Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler kızlar, amin inşaallah, rabbim hepimizi sevindirsin. Olmazsa da sağlık olsun önümüzdeki aylara bakıcaz :)

Çok acele ediyorsunuz sonra gereksiz üzülüyorsunuz bu işin başı rahatlık yatağa bile bebek olsun diye girince zor...
işin başı rahatlık ..

Çok acele ediyorsunuz sonra gereksiz üzülüyorsunuz bu işin başı rahatlık yatağa bile bebek olsun diye girince zor...
işin başı rahatlık ..

evet doğru diyosun rahat olursan oluyormuş bi çok kişi öyle söyledi banada ben bu ay gayet rahattım aslında hiç takmamıştım kafama sadece rabbim nasiplediyse olur zaten diyip içimi hep ferahlattım ama bakalım sonuç ne olacak....umarım işe yaramıştır.hatta eşim bile farketti bu durumuda geçen aya göre bu ay çok rahatsın hiç üstünde durmuyorsun konunun demişti umarım bu ay olmuştur

işin başı rahatlık ..

İyi ama adamlar çıkarıyor erken gebelik testi diye biz de yapıyoruz, hepsinin ayrı bir tadı var bence. Regli beklemenin de, dayanamayıp hemen test yapmanın da... Asıl yapmayıp bekliycem diyince daha çok stres oluyorum ben. Herkes bu yollardan geçmiş sonuçta, ben de geçeyim ne olcak ki?

Evet canım biz yeni evli sayılır bebekte düşünmüyorduk ama olursada olur dedik bu rahatlıktan oldu :)))

Ben düşüncelerimi söyledim karar senin. sonra üzüldüğün için dedim.

Ya hani düşünmeyeyim bende kendimi rahat bırakayım diyorum ama kızım fırsat vermiyorki :) sürekli kardeşim olacak diyip duruyor bende otomatikman düşünmeye başlıyorum bakalım inşallah kızımın içine doğmuştur ve bu ay onun için rabbim müjdeli haberi almayı nasib etsin inşallah amin

inşallah canım inşallah.

merhaba arkadaşlar geldim hastaneden ancak girebildim bugün nasılsınız?

kızzzlaaaar ben geeldııım:)

mrb hoş geldin bende bekliyorum ama idrar testim negatif çıktı

canım nasılsın sen biran önce doktora bir gözük canım bence hemen yarın git

:) kızlar elhamdülillah hamileyim ama neler yapmam gerekli bilemiyor yardımcı olun. Daha çok yeni...

canım cok sevindim tebrik ederim Allahım haıyrlısıyla kucagınada almayı nasip etsin hepimize inşallah
benımde sanki göğüs uçlarım belirginleşti ya ama bakalım görcez benım yarın öbürgün olmam gerekiyor ama hiç adet agrım yok suanda bakalım

Arkadaşlar dün idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı..
Sizce hamile miyim?

aay minelcim senide tebrik ederim inşa hamilesindir.. kan testinin sonucunu heyecanla bekliyoruz tatlım

inş yavrucugunun ıcıne dogmustur tatlım senınde guzel haberlerini alırız umarım

iyiyiz cok sukur canım sende ne var ne yok bugünde arkdaslarımızın mujdelı haberlerını aldık darısı bizim basımıza

aaa henüz okumadım kmler hamişşşş çok sevndm yaaa:)))) tebrik ederm hamişleri darısı isteyenlern başına bn gttm dktra kan flan verdm musyene oldm kistler gtmiş tamamen çalışmalara devam ddi dktra soğanı srdm biz tabi bitkilerle ilgili bişey dyemeyz duydm bnde hastalardan ama sonuçta soğan yani fazlası illki sıkıntı olur doznda bırakmakta fayda var zarrı olmaz ddi:)))

canım cok iyi maşallah sevindim senin adına aynen hemen çalışmalara başlayın kesinlikle dozunda yaptıktan sonra olmaz bir zararı canım inş faydasını gorursun ve hemencecik hamiş kalırsın

canım cok iyi maşallah sevindim senin adına aynen hemen çalışmalara başlayın kesinlikle dozunda yaptıktan sonra olmaz bir zararı canım inş faydasını gorursun ve hemencecik hamiş kalırsın

ayyy inş inş isteyen herkese versin rabbim ya sen nasılsın ne var ne yok?

ayyy inş inş isteyen herkese versin rabbim ya sen nasılsın ne var ne yok?

walla gizemcim benim yarın adet görmem gereken tarih normalde birgün öncesinden agrım baslar ama daha ağrıda başlamadı beklemedeyim yani test yapasım geliyor yine ama tutuyorum kendimi .. hafta oratsına kadar beklicem gelmezse kırmızılar ozaman yaparım artık:)

hadi hayırlısı olsn bakalım inş gelmezlerde bebişinin haberini verrsin belirti varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…