Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende hala bışı yok beklemedeyım....ha oldum ha olcam tedırgın oluyorum.akıntım var sanıyorum regl oldum bakıyorum yok ama.ınş hamıleyımdır ya :))) ve inş hamıleyızdır kızlarrr :))

bnde öle ya ck üzülmştm snra kan verdm acaba erkenmi yaptm die kanda negatif cktı filan snrada regl oldm zaten

oyy sekerım üzülme rabbim hepimizin dualarını kabul ederde doldurur kucaklarımızı sağlıklı hayırlı evlatlarla inşallah

Bende hala bışı yok beklemedeyım....ha oldum ha olcam tedırgın oluyorum.akıntım var sanıyorum regl oldum bakıyorum yok ama.ınş hamıleyımdır ya :))) ve inş hamıleyızdır kızlarrr :))

inşallah canım mutlu haberı alırsan bızımlede paylasmayı unutma

Canım ılk sızınle paylaşırım zaten..tabıkı olursam..bı kontrole cıkayım bıda :))))

Yok hala bişi.ama sanırsam 2 3 gun gecıkecek 30,31 gunde bır regl oluyorum bugun 28.gun tarıh olarak aynı ama sayınca 28 oluyor.sanırım 3 gun daha muddet var

gizemcim mesajına cevap yazamıyorum forumdaki mesajım 100 'e ulaşmadığı için

ben kızlar çatlatmayla hamiş kalmıştım şimdik ikinciye önümüzdeki hafta sonu regl günüm gelir mi gelmezmi gelir mi gelmez mi püff bu damı çatlatmayla olcekk napcem ben yarabbim çatlıcam

ben 7 haftalık gebeyim ve daha 4 aylık evliyim daha bebeğimle karşılaşmadım buraya yeni üye oldum kullanmasını bile blmiorum cevabını bilmedğim çok şey var örneğin neden hala bebeğimi görmedim karnım çok ağrıo idrar yolu enfeksiyonu olmuşum antibiyotik kullanıorm bebeğe zzararlımı dahası daha kişisel doktorum bile yok napcam ben yardım edin bana çok korkuorum

bende bugün geldim eniyim cnm ama doktora danışmadan antibiyotik kullanma sakın

henüz yok ama istiyorum günüm geçti bekliyorum sabırla

bende ikincimi bekliyorum inşallah Güzel Rabbim rızkıyla gönderir bebişleri düşünm kimsenin ne istediği önemli değil benimde maddi sıkıntılarım çokk kızım 3.5 yaşında ama fıs gelir sıkıntılarr inşallah olur seninde ama olmucak diye de korku var çünkü ilki çatlatma iğneleriyle olmuştuu ((

ben kızlar çatlatmayla hamiş kalmıştım şimdik ikinciye önümüzdeki hafta sonu regl günüm gelir mi gelmezmi gelir mi gelmez mi püff bu damı çatlatmayla olcekk napcem ben yarabbim çatlıcam

canım yavrunu allah bağıslasın. hiç sıkma kendını bu işler belli olmaz hiç benim yengem tüp bebek yontemıyle senelerce ugrastılar bir bebekleri oldu ve ikinciside birden tedavisiz oldu Allah'ımın olduramayacağı şey yok o yüzden seninde ikinci inş birden oluverir Allah gönlünüze göre verir inş.

slngnc antibiyotiği doktoruna danısmadan kullanma Allah korusun ilk haftaların daha cok dıkkat etmelisin ve bence biran önce bir doktor bulup doktoruna danısmalısın

kızlar bn bugünlük çıkıorm biraz yogunum yetsemiyrm hoşaçakaln yarn görüşürz:))))))))))

:) size güldüm ama çok hoşuma gittiğinden inş rabbim sizleride güldürür sabır ve hayırlısı ile kucağınızı doldururr:)

Selam kızlar. Pazar günü saat 08:00 da çatlatma iğnemi oldum. Sanırsam gece 10 gibi çatladı. Ertesi gün yoğun bir yumurtlama akıntım vardı çektikçe uzayan cinsten. O günden beri belim ağrıyo ki duyduğuma göre iğnenin yan etkisiymiş. Ama 2 gündür bazen rahimde bazen yumurtalıklarda hafif sancılar ve karıncalanmalar var. Vajina da bile ara ara sancı oluyor. Ve bugün yoğun bir beyaz akıntım başladı. Acaba hamile miyimdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…