Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım o da hamileliğin cilvelerinden bebiş nazlanıyo o kadarcık etkiler
umarım rahat bi hamilelik olur :13:
belki de ben endişeleniyorum artık büyüdü ya hissetmek istiyorum artık sürekli...hatta ne hissetmesi kucağıma almak istiyorum bian evvel....gece uykumun ağlama sesleriyle bölünmesini istiyorum...

İçini ferah tut bebişin seninle elbet az vakit kalmış ultrasona da göreceksin bebişini Bulantı da tuzlu birşeyler yiyin veya ağzınızda buz gezdirin gibi şeyler okumuştum ama
canım o bulantı geldiği an kıpırdayamıyorsun bile...sürekli evin heryerinde de bişeyler tutamıyorsun...hele ki buz...o an zaten kıpırdayıp mutfağa gidip bişey ağzıma atabilecek olsan rahat olurdu...tuvalete zor atıyorum kendimi.ha bi de sabahsa o bulantı boşa öğür dur...mide de boş ne çıkarcan...kocam hemen bişeyler getirdi attım ağzıma tam sakinleştim dedim kocamın verdiğini çıkardım çok berbat sürekli kendini kusmamak için tutmak zorundasın.kussan acıkcan miden boş bebek beslenmiyo diyo gene yicen sonra gene çıkcak o...offf her türlü sıkıntı

aynen ya gece bnde uyuyamıyorum sabhta kalkamıyorum alışmısım benim cumadan misafirim vardı cumartesi de vardı pazar eşim ve arkadaslarıyla piknige gittik ev temizlenecek bana bakıyo benim canım istemiyo öyle işte bebeğimm.. senin ne işin var kuzucum

en zor dönem bu olsa gerek :18:
ve ben kusmaktan çok korkarım şimdiye kadar kustuğum sayılıdır yani hep tutarım korktuğum için ağlarım hep :95:

ve ben kusmaktan çok korkarım şimdiye kadar kustuğum sayılıdır yani hep tutarım korktuğum için ağlarım hep :95:

ilk zamanlar hoşuma gidiyordu bebeğimin varlığını hissediyorum diye...ama şimdi ben de ağlıyorum lanet okuya okuya kusuyorum...her gebelikte aynı şeyler olmazmış.biz öyle kusmayız çok bi gözlerimiz kararır benim hamileliklerim de öyle oldu annenle teyzenin hamilelikleri de öyle oldu diyo annanem...ama bende hepsi var...ha bi de geçenlerde seyrime oldu göbişimde sağ tarafta ama bi daha olmadı.acaba nadiren mi oluyor bu seyrime yoksa başladı mı sürekli olup duruyo mu ben olsun istiyorum olur gözüyle bakıyorum herhalde ki olmadığı için üzülüyorum...

Bende öyle hep mide bulantısından korkuyorum bir de migrenim var ya tutarsa diye çok korkuyorum ama olsunda hele bir her şeye rağzıyım:26::26:

kızlar bu ovilasyon testi nasıl kullanılıyo netten arastırdım biraz ama kafam karıştı anlamadım :26: bilen varmı anlatırmısınız bana

kızlar bu ovilasyon testi nasıl kullanılıyo netten arastırdım biraz ama kafam karıştı anlamadım :26: bilen varmı anlatırmısınız bana

Valla bende araştırdım anlamadım.. Bu ayda olmazsa alıp denemeyi düşünüyorum ama

Valla bende araştırdım anlamadım.. Bu ayda olmazsa alıp denemeyi düşünüyorum ama
bende anlamadım ya... Adetimin dün bitmesi lazımdı.. bgn çok açık renkte pembe pembe kanamam devam edio jel gbi .. bu ovilasyon testini adet bitince mi yapcaz anlamıyorum ki :26:

bende anlamadım ya... Adetimin dün bitmesi lazımdı.. bgn çok açık renkte pembe pembe kanamam devam edio jel gbi .. bu ovilasyon testini adet bitince mi yapcaz anlamıyorum ki :26:

Topik vardı kk 'da ben okumuştum şimdi baktım ama bulamadım. Adet bitince değil sanırım belli günü var başlamak için.. Dur biraz daha araştırayım..

Benimde dün misafirim vardı canım sabahtan alşama öncesinden kardeşimden geldi 2gün kaldı fln iş yerine gidip paramı almam lazım dışarı çıkmam lazım fln zor işler:))))
Ben ovulasyon testi kullandım canım

dikkat et kendine şeker yorma kendini malum bebiş haızrlığındasın
hadi yha ovilasyon testi işe yaramadı mı:26:

dikkat et kendine şeker yorma kendini malum bebiş haızrlığındasın
hadi yha ovilasyon testi işe yaramadı mı:26:

Böyle düşüneceğini biliyordum:))))) yok kız çok sağlam işe yarayan bi test ama yine de %25 şansın var dı benim ki tutmadı bi ay kullandım zaten.çok kolayyy kullanması da.çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…