belki de ben endişeleniyorum artık büyüdü ya hissetmek istiyorum artık sürekli...hatta ne hissetmesi kucağıma almak istiyorum bian evvel....canım o da hamileliğin cilvelerinden bebiş nazlanıyo o kadarcık etkiler
umarım rahat bi hamilelik olur :13:
canım o bulantı geldiği an kıpırdayamıyorsun bile...sürekli evin heryerinde de bişeyler tutamıyorsun...hele ki buz...o an zaten kıpırdayıp mutfağa gidip bişey ağzıma atabilecek olsan rahat olurdu...tuvalete zor atıyorum kendimi.ha bi de sabahsa o bulantı boşa öğür dur...mide de boş ne çıkarcan...kocam hemen bişeyler getirdi attım ağzıma tam sakinleştim dedim kocamın verdiğini çıkardım çok berbat sürekli kendini kusmamak için tutmak zorundasın.kussan acıkcan miden boş bebek beslenmiyo diyo gene yicen sonra gene çıkcak o...offf her türlü sıkıntıİçini ferah tut bebişin seninle elbet az vakit kalmış ultrasona da göreceksin bebişiniBulantı da tuzlu birşeyler yiyin veya ağzınızda buz gezdirin gibi şeyler okumuştum ama
aynen ya gece bnde uyuyamıyorum sabhta kalkamıyorum alışmısımWallaa iyiyim çok şükür geç yatıyorum sabah uyanamıyorum bi düzene sokmam lazım yatışları kalkışları:)))) yapacak birsürü işim var aslında) senin ne koşturacak var bakiiim yorma kendini fazla:)))
belki de ben endişeleniyorum artık büyüdü ya hissetmek istiyorum artık sürekli...hatta ne hissetmesi kucağıma almak istiyorum bian evvel....gece uykumun ağlama sesleriyle bölünmesini istiyorum...
canım o bulantı geldiği an kıpırdayamıyorsun bile...sürekli evin heryerinde de bişeyler tutamıyorsun...hele ki buz...o an zaten kıpırdayıp mutfağa gidip bişey ağzıma atabilecek olsan rahat olurdu...tuvalete zor atıyorum kendimi.ha bi de sabahsa o bulantı boşa öğür dur...mide de boş ne çıkarcan...kocam hemen bişeyler getirdi attım ağzıma tam sakinleştim dedim kocamın verdiğini çıkardım çok berbat sürekli kendini kusmamak için tutmak zorundasın.kussan acıkcan miden boş bebek beslenmiyo diyo gene yicen sonra gene çıkcak o...offf her türlü sıkıntı
en zor dönem bu olsa gerek :18:
ve ben kusmaktan çok korkarım şimdiye kadar kustuğum sayılıdır yani hep tutarım korktuğum için ağlarım hep :95:
en zor dönem bu olsa gerek :18:
ve ben kusmaktan çok korkarım şimdiye kadar kustuğum sayılıdır yani hep tutarım korktuğum için ağlarım hep :95:
Bende öyle hep mide bulantısından korkuyorum bir de migrenim var ya tutarsa diye çok korkuyorum ama olsunda hele bir her şeye rağzıyım:26::26:
kızlar bu ovilasyon testi nasıl kullanılıyo netten arastırdım biraz ama kafam karıştı anlamadım :26:bilen varmı anlatırmısınız bana
migren bende de var...ama bi sıkıntı yaşamadım.hiç tutmadı ağrım...
kızlar bu ovilasyon testi nasıl kullanılıyo netten arastırdım biraz ama kafam karıştı anlamadım :26:bilen varmı anlatırmısınız bana
ben hiç karışmiim yolda görsem tanımam o testi çünkü..
offfkafam karıştı anasını satıyım yha kagıdında da bişe yazmıo netten baktım her kez bişey yazmış
Valla bende araştırdım anlamadım.. Bu ayda olmazsa alıp denemeyi düşünüyorum ama
bu konuyla ilgili bir topic yok mu kk'da
bende anlamadım ya... Adetimin dün bitmesi lazımdı.. bgn çok açık renkte pembe pembe kanamam devam edio jel gbi .. bu ovilasyon testini adet bitince mi yapcaz anlamıyorum ki :26:
aynen ya gece bnde uyuyamıyorum sabhta kalkamıyorum alışmısımbenim cumadan misafirim vardı cumartesi de vardı pazar eşim ve arkadaslarıyla piknige gittik ev temizlenecek bana bakıyo benim canım istemiyo öyle işte bebeğimm.. senin ne işin var kuzucum
bende anlamadım ya... Adetimin dün bitmesi lazımdı.. bgn çok açık renkte pembe pembe kanamam devam edio jel gbi .. bu ovilasyon testini adet bitince mi yapcaz anlamıyorum ki :26:
Topik vardı kk 'da ben okumuştum şimdi baktım ama bulamadım. Adet bitince değil sanırım belli günü var başlamak için.. Dur biraz daha araştırayım..
Benimde dün misafirim vardı canım sabahtan alşama öncesinden kardeşimden geldi 2gün kaldı fln iş yerine gidip paramı almam lazım dışarı çıkmam lazım fln zor işler:))))
Ben ovulasyon testi kullandım canım
dikkat et kendine şeker yorma kendini malum bebiş haızrlığındasın
hadi yha ovilasyon testi işe yaramadı mı:26:
buldum canım şimdi okuyorum evet bittigi gün baslanmıyormuş :26:
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/258935-ovulasyon-yumurtlama-testleri-hakk305nda-merak-ettikleriniz-304231in-payla351305m-alan305.html burdan baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?