepimiz için.
ne güzel gözün aydın inşallah rabbim hayırlısıyla eline almayıda nasib etsin bizlerede dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?