Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O zaman hş geldin sefalar getirdin aramıza Umarım ki en kısa zamanda isteğine ulaşırsın

inşallah hepimiz için öyle olur,gebelik için alt yapıyı oluşturdum folik asit kullanımı,detaylı kan tahlili,jinekolojik muayene allaha şükür onlarda sorun çıkmadı bu ay bir deneme yapacaz tutmazsa önümüzdeki ay ovülasyon takibi yaptırmayı düşünüyorum

Son düzenleme:
kuzularrr ben geldim yoğun bir iş sabahından sonra size kavuşabildim

yeni arkadaşlar hoşgelmiş umarım tez zamanda emir bebeği döndürebilirsiniz

çok hızlısınız kızlar ben direk sorim geçmiş çok birikti
varmı yeni müjdeli haberlerr

Bende sana yakınım 30 yaşındayım 1 yıl 9 aylık evliyim ve benimde geçen ay ilk denememdi bu ay 2. denemem oldu.. İnşallah allah aratmadan bir an önce bebişine kavuşursun...

Bu arada benim batıma 9 gün kaldı :18::18: Bu gün söylemediğimi farkettim 38s

beybibeybi hamileeeeeee

hoş geldin bebeğim nasılsın?
evet var beybibeybi arkadaşımız hamileymiş sabah müjde verdi

ovülasyon takibi yaptırsaydın bu ay,gerçi 2 ayda geç kalınmış bir zaman değil1 seneye kadar normal birde korunma yöntemiylede alakası var bu gecikmelerin

hımm başka haberlerde varmış 38s immm dün senin doğum gününmüş

rabbim hayırlı bereketli ömür versin çocul çocuğa karışta yaşların nasıl hızla büyüdüğünü anlama inşallahhhhhh

wuuuuuuuu süper
darısı başımıza :18:

ben ilk sayfada adını göremedimde ondan sormuştum

evet ismi yok listede canım onunla tanışmamıştım ben yokken bi ara girmişti topiğe ama sonradan uğramayınca bende eklemedim..

evet öyleydi tatlım teşekkür ederim inşallah bebeğim inşallah
ne güzel bi dua bu ya

38s canım doğum günün kutlu olsun.eşinle ve ailenle mutlu yıllar olsun inş. allah gönlüne göre versin

38s canım doğum günün kutlu olsun.eşinle ve ailenle mutlu yıllar olsun inş. allah gönlüne göre versin

teşekkür ederim tatlım inşallah.. rabbim herkesin gönlüne göre versin
yook canım ya ne kusuru

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…