- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
ben biraz önce sormuştum tatlım ekleyeyim mi diye ama görmedin sanırım
tabii ekleyeyim batını yazar mısın?
estağfurullah bebeğim sizin güzelliğiniz karşısında benimki ne ki?
deli deme öyle şeyler
bu arada kızlar iznimizi ayarladık 8 haziranda allahım izin verirse izinliyiz
inşallah bi aksilik çıkmaz kızlar ya varya dünden beri ne telefon görüşmeleriyle ayarladık bu izni evli olmak ne zormuş ya onun ailesine ayak uydur benimkine ayak uydur
işlerimize ayrı ayrı ayak uydur
tamam canım
yanlız,admin benide listeden silme fazla uğrayamayabilirim yoğun calısıyorum bugun evdeyim gerçi ama fazla gelme şansım olmaz o na göre :)
neden admin diyosun ki bana:44::44:
tamam silmem canım arada uğra ama tamam mı
gelişmeleri bizlere söyle olur mu
tabiki
30 yaşındayım,yaklaşık 2 yıılık evliyim daha önce bu topiklere sağlık ile ilgili şeyler araştırırken okur çıkardım ama 2 haftadır bebek düşünüyoruz sanırım hamile kalana kadar ve hamile kaldıktan sonra buranın müdavimi olacağımı düşünüyorum
ilk bebeğim olacak,ilk denememiz olacak allah nasip ederse heyecanlı ve umutlu bekleyiş içindeyim allahım isteyen herkese ilk denemesinde sağlıkla bebeğini kucagına almayı nasip etsin
hosgeldin canımmmm...aynı durumdayız desene....bende anne aday adayıyım.....bat 3 haziran...bu ay başladık calısmaya....yavastan alıyoruz ama
ben daha başlamadım regl bitsin ,güc kuvvet verecek seyler tüketelim :)
konu sahibi oldugun için admin diyorum
inşallah gelebilirim nöbetlerim yoğun en azından akşamları takılabilirim (evde kaldıgım günler)
canım sende hoş geldin aramızayalnız sizleri okudukça test almak istiyo canım....sabır sabır diyorum ama dayanabilirim umarım bat a kadar
yalnız sizleri okudukça test almak istiyo canım....sabır sabır diyorum ama dayanabilirim umarım bat a kadar
canım sende hoş geldin aramıza
düzenli regl oluyosan ilişkiye girdikten bir kaç gün sonra diğer regl tarihini beklemeden kan tahlilinde öğrenebilirsin :) idarar testinde belli olmaz ama
hosbuldum canım teşekkrler
regl düzenli canım...sağlık ocağı yakın ama işe gelirkenki yolumun üzeri değil ters düsüyo...üşeniyorum bende....özelde 20 tl alıyo vermem vallapinti değilim ama ne bilim...bat ı beklemeden vermek istemiyorum o parayı...böle içim içimi yiyo işte..ama ra sıra karın ağrım var acaba regl mi gelecek ki....
hosbuldum canım teşekkrler
gebelik belirtileride aynı başlar ,hatta lekelenme gelir o yüzden iyiye yoralım iyi olsun devlet hastanesi falan yokmu yakınlarında acile uğra yaptırırsın sorun etmiyolar merak etme hem 24 saat açık :)
kaç yaşındasın batın ne zaman?
birlikte bekleriz artık canım bebişin de hemen gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?