Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

inşallah hamilesindir canım.senle adet tarihlerimiz aynı umarım biz ve diğer isteyen herkes müjdeli haberleri paylaşırız burda:)

hadi hayırlısı olsn bakalım inş gelmezlerde bebişinin haberini verrsin belirti varmı?

inş canım ya sanki göğüs uçlarım biraz belirginleşti yaa belimde çok ağrıyo zaten ne zamandır ama bunlar nerdeyse gecen hftadan beri olan şeyler yani bilmiyorum hamilelik okadar erken belirti verirmi bilemem hamileysem anca ozaman anlıcaz ne belirtisi oldugunu:)

caınım o kadar bekleme merak ıcınde bırakma

canım benim de öyleydi benim daha çok yeni ama 1.2 haftadır belirtilerim vardı. bence göğüs ucu belirtisi önemli:) yani ihtimal yüksek:))

Mrb kızlar bende sizin gibi hamileliği çooook istiyorum... o duyguyu beraber yaşayalım mı? kimseyle paylaşamadığımız o umutla bekleyişlerde burda olalım olmaz mı????

canım bir bat listesi yapsan çok iyi olur unutuyorum kımın ne zamandı.....:26::26::26:

ayyyy çok heyecanlı ya yani regl agrısı filan varmı?

Kızlar herkese tünaydın. Biliyorsunuz 3 gün önce bir kimyasal gebelik yaşadım ve kanamam oldu. Daha yeni yeni alışıyorum duruma. Ama ümit ediyorum ki nisanda hepimiz de güzel haberleri arka arkaya patlatcaz. Dün bir rüya gördüm. rüyamda erkek çocuğum oluyor ve ben onu emziriyorum. İlk emzirmem ve sağ göğsümü çıkartıp verirken sütümün aktığını görüyorum. Kalktığımda rüya tabirlerine baktım. Bir erkek çocuğu olacağına işarettir diyo. Umarım rüyam gerçek çıkar. Rabbim tüm çocuk isteyenlere yumuk yumuk elli minişler nasip etsin inş.

caınım o kadar bekleme merak ıcınde bırakma

hahaha nabıyım canımcım hafta bası yaptıgım test beni derinden etkiledi cok tedbirli gitmem gerek:))

canım benim de öyleydi benim daha çok yeni ama 1.2 haftadır belirtilerim vardı. bence göğüs ucu belirtisi önemli:) yani ihtimal yüksek:))

yaa bılmıyorum inş ucu zaten hassaslastı büyüdü gibime geliyo onun dısında göğüs agrısı falan hiç yok yanı su haftasonu bi geçsin sağ salimbakarsınız testi p.tesi salı yaparım):))

canım benım tunaydın cok guzel bir rüya görmüşsün hayırlara vesile olsun inşallah.. umarım bu onumuzdeki ay senin hamileliğinin habercisidir

yaa bılmıyorum inş ucu zaten hassaslastı büyüdü gibime geliyo onun dısında göğüs agrısı falan hiç yok yanı su haftasonu bi geçsin sağ salimbakarsınız testi p.tesi salı yaparım):))

Canım ben hemen ertesi gün yaptım.çıktı

şimdilik yok canım yaa diyorum ya yarın beklenen bugunden agrı olması lazım benım genelde oyledır cunku ama agrı falan yok daha bakalım yarın nolcak:44:

ayy inş olmaz ya nasıl dayancaksın okadar ya yarn gelmzse yp bnce:)

ayy canım senınle dungece aynı ruyayı gormuşuz.benımde bebegım oldu.emdırdım ve sutumun aktıgını gordum.ben tabıre baktım kotu dıyodu ama (( ay bak şimdı ıçım bı tuhaf oldu.gecen ayda aynı ruyayı gordum ertesı gunu regl olmuştum.bugunde regl gunum olcakmıyım beklıorum.ama aynı ruyayı gormek sasırtıcı :)) sende etkılendınmı uyandıgında

amin inşallah canım

ayy inş olmaz ya nasıl dayancaksın okadar ya yarn gelmzse yp bnce:)

heheheh walla canım mecbur erken yaparsam bide negatifi görünce bozılmıyım c.tesi veya pazar yapıyım ozaman heheh durmadan öne cekiyorum test gununu en son dayanamayıp senın dediğine gelcem heralde

kızlar ii düşünn ii olsun rabbim büyük inş bebk haberleriniz gelir tez zamanda:)))

heheheh walla canım mecbur erken yaparsam bide negatifi görünce bozılmıyım c.tesi veya pazar yapıyım ozaman heheh durmadan öne cekiyorum test gununu en son dayanamayıp senın dediğine gelcem heralde

ayyy ama çok heyecanlı ya bir an önce o çizgiyi grmek istysn ama sonra teste bakamıosn flan çok değişik bir dygu:))) sen ne zamn istysan zaman yap ya bn etkilemeym tatlım:)))

ayyy ama çok heyecanlı ya bir an önce o çizgiyi grmek istysn ama sonra teste bakamıosn flan çok değişik bir dygu:))) sen ne zamn istysan zaman yap ya bn etkilemeym tatlım:)))

aynen yaa bende bi 5 dk bekledım damlattıktan sonra ondan sonra baktım ama ahanda negatifi gördüm ozaman

aynen yaa bende bi 5 dk bekledım damlattıktan sonra ondan sonra baktım ama ahanda negatifi gördüm ozaman

bnde öle ya ck üzülmştm snra kan verdm acaba erkenmi yaptm die kanda negatif cktı filan snrada regl oldm zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…