gününüz aydın olsun kızlarr
alevcim sakın üşütme bu ara ayaklarını iyi koru bak ben evde hala peluşlarımı giyiorum napim üşütmemem lasım
çok yorucu bi haftasonuydu kızlar siz neler yaptınız???
Yooksaa yokssaa.. Bunlar birer belirti mi :44:
gününüz aydın olsun kızlarr
alevcim sakın üşütme bu ara ayaklarını iyi koru bak ben evde hala peluşlarımı giyiorum napim üşütmemem lasım
çok yorucu bi haftasonuydu kızlar siz neler yaptınız???
Aynen bende çorap ve terliklerle dolaşıyorum. Bu hafta sonu herkes için yorucu geçmiş galibaYumurtlama günüm c.tesi ye denk gelince epery bir çalışma oldu umarım ki olmuştur
Kızlar çok kötüyüm yeni çıktım hastaneden 4 gündür hastanedeydim ya bebeğim beni bıraktı kalbi durmuştu kürtaj oldum moralim çok kötü hala inanamıyorum dua edin bana kendime hakim olamıyorum sürekli ağlamaktan
Günaydın kızlarrrr hayırlı bi hafta olur inşallah nasılsınız??
ben de geldiiiimmmmgünaydın...mutlu bi hafta olması dileğiyle
sanmıyorum canım ya adetime yakın olsa ben de ondan şüphelenecektim ama keşke dediğin gibi olsa.
benim için de çok yorucuydu k.validem mevlüdü pazar yaptığı için eşimi birkaç saat anca gördüm ve akşam yorgunluktan ağladım resmen sinirlerim bozuldu ayaklarımın üstüne hala basamıyorum
hahahah öyle bi yorulma deildi benimki malesef
görümcemde kaldık cumartesi günü o hamile allahın izniyle ağustosta doğum yapıcak bebişin çeyizlerini düzenledik odasını boşalttık falan ev işi vardı yani
günaydın canımmmmm.... iyim canım bi koşuşturmaca gidiyor ....sen nasılsınnn
Ohh ohh ne güzel darısı başımıza inşallahSenin içinde bir ön hazırlık olmuş ne güzel bebek çeyizleri eşyalarıı
Hoşş geldin canımm.. nasılsın? Bebiş Nasıl?
aynen canım yaa daha bu minicik hazırlık oda boyanıcak falan dolapları falan yerleştirmk daha çok hoşuma gidio
eşimin en yakın arkadaşının karısı da bugün yarın doğum yapıcak onun odasını da biz düzenlemiştik
bebiş iyidir herhalde ben hiç bişey hissetmiyorum..ya bu hamileliğe alıştığımdan yada başka bi durum var bilemicem.ama sıkmıyorum canımı iki hafta sonra ultrason varrr ...hissettiğim tek şey bulantı dün çok kötüydüm...bi de gözlerim kararıyo çok
bebiş iyidir herhalde ben hiç bişey hissetmiyorum..ya bu hamileliğe alıştığımdan yada başka bi durum var bilemicem.ama sıkmıyorum canımı iki hafta sonra ultrason varrr ...hissettiğim tek şey bulantı dün çok kötüydüm...bi de gözlerim kararıyo çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?