Böyle düşüneceğini biliyordum:))))) yok kız çok sağlam işe yarayan bi test ama yine de %25 şansın var dı benim ki tutmadı bi ay kullandım zaten.çok kolayyy kullanması da.çok basit
iyi de kızlar afedersiniz de bunlarla uğraşacağınıza neden hergün çalışmıyorsunuz ?garanti çözüm
denedik anammmiyi de kızlar afedersiniz de bunlarla uğraşacağınıza neden hergün çalışmıyorsunuz ?garanti çözüm
Kuzum walla benim koca 33 yaşında sence hergün çalışalım desem ne olur:))))))
denedik anammm1 gün arayla çalıştık olmadı
kızlar bende biraz önce üye oldum benide aranıza alın 1 yıllık evliyim .. bebek istemeye henüz yeni başladık
ama bir sabırsızlık bir istekki.. sanki ikimizde çok istiyorduk ama birbirimize itiraf etmiyormuşuz gibi oldu ..
tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim
kuzucum yanlış anlama beni ltf meraktan sordum çünki testi alıp almamak arasında kaldım bide onu deneyim istedim ovilasyon da olmassa doktora gitcem artık..bana biraz anlatırmısın nasıl kullanılıyor.. adetim 29 gün sürüyor 13. gün teste baslıcam deglmi:26:
vay koçummmmmçok ara vermişsiniz... olmaz
valla güzelim ben tarih tarih yazmıştım onu bi dakika hangi gün adetim geldi hangi gün çalıştık diye
hımmmm çift çizgi olcak ve koyu olcak o gün çalışmalara baslıcaaazzKuzum saçmalara ne yanlış anlayacağım:))) bende sonra doktora gittim oda yumurta takibi yaptı bu ay gene olmadı.bu Allah'ın takdiri
Bak ben bi gün erken başlamıştım garanti olsun diye.tabi 2günde bir olmasa da arada çalışmalara devam edin siz12. Gün başla öğlen 12 den sonra sadece 2bardak su iç 4e kadar başka sıvı alma 4te idrarını bi kaba yap testi çizgisine kadar batır kaç saniye kalsın diyorsa sonra o çizgiler belirtir ilki belirgin ikincisi silik işte sen o silik çizginin belirgin olmasını bekleyeceksin belirgin olduğundan sonraki24 36 saat arasında yumurta çatlayacak demektir
bilmem 33 çok mu fazla bir yaş...:26:
çok ara vermişsiniz... olmaz
valla güzelim ben tarih tarih yazmıştım onu bi dakika hangi gün adetim geldi hangi gün çalıştık diye
hoşgeldin aramıza canım benimmmmbizde öyle olmustuk eşimle bi ana çocuk sevgisine kapıldık halen de öyle allahım isteyen herkeze verir inşallah... benim tecrübem yok ma şu 6 aydır bir çok bilgiye sahip oldum ben önceden hiç bir şey bilmiyomusum dedim ...ben lisede anne çocuk sağlığı dersimiz vardı ben çok sey biliyorum diye geziodum .. merak ettiğin bir şey varsa hepimize sorabilirsin ...
aynen canım bnde fındık fıstık çikolata yediriyorum kocişkomuuuuGeçen ay ve bu ay bende yazdım hem adet tarihimizi hemde çalışma tarihimiziuygun olan adet bitince başlayana kadar 2 günde bir çalışma yapmak diyorlar hergün yapılırsa spoşların kalitesi düşüyormuş.. Birde keçiboynuzu yedirin beylere iyi geliyomuş
kızlar bende biraz önce üye oldum benide aranıza alın 1 yıllık evliyim .. bebek istemeye henüz yeni başladık
ama bir sabırsızlık bir istekki.. sanki ikimizde çok istiyorduk ama birbirimize itiraf etmiyormuşuz gibi oldu ..
tecrübe ve tavsiyelerinizden faydalanmak isterim
hımmmm çift çizgi olcak ve koyu olcak o gün çalışmalara baslıcaaazzanladım canım inş. bu ay olur bakalımm
25 yaş ile 33 yaş arasında performans kondisyon istek açısından çok fark olduğunu düşünüyorum ben normal hayatımızda haftada 2-3 normal seyirdir ama nerede okuduysam her gün sperm sayısı ve kalitesini çok etkiliyor diye okudum ben bide ondan korktum aslında( ee hergüneben bile hazır değilim kız:)))
hoşbulduk bu sıcak karşılama için çok teşekkürler :)
güzel duanada AMİİİİİN diyorum .. bende bu bölümü okuyordum ama üye olmadan uzaktan takip ediyordum dedim en iyisi üye olayım merakımı heyecanımı paylaşayım çünkü çevremde kimseyle böyle hevesli gibi konuşmak istemiyorum herkes bebek sormaya başladı
bende daha zamanı var diye geçiştiriyorum aslında istiyorum ama çekiniyorum ya hemen olmazsa diye sanki :S
ve gerçekten okudukça hiçbirşey ama hiçbirşey bilmediğimi anladım ovulasyonu anlamaya çalışıyorum bugünlerde hatta
o kadar bilmiyorum .. kendi kendime diyorum bu kadar zaman nasıl hiç duymadım bakmadım diye ama bundan sonra takipteyim bu konularda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?