Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gününüz aydın olsun kızlarr

alevcim sakın üşütme bu ara ayaklarını iyi koru bak ben evde hala peluşlarımı giyiorum napim üşütmemem lasım

çok yorucu bi haftasonuydu kızlar siz neler yaptınız???

Aynen bende çorap ve terliklerle dolaşıyorum. Bu hafta sonu herkes için yorucu geçmiş galiba Yumurtlama günüm c.tesi ye denk gelince epery bir çalışma oldu umarım ki olmuştur

Yooksaa yokssaa.. Bunlar birer belirti mi :44:

sanmıyorum canım ya adetime yakın olsa ben de ondan şüphelenecektim ama keşke dediğin gibi olsa.

benim için de çok yorucuydu k.validem mevlüdü pazar yaptığı için eşimi birkaç saat anca gördüm ve akşam yorgunluktan ağladım resmen sinirlerim bozuldu ayaklarımın üstüne hala basamıyorum

iğrenç bi haftasonuydu adet sancısından öldüm ayakta zor durdum bi de misafir geldi dün temizlikti pastaydı börekti çörekti derken mahvoldum gece birde yattım sabah yedi de kalk işe gel offf

Aynen bende çorap ve terliklerle dolaşıyorum. Bu hafta sonu herkes için yorucu geçmiş galiba Yumurtlama günüm c.tesi ye denk gelince epery bir çalışma oldu umarım ki olmuştur

hahahah öyle bi yorulma deildi benimki malesef
görümcemde kaldık cumartesi günü o hamile allahın izniyle ağustosta doğum yapıcak bebişin çeyizlerini düzenledik odasını boşalttık falan ev işi vardı yani

ta ta taaaaaaaaaammm bende geldim kızlaaar:124: özledim siziiiii

Canımmm çok geçmiş olsun ne olur fazla yıpratma kendini.seni az çok tanıyorum inançlı birisin bunun bir sınav olduğunu bu sınav karşısında verdiğin tepkiye göre Rabb'inin mükafatlandırabileceğini benden daha iyi biliyorsun.çok üzüldüm rabbim sabır versin sana..

Son düzenleme:
Günaydın kızlarrrr hayırlı bi hafta olur inşallah nasılsınız??

Umut Kesilmez bakaarsın En hamişlik belirtileridir

Ohh ohh ne güzel darısı başımıza inşallah Senin içinde bir ön hazırlık olmuş ne güzel bebek çeyizleri eşyalarıı

günaydın canımmmmm.... iyim canım bi koşuşturmaca gidiyor....sen nasılsınnn

Wallaa iyiyim çok şükür geç yatıyorum sabah uyanamıyorum bi düzene sokmam lazım yatışları kalkışları:)))) yapacak birsürü işim var aslında) senin ne koşturacak var bakiiim yorma kendini fazla:)))

Son düzenleme:
Ohh ohh ne güzel darısı başımıza inşallah Senin içinde bir ön hazırlık olmuş ne güzel bebek çeyizleri eşyalarıı

aynen canım yaa daha bu minicik hazırlık oda boyanıcak falan dolapları falan yerleştirmk daha çok hoşuma gidio
eşimin en yakın arkadaşının karısı da bugün yarın doğum yapıcak onun odasını da biz düzenlemiştik

Hoşş geldin canımm.. nasılsın? Bebiş Nasıl?

bebiş iyidir herhalde ben hiç bişey hissetmiyorum..ya bu hamileliğe alıştığımdan yada başka bi durum var bilemicem.ama sıkmıyorum canımı iki hafta sonra ultrason varrr ...hissettiğim tek şey bulantı dün çok kötüydüm...bi de gözlerim kararıyo çok

Vallahi çok güzel inşallah bizlere de nasip olur o minicik kıyafetleri yerleştirmek, odasını hazırlamak

canım o da hamileliğin cilvelerinden bebiş nazlanıyo o kadarcık etkiler
umarım rahat bi hamilelik olur :13:

İçini ferah tut bebişin seninle elbet az vakit kalmış ultrasona da göreceksin bebişini Bulantı da tuzlu birşeyler yiyin veya ağzınızda buz gezdirin gibi şeyler okumuştum ama

kızlar ben uzanıcam biraz kasıklarım ve belim ağrıyor oturamıyorum.sonra gelicem yine görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…