Birlikte hamilelik bekleyelim mi???

• Konu Sahibi Konu Sahibi 38s
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
estağfurullah bebeğim sizin güzelliğiniz karşısında benimki ne ki?

deli deme öyle şeyler
bu arada kızlar iznimizi ayarladık 8 haziranda allahım izin verirse izinliyiz
inşallah bi aksilik çıkmaz kızlar ya varya dünden beri ne telefon görüşmeleriyle ayarladık bu izni evli olmak ne zormuş ya onun ailesine ayak uydur benimkine ayak uydur
işlerimize ayrı ayrı ayak uydur

yanlız,admin benide listeden silme fazla uğrayamayabilirim yoğun calısıyorum bugun evdeyim gerçi ama fazla gelme şansım olmaz o na göre :)

Son düzenleme:

ama doğru canım
iyi bakalım kaç gün iznin var peki?

teşekkür ederim,insallah 25 haziranda hayırlı haberlerle mesaj yazarım size :)

imkan olsa gebe kaldıgım günden itibaren gebeliğimi köyde geçirmek istiyorum mis gibi hava büyük şehir stresinden uzak tamamen organik beslenme ama nerdeee o günler

yanlız,admin benide listeden silme fazla uğrayamayabilirim yoğun calısıyorum bugun evdeyim gerçi ama fazla gelme şansım olmaz o na göre :)

neden admin diyosun ki bana:44::44:
tamam silmem canım arada uğra ama tamam mı
gelişmeleri bizlere söyle olur mu

neden admin diyosun ki bana:44::44:
tamam silmem canım arada uğra ama tamam mı
gelişmeleri bizlere söyle olur mu

konu sahibi oldugun için admin diyorum

inşallah gelebilirim nöbetlerim yoğun en azından akşamları takılabilirim (evde kaldıgım günler)

hosgeldin canımmmm...aynı durumdayız desene....bende anne aday adayıyım.....bat 3 haziran...bu ay başladık calısmaya....yavastan alıyoruz ama

yalnız sizleri okudukça test almak istiyo canım....sabır sabır diyorum ama dayanabilirim umarım bat a kadar

konu sahibi oldugun için admin diyorum

inşallah gelebilirim nöbetlerim yoğun en azından akşamları takılabilirim (evde kaldıgım günler)

kimse öyle demiyo ya tuhafıma gitti canım
tamam canım akşamları giremiyorum ama sabah yazarım msjlarına karşılıkları

canım sende hoş geldin aramıza

hosbuldum canım teşekkrler

düzenli regl oluyosan ilişkiye girdikten bir kaç gün sonra diğer regl tarihini beklemeden kan tahlilinde öğrenebilirsin :) idarar testinde belli olmaz ama

regl düzenli canım...sağlık ocağı yakın ama işe gelirkenki yolumun üzeri değil ters düsüyo...üşeniyorum bende....özelde 20 tl alıyo vermem vallapinti değilim ama ne bilim...bat ı beklemeden vermek istemiyorum o parayı...böle içim içimi yiyo işte..ama ra sıra karın ağrım var acaba regl mi gelecek ki....

gebelik belirtileride aynı başlar ,hatta lekelenme gelir o yüzden iyiye yoralım iyi olsun devlet hastanesi falan yokmu yakınlarında acile uğra yaptırırsın sorun etmiyolar merak etme hem 24 saat açık :)

gebelik belirtileride aynı başlar ,hatta lekelenme gelir o yüzden iyiye yoralım iyi olsun devlet hastanesi falan yokmu yakınlarında acile uğra yaptırırsın sorun etmiyolar merak etme hem 24 saat açık :)

yakınımda yok canım devlet hast.ama olmadı sağlık ocağına giderim napimm

kaç yaşındasın batın ne zaman?
birlikte bekleriz artık canım bebişin de hemen gelir inşallah

27 bitti dün canımm adanadayım isim çağla

bat 3 hazirannn

su an cok sorun etmiyorum hayırlıysa gelsin inş canım benim...yeni başladık sonuçta....kaç yıldır uğraşanlar var Allahım isteyen herkese nasip etsin inşşş

folik asit kullanmaya başladın dimi başlamadıysan hemen başla gebeliğin ilk 3 ayıda kullanacaksın gebelik anemisi yaşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…