Kızlar merhaba, dün akşam ve bu sabah birer tane erken gebelik testi yaptım, negatif çıktıBakalım daha bat ıma 6 gün falan var, ümidimi kesmek istemiyorum. Kabızlık ve mide yanması gibi bazı belirtilerim var, beni onlar ümitlendiriyor ama inşallah üzülmem. Hayırlısı olsun hepimiz için.
hadi hayırlısı olsn bakalım inş gelmezlerde bebişinin haberini verrsin belirti varmı?
walla gizemcim benim yarın adet görmem gereken tarih normalde birgün öncesinden agrım baslar ama daha ağrıda başlamadı beklemedeyim yani test yapasım geliyor yine ama tutuyorum kendimi .. hafta oratsına kadar beklicem gelmezse kırmızılar ozaman yaparım artık:)
inş canım ya sanki göğüs uçlarım biraz belirginleşti yaa belimde çok ağrıyo zaten ne zamandır ama bunlar nerdeyse gecen hftadan beri olan şeyler yani bilmiyorum hamilelik okadar erken belirti verirmi bilemem hamileysem anca ozaman anlıcaz ne belirtisi oldugunu:)
Mrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????
inş canım ya sanki göğüs uçlarım biraz belirginleşti yaa belimde çok ağrıyo zaten ne zamandır ama bunlar nerdeyse gecen hftadan beri olan şeyler yani bilmiyorum hamilelik okadar erken belirti verirmi bilemem hamileysem anca ozaman anlıcaz ne belirtisi oldugunu:)
canım benim de öyleydi benim daha çok yeni ama 1.2 haftadır belirtilerim vardı. bence göğüs ucu belirtisi önemli:) yani ihtimal yüksek:))
caınım o kadar bekleme merak ıcınde bırakma
canım benim de öyleydi benim daha çok yeni ama 1.2 haftadır belirtilerim vardı. bence göğüs ucu belirtisi önemli:) yani ihtimal yüksek:))
Kızlar herkese tünaydın. Biliyorsunuz 3 gün önce bir kimyasal gebelik yaşadım ve kanamam oldu. Daha yeni yeni alışıyorum duruma. Ama ümit ediyorum ki nisanda hepimiz de güzel haberleri arka arkaya patlatcaz. Dün bir rüya gördüm. rüyamda erkek çocuğum oluyor ve ben onu emziriyorum. İlk emzirmem ve sağ göğsümü çıkartıp verirken sütümün aktığını görüyorum. Kalktığımda rüya tabirlerine baktım. Bir erkek çocuğu olacağına işarettir diyo. Umarım rüyam gerçek çıkar. Rabbim tüm çocuk isteyenlere yumuk yumuk elli minişler nasip etsin inş.
ayyyy çok heyecanlı ya yani regl agrısı filan varmı?
yaa bılmıyorum inş ucu zaten hassaslastı büyüdü gibime geliyo onun dısında göğüs agrısı falan hiç yok yanı su haftasonu bi geçsin sağ salimbakarsınız testi p.tesi salı yaparım):))
Canım ben hemen ertesi gün yaptım.çıktı
şimdilik yok canım yaa diyorum ya yarın beklenen bugunden agrı olması lazım benım genelde oyledır cunku ama agrı falan yok daha bakalım yarın nolcak:44:
kızlar herkese tünaydın. Biliyorsunuz 3 gün önce bir kimyasal gebelik yaşadım ve kanamam oldu. Daha yeni yeni alışıyorum duruma. Ama ümit ediyorum ki nisanda hepimiz de güzel haberleri arka arkaya patlatcaz. Dün bir rüya gördüm. Rüyamda erkek çocuğum oluyor ve ben onu emziriyorum. Ilk emzirmem ve sağ göğsümü çıkartıp verirken sütümün aktığını görüyorum. Kalktığımda rüya tabirlerine baktım. Bir erkek çocuğu olacağına işarettir diyo. Umarım rüyam gerçek çıkar. Rabbim tüm çocuk isteyenlere yumuk yumuk elli minişler nasip etsin inş.
kızzzlaaaar ben geeldııım:)
canım nasılsın sen biran önce doktora bir gözük canım bence hemen yarın git
canım cok sevindim tebrik ederim Allahım haıyrlısıyla kucagınada almayı nasip etsin hepimize inşallah
benımde sanki göğüs uçlarım belirginleşti ya ama bakalım görcez benım yarın öbürgün olmam gerekiyor ama hiç adet agrım yok suanda bakalım
aay minelcim senide tebrik ederim inşa hamilesindir.. kan testinin sonucunu heyecanla bekliyoruz tatlım
inş yavrucugunun ıcıne dogmustur tatlım senınde guzel haberlerini alırız umarım
ayy inş olmaz ya nasıl dayancaksın okadar ya yarn gelmzse yp bnce:)
ayy canım senınle dungece aynı ruyayı gormuşuz.benımde bebegım oldu.emdırdım ve sutumun aktıgını gordum.ben tabıre baktım kotu dıyodu ama(( ay bak şimdı ıçım bı tuhaf oldu.gecen ayda aynı ruyayı gordum ertesı gunu regl olmuştum.bugunde regl gunum olcakmıyım beklıorum.ama aynı ruyayı gormek sasırtıcı :)) sende etkılendınmı uyandıgında
heheheh walla canım mecbur erken yaparsam bide negatifi görünce bozılmıyım c.tesi veya pazar yapıyım ozaman heheh durmadan öne cekiyorum test gununu en son dayanamayıp senın dediğine gelcem heralde
ayyy ama çok heyecanlı ya bir an önce o çizgiyi grmek istysn ama sonra teste bakamıosn flan çok değişik bir dygu:))) sen ne zamn istysan zaman yap ya bn etkilemeym tatlım:)))
aynen yaa bende bi 5 dk bekledım damlattıktan sonra ondan sonra baktım ama ahanda negatifi gördüm ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?