- 15 Mart 2013
- 744
- 776
- 123
bnde öle ya ck üzülmştm snra kan verdm acaba erkenmi yaptm die kanda negatif cktı filan snrada regl oldm zaten
Bende hala bışı yok beklemedeyım....ha oldum ha olcam tedırgın oluyorum.akıntım var sanıyorum regl oldum bakıyorum yok ama.ınş hamıleyımdır ya :))) ve inş hamıleyızdır kızlarrr :))
oyy sekerım üzülme rabbim hepimizin dualarını kabul ederde doldurur kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla inşallah
aminnn inş canım:)))
gizemcim mesajına cevap yazamıyorumforumdaki mesajım 100 'e ulaşmadığı için
aaa eet gecen haftada bn öleydim ya nese 100 olnca artık:)))
oyy sekerım üzülme rabbim hepimizin dualarını kabul ederde doldurur kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla inşallah
inşallah canım mutlu haberı alırsan bızımlede paylasmayı unutma
heheh aynen canım geçince cevabım mesaj kutunda olcak
henüz yok ama istiyorum günüm geçti bekliyorum sabırla
ben kızlar çatlatmayla hamiş kalmıştım şimdik ikinciye önümüzdeki hafta sonu regl günüm gelir mi gelmezmi gelir mi gelmez mi püff bu damı çatlatmayla olcekk napcem ben yarabbim çatlıcam
ben 7 haftalık gebeyim ve daha 4 aylık evliyim daha bebeğimle karşılaşmadım buraya yeni üye oldum kullanmasını bile blmiorum cevabını bilmedğim çok şey var örneğin neden hala bebeğimi görmedim karnım çok ağrıo idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik kullanıorm bebeğe zzararlımı dahası daha kişisel doktorum bile yok napcam ben yardım edin bana çok korkuorum
kızlar bn bugünlük çıkıorm biraz yogunum yetsemiyrm hoşaçakaln yarn görüşürz:))))))))))
Allah razı olsun kitomm ammiiin inşallah zaten olursa ilk burda paylaşırım heralde burda konusuyoruz ediyoruz eşime soyleyınce hemen olcak diye bişey yok belki bir sorun cıkcak falan deyip öyle düşünmemi sağlıyor sagolsunhatta gecenlerde dalga gectım sen cocuk doğmadan hamileliğimede inanmazsın ya düşerse garantisi yok dersin deedim:)
canım bir bat listesi yapsan çok iyi olur unutuyorum kımın ne zamandı.....:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?