Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi de kızlar afedersiniz de bunlarla uğraşacağınıza neden hergün çalışmıyorsunuz ? garanti çözüm

Böyle düşüneceğini biliyordum:))))) yok kız çok sağlam işe yarayan bi test ama yine de %25 şansın var dı benim ki tutmadı bi ay kullandım zaten.çok kolayyy kullanması da.çok basit

kuzucum yanlış anlama beni ltf meraktan sordum çünki testi alıp almamak arasında kaldım bide onu deneyim istedim ovilasyon da olmassa doktora gitcem artık.. bana biraz anlatırmısın nasıl kullanılıyor.. adetim 29 gün sürüyor 13. gün teste baslıcam deglmi:26:

kızlar bende biraz önce üye oldum benide aranıza alın 1 yıllık evliyim .. bebek istemeye henüz yeni başladık

ama bir sabırsızlık bir istekki.. sanki ikimizde çok istiyorduk ama birbirimize itiraf etmiyormuşuz gibi oldu ..

tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim

hoşgeldin aramıza canım benimmmm bizde öyle olmustuk eşimle bi ana çocuk sevgisine kapıldık halen de öyle allahım isteyen herkeze verir inşallah... benim tecrübem yok ma şu 6 aydır bir çok bilgiye sahip oldum ben önceden hiç bir şey bilmiyomusum dedim ...ben lisede anne çocuk sağlığı dersimiz vardı ben çok sey biliyorum diye geziodum .. merak ettiğin bir şey varsa hepimize sorabilirsin ...

Kuzum saçmalara ne yanlış anlayacağım:))) bende sonra doktora gittim oda yumurta takibi yaptı bu ay gene olmadı.bu Allah'ın takdiri

Bak ben bi gün erken başlamıştım garanti olsun diye.tabi 2günde bir olmasa da arada çalışmalara devam edin siz 12. Gün başla öğlen 12 den sonra sadece 2bardak su iç 4e kadar başka sıvı alma 4te idrarını bi kaba yap testi çizgisine kadar batır kaç saniye kalsın diyorsa sonra o çizgiler belirtir ilki belirgin ikincisi silik işte sen o silik çizginin belirgin olmasını bekleyeceksin belirgin olduğundan sonraki24 36 saat arasında yumurta çatlayacak demektir

çok ara vermişsiniz... olmaz
valla güzelim ben tarih tarih yazmıştım onu bi dakika hangi gün adetim geldi hangi gün çalıştık diye
vay koçummmmm ya benim eşim nöbete gidio haftada 4 gün garanti...iş için şehir dışına çıkıo nerden bulayım kocayı yorgun gelio zaten kıyamıyorum yha

hımmmm çift çizgi olcak ve koyu olcak o gün çalışmalara baslıcaaazz anladım canım inş. bu ay olur bakalımm

bilmem 33 çok mu fazla bir yaş...:26:

25 yaş ile 33 yaş arasında performans kondisyon istek açısından çok fark olduğunu düşünüyorum ben normal hayatımızda haftada 2-3 normal seyirdir ama nerede okuduysam her gün sperm sayısı ve kalitesini çok etkiliyor diye okudum ben bide ondan korktum aslında( ee hergüneben bile hazır değilim kız:)))

çok ara vermişsiniz... olmaz
valla güzelim ben tarih tarih yazmıştım onu bi dakika hangi gün adetim geldi hangi gün çalıştık diye

Geçen ay ve bu ay bende yazdım hem adet tarihimizi hemde çalışma tarihimizi uygun olan adet bitince başlayana kadar 2 günde bir çalışma yapmak diyorlar hergün yapılırsa spoşların kalitesi düşüyormuş.. Birde keçiboynuzu yedirin beylere iyi geliyomuş

25 mart...adet başlangıcı
31 mart...adetimin son günü ( çanakkale gezisi yaptık eşimle o gün çok mutluydum bu da etkili bi faktör olabilir belki.mutluluktan ağladığım oldu o gün )
1 nisan yol yorgunluğu
2 nisan...çalışma
3 nisan... çalışma
4 nisan...doğum günüm çok çalışma
5 nisan çalışma
6 nisan...göğsümdeki sancı dolayısıyla mola
7 nisan...mola
8 nisan mola
9 nisan adetimin 16. günü ve yumurtlamayı kaçırma korkusu + acil çalışma
10-11-12-13-14-15 nisan çalışma
16-17 nisan mola
bata kadar tekrar çalışma
bat : 23 nisan
22 nisanda kan verme
23 nisan tatil
24 nisan kan sonuçlarını alıp aklıma gelen herkesi arayıp müjdeyi verme
çok özelimi açtım ama önemli olan size yardımcı olmak kızlar benim o ayım bu şekilde geçti

hoşbulduk bu sıcak karşılama için çok teşekkürler :)

güzel duanada AMİİİİİN diyorum .. bende bu bölümü okuyordum ama üye olmadan uzaktan takip ediyordum dedim en iyisi üye olayım merakımı heyecanımı paylaşayım çünkü çevremde kimseyle böyle hevesli gibi konuşmak istemiyorum herkes bebek sormaya başladı
bende daha zamanı var diye geçiştiriyorum aslında istiyorum ama çekiniyorum ya hemen olmazsa diye sanki :S

ve gerçekten okudukça hiçbirşey ama hiçbirşey bilmediğimi anladım ovulasyonu anlamaya çalışıyorum bugünlerde hatta

o kadar bilmiyorum .. kendi kendime diyorum bu kadar zaman nasıl hiç duymadım bakmadım diye ama bundan sonra takipteyim bu konularda :)

aynen canım bnde fındık fıstık çikolata yediriyorum kocişkomuuuu

Aramıza hoş geldin canım... Çok fazla stres yapmadan çalışmaya devam.. Kontrol için doktora gittin mi? Testler smeer falan yapıldı mı?

hımmmm çift çizgi olcak ve koyu olcak o gün çalışmalara baslıcaaazz anladım canım inş. bu ay olur bakalımm

Bak sen işini garantiye al görsen de görmesende 2 günde bir çalışmalara devam et çünkü sperm 72 saat rahimde canlı kalabiliyor yumurta sadece 24 saat canlı kalıyor çizgiyi görmeden önceki çalışmalarında işe yarar yani.sabah çalışabilirsen sperm daha canlı hareketli ve sağlıklı oluyormuş işte ben bunu deneyemedim daha:))) ama artık evdekim bende çalışmalarımı sabah sürdüreceğim bu ay:)

valla o hergün yapılırsa kalite düşer lafını ben de duydum ama takvimim ortada yani...

Sende bizdensin Bende bebek istedimizi çalışma yaptığımızı kimselere söyleyemiyorum hemen olmazsa diye... Bende bu siteden önce pek çok şeyi bilmiyormuşum meğer şimdi nerdeyse uzman olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…